Send gaver fra udlandet

Af -

Kender du det? Man tager på ferie lige som ens gode veninde holder fødselsdag eller os er man på et længere udlandsophold og går glip af en del familiefødselsdage derhjemme. Det kan også være man har taget det helt store skridt og hevet teltpælene op og flyttet til udlandet. Men hvad med alle dem man har kær derhjemme? De skal da ikke glemmes!

Hvordan sender jeg gaver fra udlandet?

At sende en gave hjem til lille Danmark kan både være tidskrævende og besværligt. Som om det ikke var nok er der også usikkerheden om hvorvidt gaven nu også når frem! En anden mulighed er at alliere sig med en anden derhjemme der kan købe noget for en, men dette kan hurtigt blive upersonligt. Ønsker veninden sig tøj er det alligevel ikke dig der har valgt det – og det ved både du og veninden formentlig. Det er dog stadig en rigtig god mulighed for at overaske en du holder af med en fysisk gave hun ikke havde regnet med på hendes fødselsdag! Det bedste er dog nok at holde sig til de lidt mere specifikke gaveønsker – så kan det i hvert fald ikke gå helt galt!

En anden mulighed er selvfølgelig et gavekort. På sendentanke.dk kan du nemt og hurtigt sende en gave afsted! Der er en masse brands at vælge imellem og har mor, far, kæresten eller veninden ikke nogle helt konkrete gaveønsker, så har vi et allround gavekort som kan bruges hos alle vores samarbejdspartnere – det kan da kun blive en gave med succes!

Står du og skal sende en gave fra udlandet hjem til en du holder af, så vil et gavekort fra sendentanke helt sikkert være en god ide at have med i tankerne! Kig forbi vores side med inspiration til gaven fra udlandet – her er en masse gode gaveidéer som kun vil være en hjælp til at finde den perfekte gave!

Send gaver fra udlandet – gaveidéer til mor, far, kæresten, vennen og alle andre der fortjener en lille tanke!

 At sende gaven afsted i tide..

Frygter du at du måske glemmer at sende gaven af sted? Så kan vi berolige dig med at det på vores side er muligt at bestille gaven til en bestemt dato og tidspunkt. Det betyder at du kan side flere dage før og finde den gave du synes din veninde, mor, far eller kæreste etc. skal have, skrive en personlig hilsen og bestille gaven. Så sørger vi får den bliver sendt afsted til hans/hendes mobil på lige præcis det tidspunkt du har valgt! Det kunne f.eks være du ville være den første der sender ham/hende en hilsen på hans/hendes dag og gerne vil have den bliver leveret ved midnat. Eller at gaven og hilsnen skal være det første han/hun vågner op til om morgenen.

Modtagelse af gavekort på mobilen

En ting er sikkert.. Med sendentanke er det nemt at sende de perfekte gaver fra udlandet! Så glæd en du holder af med en lille gave de ikke havde forventet!

Leder du efter lidt inspiration til en gave til en du holder af? Så klik ind på en af siderne herunder! Her er der masser af inspiration til gaveidéer.. Hvad end det er julegaven til far, den perfekte gave til hende eller en venindegave!

Venindegave – gaveidéer til gaven til veninden der altid er der!

Den perfekte gave til mor – her kan du finde gaven til mor der har alt!

Gaver til far – Gaven til verdens bedste far!

Gaveidéer til kæresten – find den perfekte gave til ham du elsker!

Hvad skal jeg give i julegave? – en side med en masse inspiration til julegaven!

 

Så send gaver fra udlandet til en du holder af – det behøves slet ikke være så besværligt <3