Top 14 oplevelser med adrenalinsus, garanteret

Af -

Hvis der allerede er gået lidt rutine i dagligdagen – så er du kommet til det rigtige sted! Hos sendentanke.dk har vi lavet en liste over top 14 oplevelser med adrenalinsus, garanteret, der kan hjælpe til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Hvorfor nu oplevelser med adrenalinsus ?  

Det er der mange grunde til, men her er de 3 væsentligste:

    1. Fordi en oplevelse er noget, du gemmer i ‘sjælen’ og noget du kan trække frem, når du tænker tilbage på den skønne dag.
    2. Fordi man kan være sammen med andre om ens oplevelse
    3. Fordi du kan lægge kimen til en måske fremtidig fordybelse eller interesse

Få inspiration til de 14 fedeste oplevelsesgavekort:

Oplevelserne her indgår i pakken Outdoor Adventure, hvor alle oplevelserne koster 629 kr. og kan give et fantastisk sus af adrenalin for 1-2 personer.

 

Region Hovedstaden

Gokart Grand Prix i Herlev

GoKart

Udfordr dig selv og en kammerat i den ultimative Grand Prix-dyst! Power Racing sætter en autentisk ramme for en fed oplevelse, hvor du fornemmer den adrenalinprirrende oplevelse af et ægte racerløb. Selve banen har et samlet areal på godt 1500 m2 og er belagt med asfalt, for at gøre det hele meget mere ægte.

Vandski eller wakeboarding i Charlottenlund

Wakeboarding

Hvis du har en vandhund gemt i dig eller bare har lyst til at prøve noget sjovt, så er vandski eller wakeboard bestemt noget for dig ! Her er introduktion, undervisning og tid på vandet for 1-2 personer.

Mountainbike i Klampenborg

Mountainbike
Dette er cyklens svar på action, og en udfordring man næppe kan sige nej til. Mountainbike er en udfordring, når både cykel og vej skal koordineres. Mountainbike foregår oftes ude i skove, hvor både bakker, mudder, og huller skal passeres i en fart. Dette er en udfordring der får blodet til at pumpe hos både nybegynderen og den mere garvede rytter.

Sjælland

 

Hardball i Karise

Hardball
I HardballHallen i Karise kan du og en ven få en actionfyldt oplevelse på en af Danmarks største indendørs hardballbaner. Der er rig mulighed for at ligge på skjul og overraske fjenden, når man mindst venter det. Du er helt sikker på, at adrenalinen vil pumpe i kroppen fra start til slut.

Syddanmark

 

Havkajak i Odense

En kajak ser måske ikke så umulig ud at håndtere, men helt let kan det heller ikke påstås at være. Giv én en oplevelse og en udfordring uden lige. Lad dem nyde stilheden af at være ude på det åbne hav, men også kæmpe lidt med bølgerne.

Rappelling i Odense

Rappelling fra 12 meters højde for 2 personer, er et introduktionskursus i rappelling. Man lærer om de korrekte kropstillinger og bremseteknik. Hvor de modige, bagefter kan vende selen om og rappelle med hovedet nedad.

Midtjylland

 

Lerdueskydning i Herning

Lerdueskydning for den indre jæger gemt inde i dig. Drømmer du om et jagttegn eller om bare fornemmelsen af et gevær imellem hænderne. Dette kræver en vis koordination og koncentration, men giver også en vis tilfredstillelse når man rammer plet!

Tur i Lamborghini eller Ferrari i Aarhus

Drømmer han/ hun om at side bag rattet på en lækker Lamborghini eller Ferrari? Begge biler er nok betragtet af de fleste som to af drømmebilerne, hvis man selv måtte vælge. At få lov til at sidde bag rattet og mærke bilens kræfter, når der trykkes lidt på speederen, vil de fleste af os se som en stor oplevelse!

Nordjylland

 

Paintball i Thisted

Paintball
Paintball er ikke for dem der nemt får blå mærker eller de sarte sjæle. Det er for mennesker, der nyder at næste ‘jage’ deres venner med små, hårde bolder der er lavet af maling. Dette er en sjov, men måske også lidt smertefuld måde at få blodet til at pumpe.

Hele Danmark

 

Tur i helikopter

Helikopter
Her en oplevelse, som tager en med op under skyerne, nemlig en flyvetur i en helikopter nær dig, eller et område du kender godt. En rundflyvning i en helikopter er en stor oplevelse, og er helt sikkert noget man vil tænke tilbage på, igen og igen.

 

Oplevelser nedenunder indgår ikke i ‘Outdoor Adventure’ pakken, men vi syntes de var for fede til ikke at nævne! 

Bungee jump

Bungee jump
Denne oplevelse er ikke for tøsedrenge. Dette er en oplevelse der giver luft under vingerne og er for dem der ikke lider af højdeskræk. Bungee jump er et spring i elastik, hvor man hopper ud fra mange meters højde, og falder mod jorden med hovedet først. Dette er for dem der tror de kan klare alt – sæt en på prøve og lad dem hoppe ud i den frie luft, kun med elastik om fødderne.

Klatring

Klatring

Her er en oplevelse, hvor de fleste kan være med, som til enhver tid vil være en udfordring for de fleste. Man kommer hurtigt igang, men det er ikke så nemt som det måske kan se ud! Hvorfor ikke teste din indre Tarzan, med en sjov og effektiv form for motion?

Faldskærm udspringning: med en tandemmaster

Faldskærmudspring
Hvis man skal udfordres på alvor, skal det være et tandem-faldskærmudspring – hvilket betyder man ikke springer alene. Man får en instruktør med, som er spændt fast til en, han sørger også for at få ens sit selskab sikkert ned på jorden igen. Alt der er tilbage at gøre er at nyde turen ned!

Oplevelserne her indgår i pakken Outdoor Adventure, hvor alle oplevelserne koster 629 kr. og kan give et fantastisk sus af adrenalin for 1-2 personer.

 

Vi håber, at du vil klikke ind på sendentanke.dk og kigge dig omkring og finde netop den oplevelse, som passer til dine ønsker og din pengepung.

Og er der en oplevelse du syntes vi har glemt? Sig endelig til og hjælp os med at gøre listen endnu bedre.