Thanksgiving

Af -

Så blev det Thanksgiving! Nu tænker du sikkert.. Jamen det er da en amerikansk højtid? Og ja, det er det! Men flere og flere danske hjem begynder at tage dagen til sig og derfor synes vi hos sendentanke at vi vil belyse dagen en smule. Dagen handler jo om at vise kærlighed og taknemlighed til sine nærmeste og det er jo meget af det vi gerne vil med vores koncept; sende kærlige tanker til dem vi holder af for at vise vi tænker på dem og sætter pris på dem <3

Er Thanksgiving noget du fejre?

Thanksgiving traditionen

Traditionen bag Thanksgiving startede tilbage i 1621 hvor pilgrimmene vil fejre at de endelig havde fremgang i Amerika og takke indianerne for deres hjælp med fremskaffelse af mad m.m. over vinteren.

Thanksgiving, som vi kender det i dag, handler om at samles med familie og vender til et kæmpe måltid mad.. og sport i fjernsynet. Den typiske Thanksgiving middag som de fleste har hørt om fra fjernsynet, består af kalkun, tranebærsovs, kartofler, majsbrød og alverdens lækre tærter til dessert.. mest kendt er nok pumpkin pie – lyder det ikke også lækkert!?

Thanksgiving

Thanksgiving i Danmark

Thanksgiving er, ligesom mange andre amerikanske mærkedage, stille og roligt begyndt at gøre sit indtog i nogle danske hjem. Dette skyldes til dels nok den  lækre middag– hvem kan ikke lide en god middag? Det er langt fra unormalt at støde på en hel kalkun i frysedisken eller en dåse tranebærsovs ved konserves, når vi så småt nærmer os Thanksgiving.

Men tanken bag Thanksgiving er jo også ret smuk.. At sige tak for til dem man holder af og lade dem vide at man værdsætter dem. Dette er da helt sikkert en tanke man burde tage til sig uanset om man fejre Thanksgiving eller ej. Hvem elsker ikke at føle sig værdsat? Med en lille gave fra sendentanke kan du nemt og hurtigt overraske en du holder af! Vi er et godt udvalg af små, søde og billige gaver som helt sikkert vil bringe glæde på en ellers kold og grå novemberdag!

Vil du gerne sende en lille tanke til en du er taknemlig for? Så kig forbi vores side med en masse inspiration til en lille gave til en du holder af!

Glædelig Thanksgiving til jer der fejre det og god 27. november til alle jer andre!