Romantiske gaveideer

Af -

Romantik kan defineres på mange måder. Der er omtrent så mange definitioner som der er mennesker. For nogle betyder romantik en candlelight dinner med en masse søde ord, mens det for andre betyder at for lov at sove længe og blive overrasket med morgenmad på sengen. For nogle par i travle småbørnsfamilier, kan romantik endda betegnes som at komme hjem og ikke skulle tænke på noget praktisk; at komme hjem til mad der er klaret og en film i flimmerkassen, så det eneste man skal gøre er at slappe af. I afsnittet nedenfor kommer vi med vores bud på nogle romantiske gaveideer.

Fælles for alle i forbindelse med romantik er at man elsker hinanden og at man gerne vil vise det. Som en klog bamse sagde:

“Hvis du lever til du bliver 100, så håber jeg, at jeg bliver 100 år minus en dag, så jeg aldrig skal leve uden dig.” – Peter Plys

Hvordan man så elsker hinanden og vælger at vise det er helt op til det enkelte par – der er ingen facitliste!

Står du og mangler lidt inspiration, har vi samlet nogle af de mærkedage der generelt betyder noget for par, med en masse gaveidéer til den perfekte gave.

Romantik på Valentinsdag

Det er valentinsdag. For mange par er dette en dag der skaber meget uklarhed. Er det noget vi holder? Er det ikke bare sådan noget opreklameret amerikaniseret fis? Nogle vil nok svare jo til det spørgsmål, mens andre vil svare nej. Selv par imellem kan der være stor uenighed om hvorvidt Valentinsdag er noget der skal fejres.

Er man et af de par, kunne man vælge at semi fejre det. Det kunne være ved at hygge lidt ekstra hjemme med noget take out. At sidde hjemme med en man holder af og dele noget lækker sushi ville da ikke være helt dårligt?

For andre betyder Valentinsdag blomster og chokolade til kvinden man holder af. Der er da heller ikke en bedre overraskelse end lidt ekstra forkælelse.

Send blomster direkte til hendes mobil på få sekunder her

Valentinsgave til hende

Om man tror det eller ej, så er der faktisk travlt i blomsterhandlerne rundt om i Danmark på valentinsdag, så har du ikke lige været ude i god tid, så kan du i stedet sende et lille gavekort af sted – det vil helt sikkert gøre kæresten glad og så kan hun hente det en dag hvor der er lidt mindre travlt i blomsterverdenen.

Julegaven til kæresten

Julegaven til kæresten! Den er næsten aldrig let! Hvordan køber man den helt perfekte gave der viser hvor højt man elsker ham? Eller den romantiske gave til hende, der viser præcis hvor meget man sætter pris på hende?

Hvorfor ikke gøre noget godt for jer begge to? Hos sendentanke har vi en masse romantiske oplevelsesgaver for 2 personer. Her er der mulighed for at finde noget der passer helt perfekt til jer! Hvad end i elsker afslapning, fart over feltet, lækker mad eller kulturelle oplevelser.

En problematik nogle par kommer ud for er desværre også om man er på gave med hinanden. Har man kun været sammen i 2 måneder og har man ikke lige har tænkt over det og derfor står med hovedet i postkassen når kæresten kommer med hans eller hendes julegave, så fortvivl ej! Hos os kan du nemt finde en gave til ham/hende som kan sendes på mobilen som en lille overraskelse! Her er mulighed for at sende alt fra en hygge aften der hjemme med film og take out til en lækker champagne brunch for 2.

Er du på udkig efter en romantisk årsdags gave?

I har nu været sammen minimum 1 år.. og det skal da fejres! Og er der nogle bedre måde at fejre det på end med en romantisk gave for to? Det kunne være en lækker parmassage eller en romantisk middag for 2.

Vil man gerne lave noget mere personligt og måske også noget der er lidt lettere for penge pungen, så kunne en romantisk hjemmelavet gave lige være sagen! Dette kunne være en hygge aften derhjemme med en hjemmelavet 3 retters menu eller et hjemmelavet gavekort på en omgang massage med afslappende musik og en god cava til – eller måske en specialøl hvis det er det kæresten er helt tosset med 🙂

Det er faktisk for det meste underordnet hvad gaven er, bare der er en tanke bag. Idag er jeres dag og den kærlighed i har skal fejres!

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 12.20.27

Så selvom det er jeres årsdag og i skal have en romantisk date sammen som par, så behøves det ikke være en par gave der bliver givet eller en vildt romantisk gave for den sags skyld.

Hvis kæresten har drømt om nogle nye fodboldstøvler eller det nye Fifa spil så er det jo også en ideel gave. Måske er den ikke ligefrem super romantisk, men den viser da at du lytter og at du gerne vil gøre ham glad.. og det er da romantisk <3

De fleste kvinder er meget glad for bløde pakker – det er nærmest umuligt at have nok tøj! Dog er det også lidt en ufordring at købe det til hende. At den ene sorte trøje med pailletter er vildt fed gør bestemt ikke den anden der ligner den lidt lige så fed! Så selvom det er tanken der tæller, så kunne et gavekort måske godt være en mulighed, hvis du ikke har et helt konkret stykke tøj du ved hun kan lide. Hos sendentanke har vi gavekort til lækre online tøjbutikker som Zalando og Miinto. Igen.. måske ikke det mest romantiske, men så kan den lækre middag i skal spise sammen bare være det ekstra romantisk.

Den lille tanke, ”bare fordi”

Nogle gange skal vi os vise vores kære at vi tænker på dem – bare fordi vi kan! Derfor synes vi hos sendentanke at vores små gaver er fantastiske! Så hvorfor ikke sende en smuk rose til kæresten eller en grillet sandwich menu for at gøre frokosten lidt lækrere.

Hvilken gave det er, er egentlig underordnet. Det kunne også bare være en besked. Det romantiske i en hvilken som helst gestus er at man viser man tænker på personen og man elsker dem!

Kunne du godt bruge lidt flere ideer til den perfekte gave til kæresten? Så tag et kig på en af det følgende sider, her har vi en masse forslag til romantiske gaveidéer til kæresten som helt sikkert vil bringe glæde!

Den perfekte gave til hende – her findes et kæmpe udvalg af gaver der helt sikkert vil bringe glæde til hende!

Gaven til ham der ikke ønsker sig noget – gaveidéer til ham der er lidt svær at finde den perfekte gave til!

Hvad skal jeg give kæresten i gave? – de perfekte gaver til kæresten, en side med fokus på kærestepar!

Se alle vores gavekort her