Top 10 gaveønsker til hende

Af -

Står du og mangler en god gave til hende? Måske er det din kæreste, din veninde eller datter, lige meget hvem det er så kan du finde gode ideer og inspiration til en god gave her. Vi her hos sendentanke.dk har lavet en liste med top 10 gaveønsker til hende, som vi syntes remmer bredt så der er noget for en hver smag.

Se listen nedenunder med top 10 gaveønsker til hende

Top 10 gaveønsker til hende. Find gode ideer og inspiration her

1. Gadgets = Sjove, skønne og nyttige ting

Syntes du det er svært at finde en gave til hende? Måske hun ikke ønsker sig noget overhovedet, eller har alt ting i forvejen? En ting er sikker, hun har ikke et gavekort til Coolstuff. Hos Coolstuff har de samlet en masse fede gadget, som både er skønne, sjove, nyttige og unyttige. Med et gavekort til Coolstuff giver du hende mulighed for selv at vælge i bland 1000 vis af sjove gadget, som helt sikkert vil få hendes gæster til at grine, eller syntes det fedt hun har en gadget, der hjælper hende med f.eks. at skære grøntsager på en helt ny måde. Gavekortet sendes direkte til hendes mobiltelefon eller e-mail. Du kan også vælge at sende gavekoret til din egen mail og printe den ud og give hende det fysisk. Gavekortet kan benyttes med det samme på Coolstuff’s hjemmeside.

Køb et gavekort til Coolstuff her

Du kan blandt andet finde sjove gadgets som:

Stirr – Automatisk sovsepisker. Placere denne sovse pisker neden i gryden og wupti, den begynder at røre rundt med tre forskellige regulerbare hastighed. Slut med brændt mad, nu kan hun stå og snitte og hakke i fred og ro, eller dække bord. Perfekt gagdet til hende der elsker at stå i køkkenet.

Original Snug Rug. Som er et tæppe med indbyggede ærmer i, det betyder nu at du faktisk tager tæppet på og kan bevæge dig rundt uden det falder ned. Perfekt til hende der elsker at putte i sofaen med en god bog eller foran fjernsynet.

Kymera Magic Wand. Universalfjernbetjeningen der er formet som en tryllestav! Med denne fjernbetjening kan du nu kaste besværgelser imod dit TV, dvd, anlæg og laptop. Sjovt og anderledelse.

Top 10 gaveønsker til hende

2. En kurv – med alt hvad hun elsker og behøver

Giv hende en flot kurv (spand eller andet) fyldt med alle de ting hun elsker og holder af, indpakket i cellofan. Du kan komme hvad som helst i sådan en kurv, og du bestemmer selv hvor dyrt det skal være at lave denne kurv. Nedenunder kommer vi med en masse ting og lækkerier man kunne komme i sådan en kurv. Det kan godt være alle tingede ikke er noget hun lige står og mangler her og nu, men altid dejligt at have lidt i reserverne.

Rødvin, hvidvin, neglelak, neglelaksfjerne, vatrondeller, vatpinde, makeup, creme, negleolie, hårelastikker, hårnåle, en bog, krydderier, slik, chokolade, kage, høretelefoner, neglefil, et billede, shampoo, balsam, makeup pensler, pynteting, film, duftelys, en ring, en halskæde, parfume, pynte pude, sengetøj, tæppe, lystestager, duftelys, øl, en flaske spiritus, bluse, undertøj, læbestift, ansigtsolie, hårbørste, træningstøj, træningsudstyr, og meget mere!

Top 10 gaveønsker til hende

3. Giv et gavekort til hende der elsker fart over feltet

Er hun en pige der elsker fart over feltet, der elsker at mærke sit hjerte pumpe derudaf af arenalin? Så ville et gavekort til en omgang arenalin sus være en vildt god ide. Her giver du hende mulighed for selv at vælge i blandt en masse fede hurtige og vilde oplevelser. Hun kan vælge frit imellem 40 forskellige oplevelser der får hjertet til at pumpe løs. Hun kan f.eks. vælge:

 • Tur i Lamborghini eller Ferrari
 • Paintball
 • Tur i en fed sportsvogn ’
 • Sejle
 • Vandski
 • Skiløb, indendørs
 • Mountainbike
 • Helikoptersimulator
 • Skydning
 • Helikopter tur
 • Gokart
 • Wakeboarding

Dette er bare nogle at de fede og vilde ting hun kan prøve. Ved nogle af oplevelser giver gavekortet adgang for to personer, så kan du tage med hende på en vildt arenalin sus tur. Bemærk: Læs praktisk info inden købet. Det er nemt og hurtigt.

Du kan købe gavekortet til en omgang adrenalin sus her

Gokart tur

4. Selvforkælelse – Gaveideen til hende der har fortjent det

Selvforkælelse er noget alle kan bruge og elsker, men der er stor forskel på hvad folk syntes der er selvforkælelse. Nogle syntes det er at have tid til at dyrke en masse motion i weekenden, andre syntes det er spise god mad, slik og se gode film, nogle at bruge tid i haven og andre at bruge penge på sig selv. Derfor er det svært at sætte ordet selvforkælelse i en box, da det er meget forskelligt alt afhængigt af hvem du spøger. Vi her hos Sendentanke.dk har samlet en lille liste med 4 gode ideer, som du enten kan bruge eller forhåbentligt finde inspiration i.

♦ Elsker hun at forkæle dig selv med velvære? Og nye produkter til kroppen, men samtidig er lidt kredsen? Så ville et gavekort til Matas være en god ide, her kan hun frit vælge mellem alle Matas’ produkter og velvære. Gavekortet bliver sendt direkte til modtagerens mobil telefon eller e-mail og kan anvendes med det samme! Køb et gavekort til Matas her.

♦ Biletter til en oplevelse sammen med dig. Den kan være hvad som helst! Fodboldbilletter, håndboldbilletter eller andre sports begivenheder. Det kan også være billetter til en god koncert, et teater stykke, en musical eller en biografbillet.

♦ Hvem kunne ikke bruge en dejlig omgang i en luksus spa? Det tror vi, her hos sendentanke.dk at alle kan! Så hvorfor ikke forkæle hende med en tur i spa, i dejlige rolige omgivelse. Her kan både du og hende være med, i kan nyde hinandens selvskab i dejlige og rolige omgivelser, og bare slappe helt af og glide væk fra hverdagens stress og jag. Du kan købe et gavekort til en tur i luksus spa for to her.

♦  Elsker hun bare af alle aspekter? Så ville det være en god ide at give en madoplevelse, lidt ud over det sædvanlige. Du kan invitere hende ud på en god restaurant, som du måske ved hun godt kunne tænkte sig at spise på. Eller inviterer hende ud på hendes ynglings restaurant. Måske du kan sige til hende at hun skal være klar derhjemme kl. 18.00 pænt påklædt, også lav det som en overraskelse for hende.

Lækker aftensmad - top 10 gaveønsker til hende

5. Gave hun selv vælger – Med et super gavekort

Med et All-round gavekort giver du hende mulighed for selv at vælge hvor gavekoret skal bruges henne, i blandt alle vores lækre brands. Ved køb at et All-round gavekort, bliver der sendt en gavekortskode der så skal indløses på Sendentanke.dk til den butik / webshop det ønskes. Derefter bliver der sendt en ny kode der gælder til den valgte butik/ webshop og koden kan benyttes med det samme. Dette er en rigtig god ide hvis du skal købe en gave til hende der kredsen eller ikke mangler noget lige nu. Hun kan blandt andet vælge at benytte gavekortet til:

 • The Body Shop
 • Hungry
 • Nicehair
 • Inspiration
 • Wunderwear
 • DTF Travel
 • Johan Bülow
 • Matas
 • Zalando
 • Og mange flere.

Køb et All-round gavekort her

gaver på mobilen

6. Sko, sko og mange flere sko!

Sko, sko og mange flere sko! Der er bare et eller andet med kvinder og sko. De fleste kvinder har mere end et par sko som der står i skabet, og ikke er blevet brugt endnu, men kommer på til den rette anledning. Kvinder har så mange ”undskyldninger” for at købe nye sko til sig selv, så hvorfor ikke forkæle din kæreste, veninde, datter eller andet med et par sko? Det kan være et par nye flotte stiletter til når hun skal være ekstra fin, et par fede sneakers til en god dag, et par gummistøvler på en regnvejrs dag eller et par sandaler til en solskins dag. Der er mange muligedder så længe du bare kender hendes størrelse og kender lidt til hendes skosmag.

En piger der prøver sko på en shoppetur - top 10 gode gaveønsker til hende

7. Pynte ting til hjemmet – Det kan alle piger bruge

De fleste kvinder elsker at dekorerer og gøre sit hjem hyggeligt. Gå og nusse omkring indretning og ikke lade noget være ved tilfældigheden. Det er så hyggeligt at købe nye ting til sit hjem, komme hjem med det og finde en god plads til det. Men tit og ofte er det også svært at købe noget bolig indretning til kvinder, hvis de ikke specifikt har ønsket sig noget. Derfor vil et gavekort til Bahne være en god ide. Bahne tilbyder bolig indretning af alle aspekter, og der vil helt sikkert være noget hun finde! Gavekortet bliver sendt direkte til modtagerens mobil telefon eller e-mail og kan anvendes med det samme.

Køb et gavekort til Bahne her

her kan du finde gode ideer og inspiration til en god gave til hende

8. Diamanter – Are a girl’s best friend

Alle kvinder elsker noget der skinner og ser dyrt ud. Og så især diamanter! Hvilken kvinde ville ikke sætte pris på en smukt diamand i en flot ring, halskæde eller armbånd. Ligeså lang tid der har været mennesker på jorden har vi været betaget at de smukke sten. Og en diamant ses som et status symbol, og som et kærligheds symbol. Derfor ville en diamant være en god gave, også forholdsvis dyr, hvis man gerne vil have en stor flot og imponerende diamant.

9. Wellness & Spa – En gave alle vil blive glad for

Et Wellness ophold er en gave alle vil sætte pris på, fordi det er super lækkert at kunne slappe af i dejlige og rolige omgivelser, og ikke skulle tænkte på hverdagens stress og jag. Et wellness ophold er perfekt at give sin kæreste så i bare kan nyde hinanden og være romantiske, men også en god gave hvis det er din veninde, eller datter. Her kan i rigtig få tøsesnakket en hel del og bare slappe af. Gavekortet til et wellnessophold indeholder en overnatning med morgenmad samt adgang til wellness faciliteter på et udvalgt hotel i Danmark, Tyskland eller Sverige. Det er altså også en god anledning til at tage udenlands et smut. Der kan vælges mellem hele 15 wellness-hoteller i topklasse, og opholdet er for 2 personer. Bemærk – se praktisk info inden køb.

Køb et wellness ophold for 2 her

Top 10 gaveønsker til hende

10. Accessories – Pifter hverdagen op

Køb nogle fede accessoires til hende der pifter hverdagen op, gerne i farver. Der er så mange kvinder der for det meste altid går i sort og køber sort, og det er der heller ikke noget galt med, det er bare så smukt at få lidt farve ind i hverdagen. Så købe nogle ting til hende med farve. F.eks. gummisko, ringe, kasket, neglelak, armbånd, solbriller, halskæder, hatte, ure, tasker, punge og generelt noget med en masse farve.

Top 10 gaveænsker til hende

 

Psssstttt… Husk du kan finde forslag til hjemmelavede gavekort her.