Top 5 personalegaver

Af -

Står du og skal købe gaver til dine medarbejdere, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har her hos sendentanke.dk lavet en liste med top 5 personalegaver, hvor du kan finde gaver til enhver smag, store som små gaver – til de unge og de garvede! Personalegaver kan være alt fra den lille tanke, fødselsdagsgaver, jubilæum, julegaver, bonusgaver eller gaver til konkurrencer som I har kørende. Vi har lavet en top 5 liste over de ideer som vi syntes er de bedste gaver, vi håber du kan bruge vores gode ideer eller i hvert fald finde inspiration til en god personale gave til dine ansatte.

 1. Chokolade, is og lakrids – altid lækkert

Hvis du er ude efter en lille, men stadig beskeden gave, så kunne chokolade, is eller lakrids være noget for din medarbejder. Vi har gavekort til disse 3 lækre gaver, som helt sikkert vil glæde din medarbejder, på en kedelig onsdag.

Chokolade fra Peter Beier Chokolade – Peter Beier er en anderkendt chocolatier, der bestræber sig på at lave luksus chokolade af allerbedste kvalitet. På hans chokolade fabrik benytter de konceptet fra jord til bord, hvilket betyder at han selv er med i hele produktionen af kakaobønnen. Han har sine egne kakaopalme plantage i Caribien og dyrker også selv sine egne råvare i et tropisk drivhus på chokolade frabrikken i Ørsholt Gods nord for København.

Så med et gavekort til Peter Beier Chokolade kan dine medarbejdere få en smagsoplevelse uden lige.

Køb et gavekort til Peter Beier chokolade her

Lækkert chokolade fra peter Beier

Sunset Boulevard’s lækre italiensk is – Sunset Boulevard har formået at skabe en yderst delikat og ultra cremet is, der smager som is købt i Italien. Isen er udarbejdet i samarbejde med italienske

Is majerister og sætter rammerne om den traditionelle is, der er lækker blød og smelter på tungen. Isen kan fås i en naturlig smag af vanilje, chokolade og jordbær. Smagsoplevelsen er frisk, intens og italiensk. Så forkæl dine medarbejdere med et gavekort til lækkert italiensk is.

Køb et gavekort til is fra Sunset Boulevard her

Sunset is

Lakrids af Johan Bülow – Johan Bülow har formået at skabe en lakridsrevolution, ved at fremstille lakrids på en helt ny måde. Råvarerne bliver nøje udvalgt og der indgår absolut inden tilsætningsstoffer i Johans lakrids. Med et gavekort til Johan Bülow kan du med god samvittighed forkæle dine medarbejde, da de har mulighed for at vælge blandt mange forskellige lakrids produkter på gourmet-niveau.

Nogle gange, vil man gerne give en gave, for at vise sin anerkendelse til sin medarbejder, uden der ligger nogen grund dertil. Selvfølgelig pga. deres utrolig gode arbejde. Derfor kunne et gavekort til en af disse lækkerier være en god idé.

Her kan du finde inspiration og gode ideer til kunde gaver og samarbejdspartnere

2. Vin, cognac og spiritus

Ligesom ovenstående gaveidé, så er vin, cognac og spiritus også en anerkendende gave, som findes i forskellige størrelser og prisklasser så der er noget for enhver. Hos Vinoble har de et stort udvalg af vin, cognac og spiritus til enhver smag, og i alle prisklasser. Vinoble’s vine er specielt udvalgt, på baggrund af anmeldelser og på baggrund af vin konferencer verden over, for altid at sikre at vinen lever op til forbrugernes forventninger. Skulle en flaske vin ikke leve op til disse forventer, kan forbrugerne komme og returnere den og vælge en ny flaske. Vinobles personale er altid klar med vejledning og gode råd omkring hvilken vine der passer til hvilket mad, og anledninger. Med et gavekort til Vinoble giver du din medarbejder mulighed for selv at vælge og gå på opdagelse i Vinobles store udvalg af vine. Dette er en god, for så er du sikker på at din medarbejder får en vin, cognac eller en flaske spiritus som han/hun kan lide og vil nyde.

Top 5 kundegaver. Find inspiration til en god kunde gave her.

3. Youbio film

Man kan efterhånden leje film eller streame film, mange forskellige steder. Vi har Youbio film i vores gavekort sortiment, som kan glæde enhver. Det er super nemt at bruge, og der er mange gode film at vælge imellem. Der er mulighed for at se film i forskellige genre, så hvis modtageren ønsker at bruge sit gavekort til børnefilm eller måske en gyserfilm, så er der rig mulighed for det. De har gjort det nemt for forbrugeren, da de har listet deres film op alfabetisk, populæreste og nyeste film. Så er man til action, danske film, drama, eventyr, komedier, animationsfilm så er det bare at kigge forbi Youbio’s film univers. Der er film til alle aldre – børn, unge, voksne og ældre.

YouBio_SendEnTanke_714x475px

4. Weekend i udlandet – ultimativ medarbejder gave

Giv din medarbejder en dejlig, velfortjent weekend i udlandet hvor han/hun kan slappe af og opleve de kulturelle ting byen har at byde på eller andre spænende ting. Der er mange destinationer der er tiltrækkende f.eks. en weekend til en masse forskellige destinationer, som du kan se mere om her. Med denne tur giver du din medarbejder mulighed for at vælge flere forskellige hoteller og beliggenheder. Paris er en skøn på der har masser at byde på. Weekend turen kunne også gå til London, Barcelona eller andre skønne steder. Dette er i hvert en super god gave at få, og vil bringe stor glæde hos din medarbejder.

Køb weekendturen her


2

5. Super gavekort – lad dine medarbejdere vælge selv

Med et all-round gavekort giver du din medarbejder mulighed for selv at vælge hvad de godt kunne tænke sig. Vi har samlet over 100 forskelige gavekort, så der er helt sikkert noget hvor enhver smag. Din medarbejder vil modtage en gavekortskode, som han/hun slev skal indløse inden på sendentanke.dk’s webshop. Her kan vi vælge i blandt en masse kendte mærker og brands. Det er nemt, hurtigt og sikkert. Gavekoret bliver sendt direkte din modtagerens mobil telefon og kan derved anvendes med det sammen, så din medarbejder har faktisk mulighed for at anvende gavekortet på vej hjem, sammen dag. Der er ingen fragtomkostninger, ingen leveringsomkostninger og det hele kan gøres fra computeren, hvilket betyder at der er tid at spare. Vi har gavekort til bland andet:

  • Interflora
  • Unibet
  • Inspiration
  • Matas
  • Oplevelser
  • The BodyShop
  • com
  • Zalando
  • Lækkerier

Og mange, mange flere.

Køb Luksus gavekortet her

Gavekort til studenrende

 

Pssst.. Du kan også læse mere om vores hvervegaver her, eller hvordan vi kan håndtere salgskonkurrencer for din virksomhed.