Top 5 gaveideer til manden

Af -

Kender du ham der har alt – og som er utrolig svær at imponere? Så er vores gaveideer til manden måske noget du kan bruge. Vi kender i hvert fald godt følelsen af, at man er på bar bund og bare ikke ved hvad man skal give i gave. Derfor har vi lavet en top 5 over gaveideer til manden. De er til manden som er sulten, smart, elsker aktion og en sjov dag sammen med vennerne.

1. Han elsker jo Gagets!

Hos Coolstuff.dk kan du finde mange sjove gagets, som han helt sikkert finder interessant. Der er de sjove, frække og smarte ting. Måske er han VILD med Nutella, så er det muligt at købe hele 3 kg. som han kan hygge sig med – Måske kan du få lov til at smage lidt! Hvis han elsker mad og ikke går ned på burgere, så er det også muligt at købe en hamburgerpresser! Det betyder, at man kan lave sin bøf helt som man vil. Så hvis han elsker løg, hvidløg og andre sager, så presser man det ind i bøffen. Se hamburgerpresseren her. Hvis du ikke kan bestemme dig for hvad han skal have, kan du købe et gavekort til Coolstuff.dk her – så giver du ham fritvalg i blandt alle Coolstuff’s seje gagets.

Gavekort2.Gavekort til manden som elsker burgere, pizza eller sushi

Hvilken fyr elsker ikke burgere med masser af bacon eller pizza og pomfritter? Vores erfaring er i hvert fald, at sådan en gave falder i god jord hos de fleste. Det kunne være et gavekort til Sunset eller Hungry. Med et af disse gavekort er der utallige af muligheder for, at man ikke går sulten i seng! Det kunne være på en tømmermænds dag eller bare på en helt almindelig hverdag, hvor man ikke lige orker det dér madlavning! Hvis han ikke er til take-away, da det måske er usundt, så frygt ej! Der er utallige muligheder hos Hungry, som er sundere alternativer. Der er f.eks. mulighed for at bestille sushi, indisk, kinesisk eller måske amerikansk.

Gavekort Just-Eat

3. Sport og fun gavekort = Gaveidé til manden som er aktiv

Med dette gavekort, kan i virkelig komme ud og opleve noget aktivt sammen. Eller du kan give gavekortet til ham, hvor han kan vælge at benytte det sammen med en god ven. Hvis han elsker at være ude og samtidig være aktiv, så er dette bestemt noget for ham. Det er også bare nogle gange sjovere at lave noget andet end at se film derhjemme. Denne oplevelse er også i den lidt mere stille afdeling, da der også er mulighed for at tage til yoga. Denne oplevelse har mange forskellige retninger, se nedestående og køb gavekortet her.

  • Stimulatorgolf
  • Gocart
  • Lasergame
  • Minigolf
  • Fodboldgolf
  • Segway og mange flere

Gokart tur

4. Unibet gavekort til sportsnørden

Med et gavekort til Unisport kan du give ham mulighed for at bette og oddse på din regning. Hvis han normalt går ned i den lokale kiosk eller allerede har en konto på Unibets side, så er denne gave perfekt for ham. Måske I skal blive enige om hvad I gør, hvis han vinder den store gevinst! For tænk nu, hvis han fik et par ekstra kroner på kontoen. Ja, det er jo det der er meningen med at oddse eller bette. Så hvis han er typen, der går til fodbold kampe og elsker at have spillet på de forskellige kampe, så er dette gavekort lige noget for ham.

Stadion

 5. Et Adrenalin gavekort er den perfekte gaveide til manden

Hvis han er en fyr med krudt i røven, så er denne gave værd at foretrække! Der er f.eks. mulighed for at komme ud og køre i en Ferrari eller Lamborghini. Derudover er der utallige slags udfordringer og oplevelser. Han kan f.eks. komme ud på vandski, kitsurfing, stå på ski, speedbåd, mountainbike, paintball, lerdueskydning, eller en tur i helikopter. Så der er mange muligheder med dette gavekort, til manden der ikke kan få nok aktion i hverdagen. Han vil hoppe rundt af begejstring af dette gavekort, da mulighederne er åbne for ham, det eneste han skal gøre er, at finde ud af hvilken en af oplevelserne han kunne tænke sig. Hvis du synes denne gave lyder interessant, så kan du købe den her.

Speedbåd

Vi håber du har fundet nogle gode gaveideer til ham derhjemme. Ellers kan se et udvalg af vores andre gaveideer på vores side.

+100 andre gaveideer til manden