Praktik hos Sendentanke

Af -

Nu er min tid i praktik hos sendentanke.dk ved at være slut og derfor vil jeg gerne dele lidt om min oplevelse med jer. Så her får i lidt inside viden om min tid i praktik hos sendentanke – måske der er nogle derude der står og mangler en praktikplads som vil få glæde af mit indlæg?

Da jeg stod og skulle til at finde praktikplads var jeg absolut ræd for at jeg ikke ville finde en.. eller at jeg skulle stille mig til tåls med at det var en praktikplads hos et firma hvor jeg ikke fik den praktiske erfaring jeg godt kunne tænke mig! Heldigvis landede jeg hos Sendentanke.dk!

At være praktikant indenfor online marketing

Hos sendentanke har jeg fået muligheden for at røre ved lidt forskellige aspekter af online marketing.

Min primære opgave har været linkbuilding hvilket har betydet meget research på samt korrespondance med bloggere, foreninger og andre interessenter, men derudover har jeg også stået for de sociale medier – herunder Facebook, Twitter, Instagram, Google+ samt sendentanke’s egen blog (som du jo sjovt nok er inde på nu).

Udover at stå for linkbuilding og de sociale medier, har jeg også berørt emnet PR ved bl.a. at skulle skrive pressemedelelser og kontakte medier der kunne være interesseret i den pågældende historie. Så har jeg også fået muligheden for at arbejde en del med webshoppen, herunder skrive produkttekster, opdatere forskellige sider og sørge for at teksterne havde en SEO fokus. En meget spændende del af praktikken har helt sikkert været SEO! At få et indblik i Google og hvordan content på ens side virkelig kan ændre på hvilken placering man har, er vildt fascinerende!

praktikplads sendentanke.dk

Med en praktikplads hos Sendentanke

En ting mange er nervøse for, når de skal til at søge praktikplads er, om de nu også kan leve op til forventningerne. Jeg startede selv meget nervøs og havde egentlig kun hørt om linkbuilding ved lige at søge lidt på google inden jobsamtalen. Min nervøsitet blev dog bragt til skamme! Hvad mange marketingstuderende har hørt 1000-vis af gange gennem studiet er udtrykket: ”learn by doing”.. det kommer til sin ret her! sendentanke.dk’s adm. direktør Rune er super god til at lærer fra sig og forventer ikke at man kan ALT fra det øjeblik man træder ind af døren.

Med en praktikplads hos sendentanke.dk lander man et sted hvor man virkelig får værdifuld erfaring! At få en lidt dybere kendskab til online marketing er nærmest et must hvis marketing er den branche man vil arbejde i! Derudover er det et kontor med med mange medarbejdere der hver især besidder nogle stærke kompetencer, så der er en masse man kan lærer af! At de så er super flinke og stemningen på kontoret er dejlig uformel er bare et plus!

E-gavekort partnere

Man lærer desværre ikke ALT på 3 måneder, men leder du efter en praktikplads der virkelig giver dig mulighed for at få noget hands on experience, så skal sendentanke helt sikkert med i overvejelserne! Vil du læse mere om hvad en praktikplads indebære? Så kig forbi sendentankes hjemmeside! Her kan du læse mere om hvad du som praktikant vil komme til at arbejde med hvis du får en praktikplads hos sendentanke.dk

Vil du gerne søge en praktikplads som sendentanke.dk – kan du blot skrive en mail til: mailto:info@sendentanke.dk