Gavekortet til sushi

Af -

Danmark har for længst overgivet sig til Sushi. Ikke kun københavnerne men bestemt også i Skagen, Hvide Sande og Gedser. Går du ind på Hungry og klikker søgning på Sushi, finder du et utal af steder, hvor du kan købe Sushi. Udbuddet er simpelt hen eksploderet. Du kan på sendentanke.dk nemt og hurtigt sende et sushi gavekort til Hungry.dk.

Tidligere var det sådan, at du kun kunne købe Sushi på japanske restauranter, men sådan er det ikke længere. Enhver mindre provinsby med respekt for sig selv vil være leveringsdygtig i Sushi.

Supermarkederne sælger Sushi som ugens tilbud og til langt lavere priser end på restaurant. Der tilbydes kurser i, hvordan man selv kan lave Sushi, og det er der også gået sport i. Mange har allerede lært kunsten. Enkelt er det ikke, men det kan læres.

Den første Sushibar åbnede i København i 1986 i Arkaden, København. Indehaveren, som senere blev ejer af restaurant Kyoto på Radisson SAS på Amager var ham, der troede på produktet, og heri fik han så afgjort ret, men først fra midten af 1990-erne kom der rigtigt skub i sushi- tilbudene, bl.a. med kæden Stick’s & Sushi.

Just Eat sushi

Hvad er Sushi?

Sushi er rå fisk og skaldyr kombineret med ris og grøntsager og evt. dyppet i soya og peberod. Imellem bidderne renses smagsløgene med ingefær. Risbrændevin SAKA eller japansk øl kan drikkes til.

Den udgave af sushi vi kender i Danmark stammer fra Japan, men oprindeligt er sushi fra Kina helt tilbage fra omkring 2.århundrede. Dengang fandtes jo ingen køleskab, så man brugte risene til at pakke fisken ind i, hvorved der udviklede sig mælkesyrebakterier, der holdt fisken frisk.

Der findes i dag utallige variationer af sushi, og alle har deres egne navne, f.eks. nigiri og maki. Sushi fremstilles som enkeltbidder lige til at fange med spisepindene, mens den også udformes som ruller omviklet med tang.

Sidste skud på stammen er Running Sushi, hvor du spiser på restaurant og udvælger lige netop de stykker, som er dine favourtitter.

Sushi Gavekort på sendentanke.dk

Om du ønsker Sushi sendt hjem til din hjemadresse, eller om du ønsker at indtage din Sushi på restaurant – f.eks. en Running Sushi, kan du købe gavekortet hos os. Du kan købe vores Universal Gavekort, som du kan indløse i de butikker, som du foretrækker og holder af og i den hastighed, du har behov for. Især hvis gavekortet skal gives væk, er det et oplagt valg.

Er det dig selv eller et party, du selv har indflydelse på, kan du købe gavekortet hos Hungry. Her kan du naturligvis vælge Take Away – både bragt hjem og afhentet.

Du kan købe et gavekort til Hungry.dk lige her: Hungry.dk Gavekort

Hos Hungry er der et utal af restauranter at vælge imellem. Tast dit postnummer og kryds ved Japansk, og alle forslagene kommer med angivelse af afstand til din bolig, og om restauranten er åben. Du bestiller ved at indtaste det gavekortnummer, der står på din sms fra SendEnTanke. Og vupti- hermed at du ved vejs ende og kan læne dig tilbage og glæde dig til et super spændende måltid.

Just-Eat.dk gavekort

Test dig selv og find ud af, om Sushi også bliver din livret. Og vi anbefaler samtidig at prøve forskellige sushi-restauranter af. De er vidt forskellige og med Sushi af meget forskellig smag og tilberedelse. Held og lykke og vi glæder os, til du klikker dig ind hos os igen til dit næste køb af gavekort.

God appetit fra sendentanke.dk 🙂