Top 5 gaveidéer til juleaften

Af -

Julen er den højtid, der kræver flest gaveindkøb. Der hastes rundt i alverdens butikker for at finde julegaver til mor og far, bedstemor og bedstefar, børn og børnebørn, kæresten eller blot en bekendt. Vi har nedenfor samlet top 5 gaveideer til juleaften.

Der spinkes og spares for at kunne købe lige netop den julegave, som er særlig, og som i tankerne forbindes med dig som gavegiver.

Det er ofte en glæde at give gaver og også at modtage gaver. Det er særligt glædeligt, hvis netop du finder frem til den mest populære gave af alle. Ønskelister kunne hjælpe, men ikke alle gør sig den umage eller dig den tjeneste at skrive sådan én. Og hvad gør du så?

Top 5-listen over gaveidéer til juleaften kunne hjælpe dig i den rigtige retning. Her er gaver af enhver slags til mange forskellige priser. Og du slipper for de mange

timer rundt i det travle juleræs men kan nyde freden og julestemningen hjemme i dine egne stuer.

Hos os på SendEnTanke.dk er det helt klart Universal Gavekortet og Hungry, der kommer ind på de 2 første pladser. Herefter kommer som nummer 3 gavekortet til Interflora, nr.4 Champagnebrunch og nr.5 gavekortet til Zalando. Hvorfor ser TOP5-listen for julegavekøb nu sådan ud hos os?

1. Universal-gavekortet – Gavekortet til alt

Gavekort til alt

Er det helt unikke gavekort, som du skal benytte, hvis du vil sikre dig, at du har styr på udgiften, og at modtageren bestemmer gaven, både hastigheden og i hvilke butikker, gavekortet indløses. Gavekortet kan deles i ligeså mange indkøb, som modtageren ønsker.

Du kan vælge at klikke tre gange på din mobil, og modtageren modtager sekunder efter dit gavekort. Eller du kan beslutte at få en flot papirudgave med din helt egen hilsen vedlagt – sendt hjem til gavemodtageren eller hjem til dig, så du selv kan tage gaven med. Nemmere kan det ikke blive.

Køb det lige her ► Gavekortet til alt

2. Hungry gavekort

Gavekort til Just-Eat

Hungry er Danmarks største udbud af takeaway. Takeaway bliver mere og mere populært. Lige fra Skagen til Gedser og fra sushi til indisk/italiensk eller blot en grillet kylling. Der er altid en restaurant nær dig, og du bestiller og betaler online. Efter bestillingen får du besked på, hvornår du kan forvente at modtage din mad leveret lige til din hoveddør. Især i den travle julemåned vil dette gavekort være yderst populært.

Køb det her ► Hungry gavekort

3. Interflora gavekort

Gavekort Interflora

En blomst er altid et sikkert hit, uanset om det er til naboen lige ved siden af, eller det er familien i Australien, der skal fejres til jul. Interflora er kendt over hele verden, og du vil være istand til at nå alle, du kender med et gavekort til Interflora, for Interflora består af 55.000 blomsterhandlere i 175 lande.

Ikke nok med at du kan købe blomster i alle afskygninger og farver, så kan du også kombinere med vin, chokolade og gavekurve med specialiteter. Den enkle røde rose skal også fremhæves som en meget populær gave.

Send det på få sekunder lige her ► Interflora gavekort

4. Champagne Brunch for 2

Champagne brunch

Brunch er blivet yderst populært. Dette fænomen, hvor man slår morgenmad og frokost sammen, er i den grad slået an også i Danmark. Det er så hyggeligt og rart at mødes med sin udkårne og tilmed drikke boblevand til. Stemningen stiger, og hyggen breder sig hurtigt ind over bordet til fingerfletning i den søde juletid. Uanset om det er et festligt måltid med yndlingsveninden eller en romantisk hyggestund med kæresten, så kan dette gavekort benyttes over hele landet. Et stemningsgavekort som ikke overraskende ligger lunt på listen over top 5-gaverne her på SendEnTanke.dk.

Finder du lige her: Champagne brunch gavekort

5. Gavekort til Zalando

Gavekort til Zalando

Zalando er netop sneget sig op på 5.pladsen i vores TOP5. E-handelsfirmaet, som har specialiseret sig i at sælge sko, tøj og livsstilprodukter af alle slags til såvel kvinder, mænd som børn. Det er et forholdsvist nyt firma, der startede i Tyskland i 2008. Siden er det gået meget stærkt – også takket være en stor promovering og og annoncering på nettet. I dag kan du købe ind i denne butik i 17 lande.

Zalando udmærker sig specielt ved at være meget fokuseret på lancering af alle tøjprodukter i matchende farver. Det virker utroligt inspirerende, at såvel kjole, bluse, jakke, sko, taske, strømper og halsklæde er i samme farve. Smukt indtryk!. Det populære julegavekort er hjemme.

Send et Zalando gavekort lige her: Zalando gavekort

Til slut lidt forbrugeroplysning: Når du har fundet din TOP5- julegave, så kan du gå ind på sendentanke.dk. Her ser du alle de mange butikker over hele landet, hvor du kan indløse dit online julegavekort fra SendEnTanke.

 Vi er sikker på, du finder, hvad du søger og glæder os meget til at se dig igen til dit næste køb af online gavekort.