Gavekort til Wunderwear

Af -

Den perfekte gave til hende – lækker lingeri fra Wunderwear!

Har de fleste ikke stået og haft svært ved at finde den perfekte gave til kæresten? At finde en gave til kæresten behøver slet ikke være så svært! Så længe der er tanke bag og en sød besked vedhæftet skal den nok bringe glæde <3

Når det er sagt er der nogle få ting de fleste kvinder altid ville blive glade for! Lækker makeup, nyt tøj til garderoben, blomster og lækkert undertøj! Og netop undertøj vil blive fremhøvet i dette indlæg – hos sendentanke er det nemlig muligt at sende et gavekort til noget lingeri fra Wunderwear.. Hvem ville ikke elske sådan et gavekort?

Lidt om Wunderwear

Hos Wunderwear kan den heldige modtager af gavekortet vælge mellem lingeri, nattøj, badetøj og strømper fra over 60 forskellige brands som for eksempel Anita, Missya, Wonderbra og Triumph. De forskelige mærker tilbyder alt fra komfortable sports –og ammebh’er til lækre feminine push-up BH’er og farverigt badetøj. Kort sagt er der noget for enhver smag! Så hvad end hende du holder af foretrækker komfortabelt undertøj eller lidt pænere lingeri så har Wunderwear noget til hende!

Wunderwear gavekort

Wunderwear har på nuværende tidspunkt 30 butikker landet over. Herunder kan nævnes deres butikker i København, Roskilde, Nykøbing Falster, Odense, Vejle, Herning, Skive og Aalborg. Der er forskellige ejere af hver enkel butik hvilket betyder at produktudbuddet kan variere fra butik til butik. Dog har de en super service, så skulle der være noget de ikke lige har i butikken, som for eksempel lingeri i store størrelser, så prøver de gerne og se om de kan bestille det hjem til en!

Med 30 butikker landet over, et stort udvalg af brands og muligheden for at kunne få bestilt hjem i andre størrelser, burde der være noget for enhver kvinde hos Wunderwear! Og hos sendentanke er det endda muligt nemt og hurtigt at sende det afsted til en du holder af! Modtageren får gavekortet til Wunderwear leveret til hendes mobiltelefon eller e-mail og kan efterfølgende indløse gavekortet i den nærmeste Wunderwear – er det ikke smart?

Gavekort til Wunderwear fra Sendentanke.dk

Med et gavekort til Wunderwear fra sendentanke har du mulighed for at overraske en du holder af med noget lækkert kvalitets undertøj nemt og hurtigt. Det tager kun få sekunder at købe og afsende gaven, så modtager kan have gaven på mobilen i løbet af ingen tid! Der er selvfølgelig også muligheden for at sende den på et senere tidspunkt ved at udfylde dato og tidspunkt under bestillingen. Det er oplagt måde at sende en mors dag gave eller en julegave i sidste øjeblik.

Gavekort til Wunderwear

Med et Wunderwear gavekort fra Sendentanke er muligt at vælge en gavekortværdi på 50, 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner hvilket gør det muligt at give et gavekort til undertøj til enhver anledning; det kan både være et lille tilskud eller et gavekort til et helt bhsæt.

Skal kæresten forkæles lidt ekstra? Eller leder du efter den perfekte julegave til hende du elsker? Så skal et gavekort til Wunderwear da helt sikkert overvejes!

Er gavekort til lingeri ikke øverst på ønskelisten? Så har vi hos Sendentanke en masse forslag til den perfekte gave til hende!

Gaveidéer til kæresten – Er du tom for idéer? Her er en masse idéer til den næste gave til kæresten!