Top 5 kundegaver

Af -

Står du og leder efter en god gave til dine kunder eller samarbejdspartnere? Her hos os kan du finde inspiration og gode ideer til den perfekte gave til dine kunder og samarbejdspartnere. Vi ved, at det er vigtigt at pleje sine kunder og samarbejdspartnere og derfor har vi lavet en liste med top 5 kundegaver.

Alle vores gavekort bliver sendt direkte til modtagerens mobil eller e-mail
Ring gerne til os for at høre om fordelene for jer som virksomhed, når der skal købes kundegaver og gaver til samarbejdspartnere.

Se gode bud på top 5 kundegaver nedenunder

Top 5 kundegaver. Her på siden kan du finde gode gaver til dine kunder og samarbejdspartnere. Vi har lavet en tio 5 liste

1. En tur i biografen

Med et gavekort til biograferne giver du dine kunder og samarbejdspartnere mulighed for at få en god oplevelse til en lang række gode oplevelser og film. Biograf gavekortet kan bruge i hele landet hvor du kan få popcorn og cola. .Man kan altid bruge en tur i biografen til at få hygget sig og afstresse lidt da mobilen er slukket under hele forstillingen. Gavekort til biografen er helt enkelt en gave der altid rammer plet

Køb et gavekort til biografen her

Top 5 kundegaver. Find inspiration til en god kunde gave her.

2.Gavekort til Bahne – boligindretning i alle aspekter

Med et gavekort til Bahne giver du valgfrihed til modtageren, da modtageren helt selv kan vælge frit i blandt hele Bahnes store sortiment. Alle kan på et eller andet tidspunkt bruge noget til boligen. Det kan være alt fra køkkengrej, ting til badeværelset eller små hyggelige nipse ting. Hos Bahne har modtageren af gavekortet også mulighed for at købe mange mærkevarer som Kähler, Lyngby porcelæn, Eva Sola, Tefal, Holmegaard, Georg Jensen og mange flere. Bahne tilbyder boligindretning af alle aspekter, og er danskernes fortrukne boligforretning, så glæd dine kunder eller samarbejdspartnere med et gavekort til Bahne. Der er helt sikkert noget for enhver smag.

Køb et gavekort til Bahne her

top 5 kunde gaver. Her kan du finde inspiration og gode ideer til den perfekte kundegave

 3. Valgfrihed med et Gavekort til Alt

Hvis du ønsker at dine kunder og samarbejdspartnere muligheden for selv at kunne vælge, så er et All-round gavekort som vores Luksus gavekort en god ide. Med et Luksus gavekortet kan modtageren nemlig selv vælge blandt mere end 100 gavekort og oplevelser. Luksus gavekortet fungerer altså som et gavekort til alle vores samarbejdspartnere, hvor modtageren selv vælger hvor han/hun vil benytte gavekortet. Alle mennesker er forskellige, så det er dine kunder selvfølgelig også. Det kan derfor være en super god ide med et gavekort der giver storvalgfrihed. Der kan blandt andet vælges imellem:

  • Inspiration
  • Unisport
  • Zalando
  • Matas
  • Smartbox
  • TheBodyShop

Og mange flere.                                    Køb et Luksus gavekort her

her er 5 bud på gode kundegaver og samarbejdspartner gaver. find inspiration og gode ideer

4. Champagne brunch – altid et sikkert hit

Hvem kan ikke lide en god omgang brunch, hvor der ikke er sparret på noget? Sådan et gavekort kan man altid bruge, til en hyggelig fridag eller lørdag formiddag sammen med en man holder af. En lækker kombination af bacon, pølser, æg, yoghurt og frugt. Med vores gavekort er det muligt at tage en med til brunchen, så man kan få en hyggelig formiddag. Det er noget alle kan bruge og noget de fleste syntes er lækkert og hyggeligt.

Køb et gavekort til Champange brunch

her kan du finde gode ideer og inspiration til en god gave til dine kunder eller samarbejdspartnere. hvad med en god brunch

5. Lakrids by Johan Bülow – Luksus lakris

Hvis man elsker lakrids så er lakridser fra Johan Bülow lakrids i verdens klasse. Der er efterhånden kommet rigtig mange varianter af lakrids i Johan Bülow’s sortiment, og han tilføjer hele tiden nye. Man kan blandt andet få lakridser med chokolade i midten, som giver en rigtig god smag. Det er også det Lakrids by Johan Bülow kendt for. Det hele startede på Bornholm i Svaneke, hvor Johan og hans kæreste eksperimenterede med lakridser, da dette var deres yndlingsslik. Han ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse, og det må man sige han har gjort. Med et gavekort til Johan Bülow kan modtageren vælge i blandt en masse lækre produkter, og forkæle sig selv med udsøgt lækkert kvalitets lakrids.

”Foreløbig deler vi kærligheden for lakrids med 16 lande – det er for lidt, mener Johan. I hvert fald er det virksomhedens vision at lære verden at elske lakrids. Ikke bare den søde, ikke kun den salte – men hele spektret af de smagsvarianter, der kan opnås ved at bruge lakrids som krydderi.” lyder det fra Johan Bülow

Køb et gavekort til Johan Bülow her

Her kan du finde inspiration og gode ideer til kunde gaver og samarbejdspartnere