Top 5 gaveidéer til bedste ven

Af -

En god ven er i sig selv en helt uvurderlig gave, en person som beriger ens liv på ofte helt utrolig vis. En bedste ven er derfor en nærmest ubeskrivelig velsignelse at have i sit liv. En bedste ven er personen du kan betro alt til og som stadig vil være der for dig, støtte dig og hjælpe dig lige meget hvad der måtte ske. Det er også personen der altid vil være ved ens side i alle de bedste perioder af ens liv, som en urokkelig klippe igennem parforhold, op og ned ture, glædelige øjeblikke, rejser, sommer eventyr og så videre. Med sådan en person i ens liv er det nærmest et selvfølge at der vil komme øjeblikke i løbet af ens bekendtskab hvor man føler at ens bedste ven fortjener lidt ekstra, en gave, en overraskelse eller noget tilsvarende for at vise hvor meget man værdsætter det venskab som man deler.

Den perfekte gave til det perfekte venskab

Lige meget hvor godt man kender en person så kan det stadig være svært at vælge den helt rigtige gave. Det kan også være at man ikke altid lige ved hvad man skal sige når man giver gaven, eller også kan det være man syntes at det hele gerne må være en overraskelse som modtageren helt selv kan bestemme hvornår de vil bruge. I alle tilfælde vil et godt bud være at et gavekort vil være det helt rigtige at give. Det er både nemt og hurtigt, og bliver leveret direkte til modtagers mobil telefon så de helt selv kan bestemme hvornår de vil indløse gavekortet. På Sendentanke.dk ved vi hvor svært det kan være at vælge hvilke slags gave man skal give – også selvom man har valgt at give et gavekort. Det gør det heller ikke nemmere med alle de ting man skal tage højde for; ens forhold til personen der skal modtage gaven, hvad deres smag er og hvad man gerne vil sige med gaven. Selvom det er ens bedste ven der skal have sig en glædelig overraskelse så kan det stadig være svært! Men ingen panik, for hjælpen er nær. Vi har samlet nogle af de bedste gavekort og er klar til at rådgive dig om præcis hvad de bedste gaveidéer måtte være, når ens bedste ven skal have lidt ekstra!

ølsmagning

De bedste gaver til din bedste ven

  1. ► Adrenalinsus: Med et gavekort til et adrenalinsus giver man en gave der med garanti vil byde på spænding og eventyr. Gavekortet giver et rigt udvalg af muligheder inden for hurtige billiger, fysisk udfoldelse og meget andet. Gavekortet giver en oplevelses gave perfekt til dem som ikke kan få nok af aktivitet, udfordringer og bevægelse, til dem der godt kan lide når der går stærkt, går vildt for sig og som får et kick ud af at prøve sine grænser af. Gavekortet kan indløses mere end 40 forskellige steder i hele landet og giver en oplevelse helt uden sammenligning, hvad enten man er til kitesurfing, paintball, surfing eller drømmer om en tur i en lynende hurtigt racerbil eller speedbåd.
  2. ► Brunch: Måske vil du gerne selv inviteres med ud eller også ved du at din bedste ven trænger til at komme ud og hygge med en bestemt anden, måske en kæreste eller et familie medlem. Hvorfor ikke overraske dem ved at sørger for at oplevelsen bliver hyggelig, intim og ikke mindst alt, et gavekort så de ikke selv skal tænkte på andet end hvor og hvornår de gerne vil ud? Med et gavekort til en omgang champagne brunch kan du sikre at din bedste ven kommer ud og får sig en omgang delikat og velsmagende mad med forfriskende og liflig champagne til. Gavekoret kan bruges til mere end 70 forskellige restauranter og caféer i hele landet og tillader stor variation og mange muligheder for at følge brunchen op med andre gode oplevelser.
  3. ► Ølsmagning: Vil man hellere have lidt mere at drikke og lidt mindre at spise er en ølsmagning måske det oplagte valg. Med mulighed for at benytte gavekortet i over 30 forskellige bryggerier og bare rundt omkring i landet giver gavekortet mulighed for at to mennesker kan opleve en helt ny gastronomisk verden. Det er den oplagte gavemulighed for manden der har en ølkender gemt i sig, for nyderen med den brede smag men også bare for den almindelige øldrikker der gerne vil prøve noget nyt og lidt anderledes. Med et gavekort til ølsmagning kan man få lov at smage en masse forskellige lækre øl og der vil med garanti være noget for en hver smag.
  4. ► Stereo Studio: Syntes man ikke lige at et oplevelses gavekort er sagen men man vil stadig gerne give en gave der er både alsidig og tilbyder mange muligheder skal man måske overveje et gavekort til Stereo Studio som tilbyder et helt enormt udvalg inden for film, musik, computerspil og band merchandise. Gavekortet giver mulighed for at modtageren helt selv kan vælge en gave der passer præcist til deres smag, hvad enten de er til hård rock, det nyeste pop eller hellere vil have en bog om Bob Dylan. Gavekortet kan endda bruges til at forudbestille vare, eller til at få bestilt vare hjem til butikken. Apropos butikker så har Stereo Studio butikker fordelt rundt omkring i alle større byer i hele landet, så gavekortet giver massere af muligheder lige meget hvor i landet man hører til.
  5. ► Sport og Fun: Vil man stadig gerne give en oplevelse, og syntes stadig den skal være fyldt med spænding og energi, men syntes at mulighederne som gavekortet fyldt med adrenalinsus giver er lidt for vilde, så er Sport & Fun gavekortet et oplagt mulighed. Gavekortet kan bruges til en lang række af forskellige aktiviteter der byder på store mængder hygge og fysisk udfoldelse, og om det skal være inden for sportens verden eller inden for noget helt andet er helt op til en selv. Mulighederne gælder alt mellem himmel og jord lige fra golf og gokart, til keramik og tivoli ture.

 

Føler man sig inspireret men ved stadig ikke lige hvad man skal give sin bedste ven, så kan man finde endnu mere inspiration ved at gå ind på Sendentanke.dk. Der kan man finde den helt rigtige gave til sin ven.

Find den perfekte gave til ham lige her ► Gaven til ham
Gaven til mor, veninden eller din søster? ► Gaven til hende