Det ultimative gavekort

Af -

Kender du det? Du leder med lys og lygte efter en gave. Din far eller mor har snart fødselsdag, og selv om du kender dem så godt, er det svært at finde netop den rigtige gave. Du har gentagne gange bedt om en ønskeseddel men ingen respons. ”Vi ønsker os ikke noget”, har du ofte hørt.

Eller du er sat på en opgave af familien at finde en fællesgave fra jer alle – den ene synes, det skal være en madoplevelse, den anden en tur i biffen eller teatret eller en bog. Den tredje synes, der er basis for en ny trøje eller et par nye sko.

Eller måske skal du købe en gave til en bekendt, som du ikke kender så godt og derfor ikke ved, hvad ønsker sig.

Det kan være utrolig svært at finde den rigtige gave, for mulighederne er overvældende mange. Hos sendentanke.dk kan vi helt sikkert hjælpe dig, da vi har et Universal gavekort. Gavekortet som kan bruges til ALT.

Absolut ikke en umulig opgave….

Hos SendEnTanke kan du investere i det ultimative gavekort – Universal Gavekortet. Og netop fordi vores katalog af gavekort er usigeligt bredt og stort og helt efter din pengepung, så kan det være den helt rigtige løsning i din situation.

Du står frit med hensyn til beløbet, og din mor eller far eller en anden gavemodtager kan frit vælge mellem alle de gavekort, vi har og bruge pengene i det tempo, de synes. Gavekortet behøver ikke indløses med det fulde beløb, men man kan gemme resten til senere brug.

Du kan vælge at få gavekortet sendt hjem til dig selv eller til  modtageren i en flot papirudgave og med netop dine lykønskninger vedlagt.

Du kan også klare dit gavekortkøb ved tre klik på mobilen og få minutter senere klikker gaven ind på modtagerens mobil.

Hos SendEnTanke kan du gøre dine gaveindkøb nemt og hurtigt med et gavekort, uden at det bliver upersonligt.

Hvorfor giver vi gaver?

Vi giver primært gaver for at glæde andre og os selv. Det er en del af vores natur og hænger sammen med, at vi mennesker er sociale væsener og er afhængige af at være i et fællesskab. Gaver har en symbolsk værdi og bruges derfor til at knytte relationer. Det er en unik behagelig følelse at give gaver og også at modtage gaver.

Vi ønsker at glæde og overraske, men samtidig- hvis gaven falder i god smag- så giver det en vis tilfredshed og måske en forventning om at få en gave retur.

Super Gavekortet

universal gavekort

Hvad tilbyder vi så hér på SendEnTanke? Hvad kan din gavekortmodtager vælge imellem?

Universal Gavekortet som man også kunne kalde et Super Gavekort kunne bruges på en Oplevelse.

Du kan opleve alt lige fra wellness, lækre middage og skønne udlandsophold til adrenalinsus og aktion til lands, til vands og i luften.

Men hos os kan du bruge gavekortet i alle de butikker og webshops, vi har aftaler med og lige i den hastighed, du har lyst til. Du behøver altså ikke indløse hele kortet på én gang.

Et lille udpluk af vores øvrige gavekatalog kan nævnes Hungry, 7 Eleven, Matas, Peter Beier, Bülow, Vinobles, Sport og fun, Miinto, Zalando, RedCoon, Ønskebørn, E-book samt et væld af andre butikker.

Kig dig rundt på vores site og overbevis dig selv om, at vi har alt, hvad hjertet begærer af skønne gaver til enhver person og enhver lejlighed.

Behøver vi at sige, at Universal Gavekortet vil blive din bedste gaveinvestering nogensinde.

Vi håber, vi ses igen næste gang, du skal give gaver.

 

Andre forslag:

Fødselsdagsgave til veninden – Find den perfekte fødselsdagsgave til veninden

► Små gaver – Stort udvalg af små gaver

► Mandelgave – Find den perfekte mandelgave lige her