Vinoble – Månedens gavepartner på sendentanke.dk

Af -

Op mod julen er vi mange der tænker på, hvad vi skal spise og drikke denne jul. Er vi til det traditionelle, eller har vi også lyst til en smule fornyelse? Især ”de våde varer” bruger vi megen energi på. Hvilken julevin skal vi købe? Skal vi afprøve mikrobryggeriernes mange spændende øltyper til julefrokosten? Hvad skal snapsen hedde i år, og hvorfra skal den komme? Hvad skal vi servere som avec eller aperitif?

Prøv at kigge ind hos Vinoble, som er denne måneds butik. Her finder du rigtigt meget at vælge imellem. Du kan også se et udvalg af andre julegaver på sendentanke.dk.

I juleavisen er der mange tilbud fra alle vinens verdenshjørner. Under mottoet ”God vin behøver ikke koste en formue” præsenteres vine fra Frankrig, Italien, Spanien, Sydafrika, Australien, USA, Argentina, Chile. Og hvad med Bobler, cognac, gin, vodka, whisky eller whiskey, armagnac, dessertvine, magnumflasker? Tilbudene er mange, og det er priserne også.

Du kan nemt og hurtigt sende et gavekort til vin & Spiritus lige her: Gavekort til Vinoble

Vinoble

Gavekort til vin – Glæd med vin fra Vinoble

Vinoble er Danmarks nye store online vinhandel – ”Klik i dag, smag i morgen” er firmaets slogan. Og ved køb af 24 flasker får du fri transport.

Vinen leveres direkte fra producenternes vinkældre til dig som kunde. Handlen er nem og hurtig og sikkert. On-line køb og salg af vin er mere populær end nogensinde.

Prøv selv, tjek selv, smag selv. Det er kunderne og pressen, der vurderer vinen. Dette gælder både smag, pris og udbud.

Vinhandlerne er spredt ud over hele Danmark og har dermed et landsdækkende indkøbssamarbejde, startet op af Østjysk Vinforsyning fra 1976, som med sine 40 medarbejdere er et af Danmarks større vinimportører med et af de største og flotteste vinsortimenter herhjemme til absolut gode priser.

Til inspiration fra det store udvalg kan vi nævne:

Rødvin: spar 150 kr på en flaske Chateauneuf-du-Pape fra 2010, anbefales til and, vildt og lam, alkohol% 15. Meget frugtrig karakter, kan drikkes nu eller gemmes 4-8 år.

Hvidvin: 75 kr. for en flot gylden hvidvin fra Navarra, frisk og frugtrig i smagen. 2011 Calendas Bianco Navarra. Alkohol% 12,5.

Bobler: 65 kr. for en lækker spumante fra Italien, liflig og frugtrig i smag og spænstighed. Prosecco Scalini Treviso, Extra Dry (tør), Contarini Vini. Alkohol% 11. Anbefales til dessert og aperitif.

Dessertvin: 125 kr. for en lækker hvid portvin fra Portugal. Eksotiske toner og frugtrig i smagen. Porto White Ramos-Pinto. Alkohol % 19,5

Et lille koriosum til slut og absolut kun for den meget store pengepung: årgang 1940 Vintage Armagnac 40% Bas Armagnac, Castarède for 5.494 kr. En smagsoplevelse for den super kræsne gane.

Digitalt gavekort til Vinoble

Husk at Vinoble tilbyder dig, at du kan henvende dig på mail eller i butikken, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål.

SendEnTanke ønsker dig de bedste smagsoplevelser fra denne super gode og inspirerende butik.

Andre gavekort ideer:

Hvem kunne ikke bruge et gavekort til Interflora, Hungry eller Bog & Ide? Det er blot nogle af de andre gavekort som du nemt og hurtigt kan glæde dem du holder af med: