Benyt gavekort i jeres virksomhed

Af -

Incentives er en god ting for en virksomhed da de har mange formål. Hvad enten I er på udkig efter en ny måde at tiltrække kunder på enten via en hvervekampagne, forbrugerkonkurrence, salgskonkurrence eller I vil gerne belønne eksisterende kunder for deres loyalitet. Så kan I benytte gavekort til at gøre lige netop dette.

Incentives kan bruges på mange forskellige måder og her har vi oplistet 3 forskellige måder. Disse måder er uddybet længere nede i bloggen. De 3 måder hvor et gavekort kunne benyttes kan være til at skaffe nye kunder, belønne jeres loyale kunder/motivere medarbejdere eller bruges til at skabe bedre sammenhold kollegaerne i mellem.

 

 

Et godt forslag til en belønning af enten jeres kunder eller medarbejdere er vores Luksus Gavekort som I kan finde lige her. Vi har gavekort til 100-vis af forskellige butikker, brands og oplevelser. Vores Luksus Gavekort duer til alle disse butikker og oplevelser, så der er med garanti noget at finde som I vil kunne belønne jeres kunder/medarbejdere med der vil gøre dem rigtig glade.

Hvis I er i tvivl om hvordan reglerne for firmagaver er, så har vi, her hos sendentanke.dk, udarbejdet en god infografik som vil kunne hjælpe jer med at få styr på reglerne for firmagaver. I kan finde infografikken lige her.

 

Gavekort kan bruges til både at motivere og belønne dine medarbejdere. Det kan være det helt små ting som kan skabe glæde og motivation hos dine medarbejdere. Gavekort kan bruges til at pifte en stille dag på kontoret op. I kan benytte gavekort som incentives til at få ryddet op på kontoret, fulgt op på jeres kunder, få bragt orden i jeres lager osv.

Gavekort kan gives ved mange lejligheder til medarbejdere og kunder. Klik på dette link for at se flere muligheder til hvordan I kan belønne jeres kunder og medarbejdere. Hos Sendentanke.dk har vi gavekort til 100-vis af butikker, brands og oplevelser.

Her vil der være rig mulighed for at kunne finde et gavekort som I kan give til jeres kunder/medarbejdere. Hvis I har en kunde som godt kan lide ølsmagning eller at tage ud og spise på en restaurant, så kan I finde et gavekort til det  her hos Sendentanke.dk.

 

Sådan kan I benytte gavekort til at skaffe nye kunder

Som nævnt tidligere i bloggen så kan gavekort bruges til at skaffe flere kunder. I kan lave hvervekampagner, forbrugerkonkurrencer, henvisnings kampagner eller kundegaver hvor I tilbyder potentielle kunder et gavekort som et incentive hvis de vil tage et møde med jer.

Fordelene ved et gavekort er at de er meget håndterbare, de kan laves i forskellige beløbsstørrelser og et gavekort giver modtageren fuld valgfrihed hvor de med 100% sikker vil finde noget som de vil blive rigtig glade for.

Klik her for at finde mere inspiration til hvordan I som virksomhed kan benytte sendentanke.dk. Der er en masse fordele ved at have en firmakonto hos Sendentanke.dk. Her er et udpluk af dem:

  • Attraktive rabataftaler
  • Ingen gebyrer (overhovedet)
  • Personaliser gavekort til kunder eller medarbejdere
  • Levering pr. Sms, E-mail eller post

Sådan kan I benytte gavekort til at få loyale kunder og loyale medarbejdere

Ved at have et attraktivt loyalitetsprogram, kan I tiltrække flere kunder til jeres virksomhed. Et attraktivt loyalitetsprogram kan bruges som et ekstra parameter til at hverve nye kunder. Ved at benytte gavekort så kan I skille jer ud fra jeres konkurrenter.

Hvis I benytter et loyalitetsprogram hvor I belønner jeres loyale kunder der bliver ved med at købe hos jer, kan det være med til at intensivere flere kunder til at blive hos jer og få dem til at anbefale jer til deres venner.

Find mere inspiration til et loyalitetsprogram lige her. Dette tiltag kan være med til at skabe flere loyale kunder. Ved at tilbyde dem et gavekort som de kan bruge på 100-vis af forskellige butikker eller oplevelser, vil jeres kunder forbinde jer med det produkt eller den oplevelse som de vælger at købe.

 

Så kig ind på vores hjemmeside og find gavekort til 100-vis af forskellige butikker, brand og oplevelser. Her vil I med garanti finde et gavekort som I vil kunne tilbyde til jeres kunder. Start allerede i dag med at følge disse råd og I vil kunne få flere loyale kunder.

Gavekort kan også bruges til at skabe loyale medarbejdere. I kan belønne jeres medarbejdere i forbindelse med at der sker noget positivt for en af familiens medlemmer. Det kan være i forbindelse med at et barn i familien består gymnasiet, får drømmejobbet eller kommer ind på deres drømmeuddannelse.

Ligeledes kan det være, at der er sket noget positivt for en medarbejders ægtefælle. Det kunne være at han/hun er blevet forfremmet, kommet i arbejde eller de har fødselsdag. Der er hele tiden nogle nye muligheder for at kunne belønne sine medarbejdere.

Ved at give et gavekort til den person i medarbejderens familie der er sket noget positivt for, er I med til at vise at I som virksomhed tænker på jeres medarbejdere og det vil i den sidste ende kunne skabe en mere motiveret medarbejder. Klik her og find flere måder hvorpå du kan motivere dine medarbejdere.

Sådan kan I benytte gavekort til at skabe inspiration til en god dag på kontoret

Gavekort kan bruges til at pifte en helt almindelig onsdag op. Hvis I har en dag på kontoret hvor der ikke sker så meget, kan I lave forskellige små konkurrencer for at holde for humøret oppe og holde medarbejdere fra bare at sidde og kede sig. De små konkurrencer kan være oprydning på kontoret, gennemgang af jeres lager, oprydning i jeres arkivsystem osv.

Disse små konkurrencer kan ligeledes være med til at jeres kollegaer kommer hinanden tættere ved. Folk opfører sig anderledes når de konkurrerer og det vil give jer en billig mulighed for, at få jeres medarbejdere til at arbejde bedre sammen. Dette vil være med til at skabe flere glade og loyale medarbejdere da medarbejderne tænker mere på deres kollegaer som venner og ikke bare mennesker som de arbejder sammen med når de kender dem bedre.

 

 

Et eksempel på en præmie til sådan nogle små konkurrencer kan være et gavekort til et par biografbilletter fordi det vil være attraktivt for jeres medarbejdere fordi her vil de have mulighed for at glæde en af deres kære med en hyggelig tur i biografen. Sendentanke.dk har gavekort til 70 forskellige bio  afer i Danmark. Så der er garanti for en hyggelig filmoplevelse som kan deles med en fra familien. Klik her og se vores store udvalg af gavekort til biografbiletter.

 Gavekort på faktura 

Hos Sendentanke.dk kan I lave bestillinger af gavekort via excel ark: dagligt, ugentligt eller månedligt. Dette kan I gøre når I har oprettet en firmakonto på vores hjemmeside. I kan oprette en firmakonto lige her.  Firma login er gratis at oprette. Med hensyn til betaling så benytter vi 2 forskellige slags betalingsmetoder nemlig kreditkort eller faktura. Hvis I vælger at betale med kreditkort, så skal I betale med det samme. Men I kan også vælge at betale med faktura. Her vil I d. 1. i hver måned, modtage en faktura med beløbet på de antal gavekort som I har bestilt i den forgangne måned.