Top 10 online gavekort

Af -

Står du og skal bruge et gavekort? Så er et online gavekort en rigtig god ide! Hos sendentanke.dk arbejder vi med online gavekort, som efter købet bliver sendt direkte til modtagerens mobiltelefon eller e-mail. Der er ingen øbeveringsomkostninger, ingen fragtomkostninger, det er nemt også er gavekortet altid lige ved hånden, så længe mobiltelefonen er husket. Når gavekortet modtages kan det anvendes med det samme, i den pågældende butik eller på butikkens webshop.

Perfekt ide med et online gavekort, hvis du gerne vil glæde en du holder af på fødselsdagen, i hverdagen eller en anden anledning. Og perfekt hvis du gerne vil glæde en person, som du bor langt væk fra! Så kan du nemt og hurtigt sende personen et gavekort, som helt sikkert vil skabe stor glæde. Du behøves ikke engang gå uden for en dør! Gavekortene kan købes over mobiltelefonen eller computeren, lige meget hvor du befinder dig. Nedenfor kan du se vores bud på top 10 online gavekort.

Alle de online gavekort der er listet herunder, bliver sendt direkte til modtagerens mobil og kan benyttes med det samme.

Online gavekort på mobiltelefonen

1. Luksus gavekort – er en luksus gave

Med et Luksus gavekort, kan modtageren frit vælge imellem alle gavekort fra sendentanke.dk. Der er mange muligheder da vi har over 100 forskellige gavekort, et Luksus gavekort kan benyttes til alle vores samarbejdspartnere, og flere på en gang. F.eks. hvis du sender et gavekort på 500 kr. så kan modtageren vælge så at bruge 200 kr. til Matas og 300 kr. til Bahne. På den måde kan modtageren helt selv vælge hvad han/hun gerne vil have! Efter modtageren har valgt hvor Luksus gavekortet skal gå til, bliver der sendt et nyt gavekort til hans/hendes mobiltelefon, og det kan så anvende med det sammen. Nemt, hurtigt og sikkert

Køb et Luksus gavekortet her

sendentanke gavekort til alt. Du kan benuytte en sendentanke gavekort til alle samarbejdspartnere

2. Hungry gavekort – til en du holder af

Med et gavekort til Hungry giver du modtageren mulighed for at vælge mellem over 30 forskellige køkkener, fordelt på 2000 restauranter i hele Danmark. Der er noget for enhver smag, lige fra sushi, til pizza, til mexicansk, til burger, til á la carte. Hungry er blevet danskernes fortrukne portal, til online bestilling af mad, og hver måned formidler de over 900.000 måltider ud. Med et gavekort til Hungry kan man side i ro og fred derhjemme, og bestille sin mad og få det leveret lige til døren. Så forkæl en du holder af med et lækkert valgfrit måltid.

Køb et gavekort til Hungry her

Top 10 online gavekort. Et gavekort til Just-eat til en du holder af? eller mange andre gode ideer

3. Matas gavekort online

Med et gavekort til Matas har modtageren mulighed for at vælge blandt en masse lækre produkter. Her kan han/hun finde alt inden for skønheds -og pleje produkter, da Matas har mange samarbejdspartere som f.eks. Beauté Pacifique, Clinique, Gillette, Maybelline, Origins og Rimmel London. Derudover har Matas deres egen serie af lækre kvalitets produkter der går under navnet ”de stribede”. I Matas kan der både købes makeup, parfumer, deodoranter og meget mere, så mon ikke et gavekort til Matas vil bringe stor glæde. Der er i hvert fald altid et eller andet man kan bruge.

Køb et gavekort til Matas her

Her kan du finde gode ideer til gavekort online, vi har samlet en top 10 liste med online gavekort

4. iTunes – musik, film, app’s og meget mere

Glæd en du holder af med et gavekort til iTunes. Her du modtageren vælge mellem over 37 millioner af sange og tusindvis af film, som modtageren både kan leje og købe. iTunes har over 85.000 forskellige film at vælge mellem, så er noget for enhver smag. Modtageren af gavekortet har også mulighed for at vælge blandt en masse forskellige App’s, spil, bøger, podcasts og meget mere. Gavekortet er perfekt til ham/hende der har et stort behov for altid at have deres musik med sig, lige meget hvor de befinder sig. Der er med andre ord masser af muligheder for modtageren, med et gavekort til iTunes.

Køb et gavekort til iTunes her

Top 10 online gavekort. 10 bud på gode gavekorts muligheder til dem du holder af. hvad med et gavekort til iTunes

5. Zalando – til personen der elsker mode

Med et gavekort til Zalando kan du bringe stor glæde til hvem som helst. Både til ham og til hende der elsker mode, og ikke kan få nok af tøj. Modtageren kan nemlig frit vælge mellem accessoires, tøj, sko, løbetøj og meget mere.  Zalando har i alt 150.000 produkter, så her er helt sikkert noget for enhver smag! Zalando har samlet en masse kendte mærker og gør det derfor nemt når der skal købes modetøj online, derudover har Zalando også en størrelse guide så man kan de rigtige størrelse. Hvis tøjet ikke skulle passe alligevel eller købet ikke lever op til forventningerne, så kan du returnere dine produkter helt gratis.

Køb et gavekort til Zalando her

top 10 online gavekort. vi kommer med et bud på hvad der kunne være nogle gode online gavekort

6. Coolstuff – gadgets til alle

Står du og leder efter en gave til en der bare har alt! Så kan et gavekort fra Coolstuff være en super god ide. Her kan alle nemlig finde noget, selvom de har alt. Hos Coolstuff er der et hav af super fede og sjove gadgets, som helt sikkert vil vække opsigt hos gæsterne. Der findes også en masse forskellige produkter der er med til at forenkle hverdagen med, f.eks. en grøntsags dims der former dine grønsager som spiraler! Der er noget til enhver. Måske ikke noget han/hun vidste de manglede, men efter et kig på Coolstuff vil der helt sikkert være noget som han/hun kan bruge, og som vil få gæsterne til at grine, næste gang de er på besøg.

Køb et gavekort til Coolstuff her

Find listen over top 10 gavekort her. Find gode ideer og inspiration til gode gaver her

7. Bahne -design, bolig og livsstil

Med et gavekort til Bahne kan du glæde en du holder. Et gavekort til Bahne er en god gaveide til manden/kvinden der elsker indretning og altid fylder sit hjem med det sidste nye fra bolig verden. Dette gavekort er også en perfekt ide, hvis du står og skal give en værtinde gave, så kan du nemt og hurtigt sende hende et gavekort over mobiltelefonen. Bahne er i dag danskerne fortrukken kæde af boligindretning, fordi de altid har et stort udvalg af lækre mærker og produkter f.eks. mærkerne: Georg Jensen, Royal Copenhagen, Le Creuset, Kitchen Aid, Kähler og mange andre. Bahne tilbyder indretning af alle aspekter, og der helt sikkert noget der falder i god smag hos ham/hende.

Køb et gavekort til Bahne her

Gaver fra inspiration

8. Løbeshop.dk – til den aktive

Glæd ham eller hende den aktive med et gavekort til løbeshop.dk. Her er der masser af produkter som modtageren frit kan vælge imellem. Om han/hun mangler nye løbesko eller tøj, cykelsko, udstyr og tilbehør. Der er rigtige mange forskellige muligheder, så et gavekort til løbeshop er en god ide til den aktive person. Løbeshop.dk er en webshop, hvor modtageren af dit gavekort, kan side i fred og ro og finde de produkter som han/hun gerne vil have. Selvom Løbeshop.dk er en webshop bliver der fokuseret på super god service, samt en super hurtig levering. De bruger CLS eller Post Danmark til at levere deres varer, så pakken kommer altid sikkert frem.

Køb et gavekort til løbeshop.dk her

her kan du finde en liste over top 10 gavekort hvor du kan få inspiration og gode ideer, til et online gavekort

9. Saxo – til personen der elsker bøger

Et gavekort til Saxo er en rigtig gode ide, hvis personen du skal give gavekortet til, godt kan lide at læse. På Saxo.dk kan modtageren selv vælge mellem et kæmpe stort udvalg af alt fra e-bøger og lydbøger, letlæselige bøger, bøger i alle genre, til tungere fagbøger til universitetsuddannelser. God gave at give til sit (sine) studerende børn, der måske er flyttet ind til byen og godt kunne bruge lidt økonomisk hjælp, til betaling af bøgerne. Saxo er Danmarks største, første og fortrukne boghandle, der rummer flere millioner titler, så der er noget for enhver smag. Med et gavekort til Saxo kan modtageren side hjemme i ro og fred, og gå på opdagelse i Saxo’s store bogunivers.

Køb et gavekort til Saxo her

fin inspiration og gode ideer til et online gavekort, som vil bringe stor glæde hos modtageren

10. Vinoble – vin, champagne & spiritus

Overrask en du holder af med et gavekort til Vinoble. Her kan modtageren frit vælge imellem deres store udvalg af vine, champagne, cognac og andet spiritus. De har et stor og lækkert udvalg af vine, og deres vin bliver specielt udvalgt til butikkerne, igennem tidligere anmeldelser og igennem vinsmagning på forskellige vinkonferencer over hele verden. Derved sikres den høje kvalitet, og der bliver hele tiden tilføjet flere vinen til deres eksisterende produkt sortiment. Der kan alle finde noget, der smager og behager, uanset om det er  vin til en normal middag, en finere middag eller blot vil nyde en god vin. I Vinoble butikkerne er der rig mulighed for at få vejledning og gode råd, til hvilken retter, årstider og anledninger vinen passer til. Perfekt gavekort til ham/hende der sætter pris på en god vin, champagne, cognac og spiritus.

Køb et gavekort til Vinoble her

Find inspiration til online gavekort som du kan give i gave