Top 3 medarbejder julegaver

Af -

At finde den perfekte gave til ens medarbejdere kan godt være svært. For det meste har man mange forskellige personligheder ansat i mange forskellige aldre. Derfor ender man som leder næsten altid med at vælge mellem to muligheder. At købe en standardiseret firmajulegave som alle medarbejdere får eller at købe personlige julegaver til hver enkelte medarbejder. Det er langt fra de fleste der har muligheden for at rive en dag ud af kalenderen og tage på julegave shopping til medarbejderene, så her på siden guider vi jer til top 3 medarbejder julegaver som enhver medarbejder i virksomheden vil blive glad for.. Nu er det slut med at give den klassiske firmajulegave: de 2 flasker rødvin som mange af de ansatte går hjem og stiller bagerst i skabet!

Du kan nemt og hurtigt oprette en firmakonto lige her: Firmagaver til medarbejdere

Gavekort i julegave til medarbejderne

Den bedste måde at sikre sig at julegaven fra firmaet, er en gave alle ens medarbejdere finder brugbar, er ved at give et gavekort der kan bruges til en masse.

Her kan for eksempel nævnes vores sendentanke gavekort. Med sendentanke gavekortet kan modtager frit vælge mellem alle vores gavepartnere. Det vil sige at gavekortet kan bruges til en masse fede brands som f.eks. Zalando, Stereo studio, Peter Beier, iTunes, Ønskebørn, Saxo og Coolstuff. Hos sendentanke har vi 100vis af butikker og oplevelser, så her er virkelig noget for enhver smag!

Gavekortet til alt

En anden god julegave til de ansatte, er et gavekort til CDON.com. Hos CDON kan modtager vælge mellem et bredt sortiment af bøger, CD’er, film, spil, legetøj, hjemme elektronik og meget mere! Så her er der er noget for læsehesten, den musik interesseret, computernørden og den madglade!

Noget som de fleste sætter pris på, er en god oplevelse. Dette kunne være i form af en team oplevelse eller et gavekort til en middag til hver enkelte medarbejder som de så kan bruge med en de holder af. Det vil sige, at man kunne købe et arrangement hvor hele firmaet skulle ud og klatre eller måske stå på skøjter nu hvor alle udendørs skøjtebaner snart åbner og så efterfølgende ud at spise. Ellers kunne man vælge mellem en masse forskellige oplevelsesgavekort de hver især kunne få. Dette kunne bl.a. være en god middag eller en sjov oplevelse som f.eks. Indoor ski.

Mangler du mere inspiration til julegaven til dine ansatte, så har vi heldigvis mange flere julegaveidéer at dele ud af! Så kig forbi vores side med julegaver til medarbejdere og få en masse inspiration til årets julegaver til dine ansatte! Vi har også andet end julegaver – se vores udvalg af medarbejder gaver lige her!