Praktikplads indenfor salg online

Af -

Jeg vil gerne begynde denne refleksion med at fortælle om, hvilken rejse det har været de seneste 3 måneder. Lige fra første dag, da jeg trådte ind på kontoret her på Kgs. Nytorv, har jeg haft mine hænder fulde og følt mig inspireret til at lære mere omkring et marked, der er i merkant fremdrift. Det har afgjort været et spændende praktikforløb, hvor jeg har haft flere forskellige bolde i luften og arbejdet med relevante opgaver. Noget som jeg især vægtede højt forud for mit ophold.

I et praktikforløb forventes det naturligvis at man er opsøgende og udviser interesse, men jeg må rose Rune Poulsen for et gennemført forløb, der i sidste ende har givet mig en personlig fed oplevelse. Rune har ikke alene været en fantastisk sparringspartner, som har kunne lære fra sig, men han har givet frihed under ansvar og sikret fede arbejdsopgaver i dagligdagen.

Praktikforløb med fokus på salg hos sendentanke.dk

Hvis du som praktikant vælger et forløb hos Sendentanke.dk vil du ikke opleve et ordinært ophold med små ad-hoc opgaver, hvor man antages for værende kaffespecialisten på kontoret. Nej – derimod vil du lære, hvordan man arbejder med online salg og marketing og få en indsigt i, hvordan man som iværksætter bygger en virksomhed op i et online univers.

Jeg påstår tilmed, at du efter dit praktikforløb hos Sendentanke.dk vil fremstå som en stærk sælger, der er selvsikker, kompetent og udadvendt, og der har et kvalitetsstempel som ekspert inden for online handel.

Sendentanke.dk får de bedste anbefalinger med på vejen fra mig. Og til alle det søger et praktikforløb med værdi, så skynd dig at sende en ansøgning når muligheden tilbyder sig inden andre gør.

Mark Schiøtte, 26 år.
Under uddannelse til Professionsbachelor i International Salg og Markedsføring på Copenhagen Business Academy.

Er du på udkig efter en praktikplads- kan du læse om det her: Praktikplads