En god venindegave – De bedste gaver til den bedste veninde

Af -

De fleste af os har en, og de fleste af os ved jo nok godt i virkeligheden hvad en virkeligt god veninde er værd. Men det er sikkert alt for tit at de fleste af os husker at vise hvor meget vi værdsætter , hvad der er nogle af de vigtigste kvinder i vores liv – den gode veninde. En god veninde er helt uundværlig når man først har fået sig en, og selvom venskabet kan findes i mange forskellige slags afskygninger, og være dybt forskelligt fra venskab til venskab så er en ting sikkert, der er få menneker i ens liv man holder lige så meget af som man gør af sin bedste veninde. Ja nogle ville måske endda sige at de ikke holder af nogen andre nær så meget som de gør af deres bedste veninde. Lige meget hvad så er det helt sikkert at en god veninde er en fantastisk ting, og når der nu er et menneske der betyder så meget i ens liv, hvorfor så ikke forkæle dette fantastiske væsen med en glædelig overraskelse og en god venindegave?

Men selvom man har besluttet sig for at give hende den gave hun fortjener så er betyder det jo ikke at man har besluttet sig for hvad hun skal have. Valget af gave kommer an på mange ting, er der en særlig årsag til gaven, vil man blot give en glædelig overraskelse eller noget helt tredje. Det kan være svært at vælge og mulighederne er mange. Én måde man kan give gaven på som er både smart, praktisk, hurtig og med garenti vil give en positiv overraskelse er et gavekort; Det kan indløses med mobilen så alt efter valget af gavekort kan det indløses over alt i hele landet, hun har gaven på få minutter, ja måske endda sekunder, efter at du har sendt den i hendes retning, og et gavekort er ikke bundet til et bestemt tidspunkt , så hun kan selv indløse gaven når det passer hendes bedst. Nu er alt der er tilbage at gøre at vælge hvad slags gavekort hun skal have, og sende det til den veninde der fortjener det mest!

De bedste slags gavekort til veninden

Getaways – Den ultimative venindegave

Trænger din veninde til at komme lidt væk fra hverdagen og stress og jag, men har ikke selv tid til at planlægge det, eller måske har hun slet ikke indset at hun har brug for en lille pause til at genoplade batterierne? Med disse gavekort vil du kunne forære en perfekt lille tur for din veninde der med garenti vil spræde glæde og give fornyet energi for slet ikke at tale om et godt minde. Hvad enten om det skal være en tur i teateret, måske et gavekort der åbner op for hele København så er et smut væk fra hverdagen en perfekt og overvældende gave, der helt sikkert vil vise hvor meget du holder af din veninde. Skal det være ekstra stort kan du endda give hende muligheden for en charmerende weekend væk fra det hele; sammen med en specielt udvalgt vil din veninde få sig en tiltrængt mini ferie.

Wellness – Pleje og luksus

Måske er et større getaway ikke helt det der er behov for, eller måske syntes du bare at din veninde i stedet trænger til noget mere aktivt der vil hjælpe hende med at koble af og få givet sig selv lidt ny energi og pleje. Wellness er blevet til et begreb der dækker alt fra hudpleje til uger lange spa ophold, men bare rolig, du behøver ikke sende din veninde væk i flere uger bare for at forkæle hende lidt. Med et gavekort til en omgang lækker ansigtspleje, pedicure eller manicure kan du lade din veninde forkæle i den nærmeste danske storby. Er du mere typen der gerne vil give en praktisk gave kan du vælge at give et gavekort til butikker som  NiceHair.dk, hvor hun selv kan vælge imellem et stort udvalg af cremer og plejeprodukter. Skal det i stedet være den helt store tur er det også en mulighed. Så skal din veninde virkelig have den helt store forkælelsesgave inden for wellness så er det oplagt at sende hende på et visit til en luksus spa og virkeligt lade hende genoplade og forfriske sig.

Småt og lækkert – Lidt til den søde tand

Er din veninde mere til søde sager og lækre kager er det måske den vej du skal gå for at sprede lidt ekstra glæde i hendes hverdag. Det er de færeste der ikke værdsætter et stykke godt chokolade eller en god flaske vin og med et gavekort har du rig mulighed for at give hende noget lækkert og velsmagende, og om det skal være vin, chokolade eller lakrids er helt op til dig selv. Måske vil du endda hellere give hende en oplevelse der giver mulighed for både at nyde noget deliktat og komme lidt ud, som for eksempel et gavekort der kan indløses i et utal af de bedste konditoterier, caféer og bagerier i hele landet? Hvad end du måtte ønske at forkæle hendes sødetand med så er mulighederne der.

Tøj, blomster & accessories

Hvis det er noget mere ekstravagant eller blot noget mere simpelt du leder efter at skulle overaske din gode veninde med så er der ingen grund til panik. Et gavekort kan både være simpelt, elegant og stadig være fyldt med massere af variation, selv et enkelt gavekort kan indeholde tusindvis af muligheder! Fra det aller mest enkle – som en rød rose, eller en buket blomster, til noget mere valgfrit som f.eks et gavekort til en lille nips fra zalando eller noget lækkert lingeri fra Wunderwear, så kan et gavekort byde på hurtige og nemme gaver, men også samtidigt byde på det helt store, som en online shopping tur hos miinto.dk, Female First, SmartGirl eller lignende. Mulighederne er endeløse, det eneste der skal bruges er en god veninde, og lysten til at give en god og overraskende gave.

 

venindegave

Glæd din veninde med en gave

Mangler du stadig inspiration eller er du blot nysgerrig efter flere muligheder for den gode venindegave så kig her efter flere spændende gavekort.