Pakkelegsgaver

Af -

I morgen er det den første fredag i december.. En af de helt store julefrokost dage! Skal du til julefrokost? Så skal du sikkert også have gang i en omgang pakkeleg! Derfor vil vi gerne hjælpe jer på vej til at finde den perfekte pakkelegsgave til festen i morgen!

Til de julefrokoster vi hos sendentanke.dk har været til har der været et væld af gaver – nogle bedre end andre! Her er vi dog enige om at de bedste gaver er dem der bidrager til festen.. eller til dagen efter!

Find en masse sjove pakkelegsgaver på sendentanke.dk. – Vælg mellem gavekort til Interflora, Hungry, Bahne, Matas, Peter Beier Chokolade, Sunset Boulevard og mange flere…

Pakkelegsgaver der sætter gang i festen

I har formentlig lige spist og nu er det tid til at få gang i pakkelegen.. og festen! Så hvorfor ikke have nogle pakkelegsgaver med der gør festen lidt sjovere. Gaver til pakkeleg der ofte er et hit, er gaver med et julet strejf. Dette kunne være en rudolf tud eller en slips med julemusik. En anden sjov gave til pakkeleg kunne være en cd med limbo rock – intet slår da en omgang limbo rock!? Ofte er det meningen at det skal være billige pakkelegsgaver, men det betyder ikke at de ikke samtidig kan være noget værd. Slip fantasien løs og overvej hvad du selv synes kunne være fedt eller sjovt at pakke ud.

Burger via mobilen

Pakkelegsgaver der er fantastiske dagen efter!

Kender vi ikke alle det.. at vågne dagen efter en super julefrokost.. Av av av! Men hov.. vandt jeg ikke en pizza i pakkelegen i går? Oh yes i did! Og bum, så blev dagen lige pludselig en tand bedre! De fleste der er så uheldige at være godt tømmermændsramt efter en julefrokost, foretrækker at bruge dagen på sofaen med en masse usund mad foran dem. Hos sendentanke har vi gavekort til Hungry og Youbio. Så med få klik kan en pizza eller en god film, være med i pakkelegen.. det vil da helt sikkert være en god pakkelegsgave!

Hos sendentanke har vi en masse idéer til pakkelegsgaver. Så hvad end du er ude og finde en gave til pakkeleg i sidste øjeblik eller bare vil have en sjov pakkelegsgave med til festen, så kan vi hjælpe dig! Så kig forbi og få noget inspiration til den perfekte gave til pakkelegen!

Julehygge med familien

Står weekenden ikke på det store brag af en julefrokost, men nærmere på en masse hygge med dem du holder af, så er det heldigt at der er en masse hyggelige og sjove aktiviteter at lave i sådan en dejlig december weekend! Man kunne vælge at tage et smut ind forbi Tivoli og se den flotte udsmykkede have. Er man ikke i nærheden af Tivoli eller København, så byder den nærmeste skov eller skøjtehal heldigvis også på en masse sjov for hele familien! Tag ud og saml alverdens ting fra skovbunden som kan blive pyntet så det bliver fint julepynt til træet eller snup en omgang fangeleg på skøjter – mulighederne er uendelige!

julehygge i weekenden

Efter en lang og formentlig kold dag udenfor ville en omgang lune boller og varm kakao derhjemme under tæppet helt sikkert være den perfekte afslutningen på dagen!

Så ud og nyd julefrokosten eller det kølige december landskab!

God weekend og glædelig 4. december fra os hos sendentanke.dk!