Top 9 firmajulegave idéer

Af -

Det er snart tid til at give dine ansatte, kunder og måske endda samarbejdspartnere en julegave? Det er en svær beslutning, da man gerne vil have at de fleste bliver glade for deres gave, og kan bruge den til noget. Det er jo svært at finde en gave, der passer til alle. Men bare rolig – vi har en løsning der gør det meget nemmere for dig! Hos Sendentanke.dk kan du nemt og enkelt oprette en firma profil, så du selv kan sidde og bestille de gavekort du godt kunne tænke dig. Se mere her.  Her har vi den perfekte julegave til dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere.

Hos Sendentanke, har vi hundredvis af gavekort til kendte brands som Matas, The Body Shop, Zalando, Hungry, Interflora og mange mange flere.

 

Vi har lavet en liste over de top 9 firmajulegaver som vil huskes af modtageren:

Julen er jo den tid med gaver og næstekærlighed. Dette er gavernes tid, hvor vi minder hinanden om glæde og taknemmelighed. Vi elsker julen! Og hvem gør ikke det? Men det med at finde den helt rigtige julegave, det er straks et lidt større problem. Hvordan man kan finde årets julegave, som alle på hele kontoret vil blive glade for? Pssst… Vi har også lavet en side med 75 firmajulegaveideer, som måske også kunne give anledning til nogle ideer.

Den rigtige julegave kan have en rigtig stor betydning for dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere, og en firmajulegave skal ikke bare være en gave, men en gestus som tak for et års hård arbejde, loyalitet eller et godt samarbejde. Derfor ville vi anbefale et Luksus gavekort som den absolut perfekte julegave. Et ”Luksus” gavekort hos os, gør at modtageren selv kan vælge hvilket gavekort på vores side, de kunne tænke sig. Dette giver dem en del frihed, og garantere at de bliver glad for deres gave.

For at få disse all-round gavekort til vores side, kan du nemt og hurtigt oprette en firmakonto lige her:
► Firmajulegaver

Så hvorfor ikke klare hele juleindkøbet til dine ansatte, loyale kunder eller samarbejdspartnere på den smarte og hurtige måde, hvor udvalget er stort og tilfredsheden garanteret. Til forskel for vores elskede julemand, leverer vi det hele direkte til modtagerens mobiltelefon, e-mail eller pr. post.

 

Firmajulegaver med firmalogo

firmalogo

Det er vigtigt, at dine julegaver er med firmalogo. Sørg for at dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ved hvem deres flotte gaver er fra, ved at tilføje dit unikke firmalogo. Dette gør selve gavekortet mere personligt – det viser hvem det kommer fra, og jeres identitet som brand. Omkring 83% af alle virksomheder foretrækker at købe gavekort til jul, du kan læse mere om denne statistik her.

 

Vores bud på de top 10 firmajulegaver:

 1. Luksus Gavekortet til Sendentanke.dk
 2. Magasin eller Illum gavekort
 3. Wellness gavekort 
 4. Georg Jensens boligprodukter
 5. Gavekurv med vin, specialiteter og chokolade
 6. Vinglas fra Holmegaard, Spieglau eller Rosendahl
 7. Flot Lyngby vase eller Kähler vase
 8. Johan Bülow chokoladejulekalender eller deres lakridskugler
 9. Kay Boyensen dyr
 10. Rejsegavekort fra sendentanke.dk

Alle disse gaver er egnet til begge køn, forskellige aldersgrupper, og vi syntes der er noget for enhver smag.

multi gavekort til næsten alt

 

Hvorfor vælge Sendentanke.dk?

Hos os har vi gjort det let for firmaer at belønne deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Om man vælger et specifikt gavekort fra vores side, eller vores all-round gavekort, begge gavekort-typer kan nemt og hurtigt blive sendt afsted til modtagerens mobilnummer eller e-mail adresse. Så hvis du står og leder efter en bonusordning eller et incentives gavekort til dine ansatte, samarbejdspartnere, kunder eller andre, så kig forbi vores side med information til firmaer. Her kan du læse meget mere om anvendelses mulighederne, samt oprette gratis firmalogin hvis det skulle have interesse.

 

Fordelene ved Sendentanke:

 • Gratis fakturaservice
 • Overblik over alle dine gavekortbestillinger
 • Firmalogo på selve gavekortet + personlig besked
 • Nem og hurtig bestilling (Ingen administration)
 • Ingen gebyr (0 kr)
 • Attraktive rabataftaler

Vores mest populære firmajulegaver, er vores Luksus Gavekort til 100-vis af butikker. Klik på billedet og læs mere.

Luksus gavekort print selv

 

Regler for gavekort

OBS: Hvis du er i tvivl om hvornår gaver er skattepligtige. Så har vi også lavet en side med reglerne.
Vil du gerne igang med firmajulegaverne? Så skriv eller ring til os her:

E-mail: info@sendentanke.dk
Telefon: 70 22 47 00
Andre relaterede indlæg:

 

Glædelig jul til alle medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne fra alle arbejdsgivere!