Super Bowl 2017

Af -

Har du taget fri på mandag? Eller har du planer om en all-nighter?
Husk Super Bowl på søndag d. 5 Februar 2017.

På søndag er der Super Bowl og det betyder, at vi skal være sent oppe, spise burgere og drikke masser af sodavand og Budweisers. Sådan er det i hvert fald for rigtig mange. Super Bowl er som bekendt den årlige afslutning på NLF sæsonen. Traditionen tro, skal gutterne have en hygge aften/nat foran tv’et, hvor der bestemt ikke er nogen der skal komme og blande sig. Læs videre her og få inspiration til den perfekte aften med gutterne.

 

Hvad står menu’en på?

Burgere, tortilla-chips, salsa, creme fraiche, buffalo wings, spareribs og pizza – så er aftenen dækket ind. Denne dag er du altså ikke på kur, for alle disse lækkerier, gør det ikke godt for dig, hvis du tænker på at tabe dig. Men hvad gør man ikke for at have en god aften?

Husk at få alle dine venner over, tag jeres yndlings NLF-trøjer på og brug evt. tiden efter maden til at spille en kamp eller to. Så går tiden lidt hurtigere – for ja, det er jo først over midnat Super Bowl starter.

Hvis du er typen, der ikke tænker på kalorier og slankekure, så er Roethlis burgeren at foretrække, nu når det er Super Bowl!

Dette skal du bruge

 • 1 burgerbolle – rund burger bolle eller aflangt brød
 • 250-300 g. oksekød
 • 1 løg
 • 2 æg
 • Fløde
 • 4 skiver cheddarost
 • 4-5 skiver bacon
 • Smør og olie

Fremgangsmåde

 1. Skær løget i ringe
 2. Form oksekødet som du ønsker og bank det fladt
 3. Varm en pande op og brun lidt smør og olie, steg bøffen. Krydr med salt og peber
 4. Lav skramble eggs på panden og læg det nederst i burger bollen
 5. Put derefter bøffen ovenpå – læg cheddarost og bacon på bøffen
 6. Så er du klar til at spise! Server evt. med ketchup

Gider du ikke at stå med opvasken?

Hvis du ikke selv vil lave maden, så kan vi anbefale dig, at kigge forbi Hungry’s menu’er, da du kan få mange forskellige burgere bragt lige til din dør. Hvorfor stå og bruge tid på at lave mad, når du kan få det hele leveret?

Vil du gerne glæde en, der skal se Superbowl? Køb et gavekort til ham eller hende her til Hungry lige her. Hungry har lavet en god vejledning til hvor man kan købe sine Superbowl burgere henne.

Skal det være burgere fra Cock’s & Cows, The Burger Joint eller måske Bronx Burger? Mulighederne er mange i Hungrys univers. Så grip telefonen og send et gavekort til din ven med det samme.

Superbowl og alkohol går tit hånd i hånd. Det er derfor vigtigt, der er fyldt godt op i køleskabet, så dine venner ikke går forgæves derud.

Rigtig god fornøjelse!