Præmier – 7 måder at bruge gavekort på som præmie

Af -

Gavekort er jo en genial præmie (gave)! Her er du sikret at modtageren vil blive glad for gaven, da de selv kan bestemme hvad det skal være når de kommer ind i butikken, eller indløser det online. Så hvorfor ikke også bruge gavekort som præmie i dette års pakkeleg, eller som præmie til dine kollegaer til jeres interne konkurrencer eller andet?

Præmier til spil

Til spil eller en anden form for konkurrence, kan du begynde at bruge gavekort som en form for præmie. Dette giver både deltagerne en mulighed for selv at vælge gaven/ præmien, men måske også en forhøjet lyst til at vinde, og yde et bedre resultat.

For eksempel kan du bruge gavekort som præmie, til jeres årlige julequiz! Her plejer folk at være ret aktive og vil normalt rigtig gerne vinde, men forventer måske ikke at de modtager en præmie, men det kan de nu! Du kan også vælge at sende den heldige vinder et gavekort til deres mobil eller mail adresse, hvor du kan skrive en fin lille besked til vinderen. Du kan se vores store udvalg af gavekort her.

Luksus-gavekortet

Sjove og anderledes præmier

Her har vi lavet en lille liste over de præmier, der kunne være lidt sjove og mere anderledes end dem vi er vant til. Her kunne det være:

  • Blomster – alle kan bruge en buket blomster til at dekorer deres hjem med, hos Sendentanke kan du sende et gavekort til Interflora, her kan de selv bestemme hvornår de trænger til en ny buket blomster til hjemmet
  • Biograf Gavekort – Giv et gavekort til en tur i biografen med popcorn og sodavand ( det er en sikker vinder)
  • Restaurant gavekort – giv dine medarbejder et gavekort til at invitere deres nærmeste på en lækker middag. Vi har et par gavekort at vælge imellem, om det skal være til champagne brunch besøg, gastronomisk mad med et glas vin, eller det klassiske danske Jensens Bøfhus
  • Oplevelsesgaver til hele familien – igen, giv dine medarbejder chancen for at være sammen med deres familie, med et gavekort til en dag med dem i fokus
  • En god bog – hvis du kender dine medarbejder godt, så kunne du forærer dem en god bog, du ved de ville sætte pris på. Hvis ikke, kunne du give dem et gavekort til Saxo.com, så er sikker på den bliver læst!
  • En god flaske vin – det ville de fleste kunne sætte pris på, om den bliver drukket til middagen eller fordi det er blevet tirsdag, det er jo ligemeget, men den skal nok blive sat pris på! Hvis du ikke kender deres smag indenfor vin, eller du ikke er den store vin-kender, så kunne du give dem et gavekort til vin.
  • Lidt afslapning – giv dem en omgang massage, så de kan komme ned i gear, og er klar til den næste hårde arbejdsdag. Hvis du virkelig vil give den gas med gaven, så kunne du give dem et wellnessophold for 2
  • Sjov og ballade – hvis det bare skal være en lidt for sjov gave, eller du ved din medarbejder sætter pris på gadgets til at gøre dagen nemmere, så kunne du give dem et gavekort til Coolstuff, her kan de sagtens finde en sjov gadget de ikke vidste fandtes

Præmier for effektivitet

Ved at love dine medarbejder at de får en belønning, hvis/ når de opnår et ønsket resultat, får du både mere effektive kollegaer, men også hurtigere og bedre resultater for dit firma.

brug-gavekort-som-præmie

Hvordan kan du motivere dine medarbejder?

Det er vigtigt med dag-til-dag anerkendelse, da det er vigtigt at motivere og tilskynde dine medarbejder til at klare sig godt i hverdagen, og ikke bare på et periodisk niveau. For eksempel små rosende ord, små opmuntrende ord og konstant motivation er meget vigtigt, til at gøre dine medarbejder føler sig tilskyndet for deres indsats og for at opretholde en positiv atmosfære på arbejdspladsen.

Man kan også gøre brug af en uformel anerkendelse, som omfatter en gestus af opmuntring og påskønnelse. Det kunne være et klap på skulderen eller et ord af ros foran holdet, kan gå rigtig langt i at øge moralen af dine medarbejder.

Til sidst, men ikke mindst, kunne man gøre brug af en mere formel anerkendelse, hvilket normalt er i form af belønninger for service, bidrag og resultater. Pssst.. Husk du kan læse mere om vores forskellige gaveløsninger her.

 

Kilder:
http://www.entrepreneur.com/article/75340
http://www.entrepreneurial-insights.com/how-to-recognize-reward-your-employees/
http://www.forbes.com/sites/deborahsweeney/2011/12/20/10-gifts-for-employees-that-are-not-starbucks-gift-cards/3/

Pssstttt… Husk du kan læse om regler for firmagaver her.

 

Hvis du har brug for mere til at tilfredsstille din læselyst: