Top 5 Gaveideer til den perfekte fødselsdagsgave

Af -

”Idag er det din fødselsdag – Hurrah, hurrah, hurrah”. De kommer jo igen og igen, de fødselsdage. Og du skal finde på – igen og igen. Det kan være let, det kan være svært. Det afhænger nok af, hvem der har fødselsdag, og hvor meget du vil ofre.

Gør du et lille forarbejde, kan vi hjælpe dig resten af vejen til den perfekte fødselsdagsgave. Det eneste du behøver at have klar er din mobil, din pris og mand/kvinde, for hos sendentanke.dk er du kun 3 klik fra tanke til handling. Herefter står din gavemodtager med din gave i hånden. Hurtigt og let – og du kan forestille dig smilet og tankerne hos den person, du har beæret med din gave.

Nedenfor finder du vores bud på Top 5 Gaveideer til den perfekte fødselsdagsgave:

Top 5 gaveideer til ham på hans fødselsdag

1. Oplevelsesgaver er i højsædet og topper absolut gavelisten hos ham – det være sig den lille fyr som den gamle bedstefar. Og vi har rigtigt mange oplevelser hér på SendEnTanke: mad-oplevelser, rejse-oplevelser, adrenalin-oplevelser, wellness-oplevelser, bio/teater/musik-oplevelser.

oplevelsesgaver til ham

2. På andenpladsen kommer Universal Gavekortet, som kan bruges i alle vores butikker og i det tempo, gavemodtageren har lyst. Det kan blive sendt til mobilen som sædvanligt, eller du kan få det sendt i en flot papirudgave til modtager eller til dig selv med din helt særlige gavehilsen vedlagt.

Gavekort til 100-vis af butikker

3. Det tredje mest ønskede gavekort er tøj. Det kan være sportsudstyr eller modetøj. Det kan købes i butik, eller det kan skræddersyes. Du vælger. Du kan købe et gavekort til Zalando her.

4. På fjerdepladsen finder du gadgets i alle afskygninger. Du har nok sjældent set så stort et udvalg at vælge imellem – til musik, it, tasker af enhver art, udsmykning mv. Du kan købe et Coolstuff gavekort lige her.

5. Femtepladsen går til personlig pleje. Ja, mænd er heldigvis ligeså interesseret i at se godt ud og dufte godt for at gøre det perfekte indtryk på den perfekte kvinde eller mand. Køb et gavekort til Matas lige her.

Matas mobil

Top 5 gaveideer til hende på fødselsdagen

Listen over de 5 mest perfekte fødselsdagsgaver til kvinder ser en smule anderledes ud end til mænd.

1. På førstepladsen ligger stadig oplevelser: mad, kærlighed, wellness, rejser og adrenalin. Men på andenpladsen kommer én af vores nyeste samarbejdspartnere: Matas, og på trediepladsen igen én af de helt nye: Gavekort til Bahne.

Fjerdepladsen går til tøj, og listen slutter med UniversalGavekortet.

Hvad kan en madoplevelse være?

SendEnTanke.dk har madoplevelser fra den helt billige ende til den ekstravagante og sublime.

En perfekt fødselsdagsgave kan være italiensk is, flødeboller eller lakrids. Eller bevæger du dig videre opad kan det være en take-away til sushi, pizza, burger eller sandwich. Næste prisklasse kan være champagnebrunch, café & restaurant-gavekort eller Smag på Danmark, Verdenskøkkenet. Og i den vilde ende har vi så Øl-smagning og Whisky-smagning. Sjovere kan det vist ikke blive.

Du kan købe et Champagne Brunch gavekort lige her.

brunch gavekort

Hvad kan en adrenalin-oplevelser være?

Vores vildeste gavekort hedder Adrenalinsuset og indebærer alle former for oplevelser til vands, til lands og i luften.

To andre perfekte fødselsdagsgaver kunne være Superman eller Superwoman som du kan købe lige her.

Vild og Vovet eller Oplevelser i Luften kunne være en tredje mulighed til din gavemodtager for den helt unikke oplevelse.

Hvad kan en rejseoplevelse være:

Rejser du med – hvilket du har mulighed for i mange af vores gavekort – kan vi anbefale CityWeekend eller Charmerende Weekend på landets hoteller. Du kan også overraske med et gavekort til de fedeste koncert- og sportsrejse og opleve dine idoler indenfor musik, sport eller skuespil og som en samlet pakkeløsning.

Hvad du end vælger blandt vores Top 5 gaveideer er vi sikker på, at du finder din perfekte fødselsdagsgave og til den pris du havde tænkt dig.

Vi glæder os derfor til at kunne byde dig velkommen igen til dit næste gavekøb.

gavekort på mobilen