Takkekort

Af -

Har du haft en fest, et bryllup eller vil du bare gerne sige tak? Så kan du jo skrive et takkekort! Men hvad er et takkekort, hvad skal der stå, og hvordan og hvorledes? Det kan godt være lidt forvirrende, men vi har lavet en lille guide til hvordan du kan lave dit takkekort, til enhver lejlighed!

Hvad er et takkekort?

Et takkekort er når du skal sige tak til nogen, som har været der for dig. Om det var til din konfirmation, dit bryllup, din fest, eller noget helt fjerde, så er det god stil at sige tak til dem der var der for dig.

Dit takkekort kan sagtens være enkelt og simpelt, og bare sig TAK! Det er jo trods alt tanken der tæller. Du kan se et enkelt takkekort nedenunder – det er pænt og enkelt.

Takkekort bryllup

Et takkekort er næsten et must til et bryllup (det er der desværre ingen vej udenom). Det må også gerne være hurtigst muligt, så takkekortet stadig er lidt relevant og ikke kommer dumpende ½ år efter. Alle der har vist jer en vis opmærksomhed ved brylluppet ved at forære jer en gave, bør modtage et takkekort – også dem som ikke var med, men stadig gav jer noget. Her kan i selv vælge hvordan det skal se ud, men I kunne jo vedlægge et billede af jer til brylluppet, sammen med takkekortet. Find jeres bedste billede, få det fremkaldt og kom igang med takkekortene! Der er selvfølgelig ingen grænse – så vær kreativ og gør det til jeres helt eget.

Hvis du selv har været med til et bryllup, som bare var helt fantastisk og vil sige tak til brudeparret fordi du måtte være med til at fejre deres store dag. Så send dem blot et fint lille gavekort, med en sød personlig hilsen, se vores idéer til bryllupsgaver her.

takkekort til bryllup

Blot et lille forslag til hvad I kunne gøre 🙂

Takkekort konfirmation

Til dit barns konfirmation, eller din egen, er det rigtig fint at sende et takkekort ud. Det kan godt være det tager lidt tid at lave – men jeres gæster sætter SÅ meget pris på det! Takkekortet viser at konfirmanden har sat pris på gæsternes tilstedeværelse på konfirmationsdagen og gaverne. Et typisk takkekort vil indeholde en hilsen til modtageren hvor konfirmanden takker for at gæsten var med til at gøre dagen og festen til noget helt specielt. Og husk at sige tak for konfirmationsgaverne!

Mange sætter deres konfirmationsfoto sammen med deres takkekort, på den måde får modtageren et dejligt minde fra dagen. Det kan både laves digitalt eller i hånden, eller begge dele! I kan skrive en tekst som kommer på alle takkekortene, og derefter lade konfirmanden skrive noget personligt på dem alle sammen. Dette spare tid, men gør dem stadig personlige.

Hvis du vil sige tak til den smukke konfirmand fordi du måtte være med til deres store dag, så send hende/ham et gavekort for at sige tak for dagen og festen. Her kan du selv bestemme om det skal sendes til deres mobil eller e-mail, se vores foreslag til gavekort til konfirmander.

takkekort til konfirmand

Bare lidt inspiration 🙂 

Husk at sige tak !

Det vigtigste er jo trods alt at du får sagt TAK, da det er noget vi glemmer alt for ofte. Du kan også blot sige tak for igår, eller tak fordi din veninde/ven er som de er. Sig tak fordi du glemmer at sige det i hverdagens travlhed – gør det idag eller imorgen – tro mig, du bliver selv glad af at få sagt tak.

Hvis du ikke er så kreativ, så kan du også sende den som du skylder et tak, et fint lille gavekort med en sød hilsen. Her kan du sende et fint gavekort til deres mobil eller e-mail, med en fin personlig hilsen, hvor du fortæller dem hvorfor de modtager et gavekort. Du kan vælge imellem et lækkert paradis-is gavekort, en buket blomster, eller noget helt andet – mulighederne er uendelige! Køb et online gavekort her.

takkekort

 

Mangler du mere inspiration, så læs med her: