Salgskonkurrencer

Af -

Arbejder du i en virksomhed, hvor SALG står øverst på to-do listen, så har vi den bedste motivation, for dine medarbejdere lige her! Vi har digitale gavekort til salgskonkurrencer, som dine medarbejder kan få på sin telefon eller e-mail. Vi har masser af forskellige oplevelser og gavekort til dine medarbejdere, som de helt sikkert vil blive glade for.

Er du på udkig efter en god ugekonkurrence, så kunne præmien til ugens sælger måske være et Hungry gavekort eller et Matas gavekort? Du ved at der er et budget der skal nås, og det gøres bedst ved at dine medarbejdere får en gevinst i sidste ende. Der er jo selvfølgelig også den mulighed, at man kan give provision, men nogle gange er det bare lidt sjovere, at der sker noget nyt, end det medarbejderen er vant til. Dine medarbejdere vil værdsætte at der står et gavekort på højkant, som de ved de kan bruge til noget. Vores gavekort er til alle aldersgrupper, hvilket også er smart for dig, hvis du køber stort ind af vores gavekort, så du kan udlodde dem, så snart din medarbejder har nået sit eget budget, eller i andre anledninger.

Husk du også kan se vores forslag til firmagaven på vores side her.

Salgskonkurrence gavekort

Friheden til selv at vælge gavekort i forbindelse med salgskonkurrencer

Vi har digitale gavekort til oplevelser eller butikker. Vi har lavet et system som gør det nemt for dig som virksomhed, da du blot skal indtaste hvor mange gavekort du ønsker, hvor efter vi sender dem til dig i et excel dokument eller direkte til modtagerens e-mail eller mobiltelefon med jer som afsender.
Det er også muligt, at du kan bestille gavekort i dit eget tempo, og sende gavekortet direkte til din medarbejder. Vi gør det nemt for dig, da du slipper for alt det administrative. Få sekunder efter du har bestilt gavekortet til din medarbejder, har han eller hun den på SMS eller e-mail. Med vores Luksus gavekort kan du give din medarbejder friheden til selv at vælge, hvilket gavekort han eller hun vil have. Vi giver nogle fantastiske rabatter, som vi kan tale om ved en dialog.

– Spar tid
– Mindre administration
– Stort udvalg af gavekort
– Og selvfølgelig… Gode rabatter 🙂

Se alle vores digitale gavekort her

Gavekort i forbindelse med salgskonkurrencer

Disse gavekort er til jer, som har gode interne salgskonkurrencer, som giver værdi for jeres virksomhed. Vi har nogle ideer til hvordan I på bedst mulig måde, kan motivere jeres medarbejdere i nogle sjove salgskonkurrencer. Vores forslag er at I til jeres brief om morgenen, fortæller hvad dagen vil bringe af gode præmier, til den som har solgt X antal abonnementer eller hvad I nu opererer med i jeres virksomhed.

Du kan blandt andet vælge gavekort til:

 • Peter Beier Chokolade
 • The Body Shop
 • CDON.com
 • iTunes
 • Wupti.com
 • Vinoble og mange mange flere…

Motivation er en vigtig faktor i en sælgers verden

Incentive er den engelske betegnelse for at motivere en person til at udføre en handling.

Man motiverer en medarbejder, når man laver en salgskonkurrence. Du vil gerne have at dit team eller dine medarbejdere yder deres bedste – men hvorfor skulle de det? Det skal de fordi de selv får noget værdi ud af det. Motivation for at sælge og yde sit bedste, kan også anerkendes på andre måder. Nemlig ved at holde personlige møder på den enkelte og anerkende de gode ting, som medarbejderen bidrager med til dagligt. Hvis medarbejderen ikke bidrager nok til fællesskabet, må man ind og se på hvor problemet ligger. Har de for høje mål, i forhold til hvad de synes er realistisk? Har de nok redskaber til deres arbejde? Hvis ikke, så kan man få dem på små kurser omkring salgstræning eller hvad der nu mangler hos den enkelte.

Du kan lave salgskonkurrencer når….

 • Månedens medarbejder har scoret flest salg
 • Ugens medarbejder har en god kunderate
 • En medarbejder får en god anmeldelse af en kunde
 • Månedens supporter
 • Utallige af andre muligheder

Hos sendentanke.dk står vi parat til at hjælpe jer med gavekort til ALT.

Husk! Dine medarbejdere skal IKKE betale SKAT af gavekortene, da de ikke kan ombyttes til kontanter. Læs mere om det her!

Skriv til os på: info@sendentanke.dk
Eller ring på: 70224700

Salgskonkurrence mobilgavekort

 

Vi har også andre relaterede indlæg som måske kunne finde interesse: