Top 12 Print selv gavekort

Af -

Står du og mangler en gave i sidste sekund? Så vil et print selv gavekort, være den oplagte gaveide.
Fordelene ved et gavekort du selv kan printe ud:

  • Du kan selv bestemme værdien
  • Det tager ingen tid
  • Du kan gøre det hele foran computeren
  • Du kan sætte dit eget præg
  • Give gavekortet personligt til modtager

Kunne du godt tænke dig, at give en speciel og anderledes gave?
Så er et print selv gavekort oplagt. Du kan enten vælge et af de mange gavekort man kan få på nettet, eller du kan lave dit eget.
Med et gavekot du selv laver har du mulighed for, at sætte et meget personligt præg på gaven.

Pssst.. Du kan se vores store udvalg af email gavekort på sendentanke.dk her.

Vi har samlet en liste med 12 ideer til print selv gavekort nedenfor:

 

Print selv gavekortet til tøj, sko & accessoirers 

Er modtageren glad for mode, så giv ham eller hende et gavekort til Zalando, så kan de helt selv vælge hvilken stil de godt kan lide. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at du har købt den forkerte størrelse eller om tøjet skal byttes.

Læs mere om vores gavekort til Zalando ➜➜ her

 

Giv et gavekort til frokost eller en middag

Trænger du til en hyggelig eftermiddag eller aften med modtageren eller synes du bare modtageren skal forkæles. Så giv en frokost eller middag på Jensens Bøfhus, hvor alt i skal tænke på er, at nyde hinandens selskab og den gode mad.

Læs mere om gavekort til Jensens Bøfhus ➜➜ her

 

Lav dit eget Print selv gavekort

Vil du give modtageren en helt unik oplevelse som ikke kan købes nogle steder. Så print dit eget gavekort. Brug nogle billeder af modtageren og evt. dig selv. Sæt nogle billeder ind af oplevelsen og beskriv i teksten hvad modtageren kan forvente. Du kan finde gavekort skabeloner til print selv på google eller benytte denne skabelon.

 

Giv make-up, hudpleje eller parfume 

Glæd modtageren med et gavekort til en ny duft, en ny creme til at pleje huden med eller noget nyt makeup så personen kan se blændende ud. Med et print selv gavekort til Matas kan personen selv vælge hvad han eller hun står og mangler i toilet skabet.

Læs mere om gavekort til Matas ➜➜ her.  Eller vores gavekort til The Body Shop

 

Bøger, film, spil og meget mere

Giv et gavekort til CDON og lad modtageren vælge frit fra alle hylder i et stort mix af kategorier. Personen kan vælge bøger, elektronik, spil, musik, digitale produkter og meget andet. Der er derfor noget for en hver smag, hvad enten man er gammel, ung eller midt i mellem.

Læs mere om gavekort til CDON ➜➜ her

 

Tilskud til drømmeferien – Rejse gavekortet

Spare modtageren sammen til drømme ferien, så kan du hjælpe personen lidt tætettere på turen. Du kan give et tilskud til ferien i form af et gavekort til DTF travel. Med et gavekort giver du modtageren mulighed for, at tage på et weekendophold, storby-, ski- eller sommerferie.

Læs mere om gavekort til DTF travel ➜➜ her

 

Print Luksus gavekortet ud (Kan benyttes til 100-vis af butikker)

Er du i tvivl om hvad modtageren ønsker sig, eller ved du bare ikke helt hvad du skal give. Så kan du give personen et luksus gavekort. Med et luksus gavekort giver du modtageren mulighed for, at vælge i mellem mere end 100 forskellige gavekort og oplevelser. Der er alt fra personlig pleje til faldskærmsudspring.

Læs mere om Luksus gavekort ➜➜ her.

 

En tur i superbil

Giv den perfekte overraskelse!
En tur i en Ferrari eller Lamborghini, er noget som alle kan bruge. Lad modtageren få adrenalinen helt op når han eller hun stiger ind i denne superbil og får lov til, at sidde bag rattet. Dette er en oplevelse som man sent vil glemme. Det tør vi godt love!

Læs mere om gavekort til en superbil ➜➜ her

 

Tivoli gavekort

Giv en tur i Tivoli eller Tivoli friheden alt efter hvor modtageren bor. En dag i Tivoli er hyggelig og spændende. Der er fyldt med forlystelser for alle aldre og i kan få en masse god mad. En tur i Tivoli er helt sikkert noget som han eller hun vil blive glad for.

 

Take-away

Er modtageren glad for fastfood?
Så giv vedkommende et gavekort til mad, så kan personen selv vælge hvad han eller hun vil have at spise. Modtageren kan vælge i mellem sushi, pizza, thai og andre kategorier.

Læs mere om gavekort til Hungry ➜➜ her

 

Gavekortet til konkurrence mennesket

Er modtageren af gavekortet et konkurrence menneske eller kunne du bare godt tænke dig, at udfordre ham eller hende? Så er sport & fun gavekortet ideelt. I kan vælge i mellem 65 forskellige oplevelser rundt omkring i Danmark. I kan lave alt lige fra gokart til paintball samt en masse andre utrolig underholdende og udfordrende ting.

Læs mere om gavekort til sport og fun ➜➜ her

 

Gavekort til en god aften i mørket

Giv en tur i biografen til modtageren. Inviter din bedste ven med til en film premiere, book kysserækken med kæresten eller tag en helt tredje med. vælg frit i mellem 70 forskellige biografer placeret i hele landet. Du kan printe gavekortet ud og forærer det i en fin lille æske.

Læs mere om gavekort til biograf ➜➜ her.

 

Vi håber i kunne bruge vores 12 ideer til, print selv gavekort. Kunne du godt tænke dig flere ideer eller er du bare nysgerrig på hvad du ellers kan give, kan du finder flere ideer her.