Pakkekalender – Har du købt alle gaverne?

Af -

Glædelig 1. december! Så blev det endelig december og det betyder at det nu er helt legit at synge julesange, pynte op i lejligheden og gå amok i supermarkedernes afdeling med juleslik!

”tis’ the season to be jolly”… indeed!

Ren julehygge

For nogle er 1. december er meget speciel dag mens det for andre ”bare” er endnu en dag. Hjemme hos mig bliver den 1. december fejret med risengrød og rød saftevand til aftensmad. Eftermiddagen plejer at blive brugt på at lave julepynt imens en cd med julesange kører i baggrunden.

Risengrød

I år, da vi nu også har en lille pige i hjemmet, er nissen også flyttet ind. Vi hjalp ham pænt med at flytte ind i går aftes, så hans lille hus var klar til at lillepigen kunne blive forundret her til morgen. Derudover blev sokkerne også hængt op, så hun kunne få sig en lille overraskelse hver morgen sammen med sin far som også har fået en sok.

Laver i også pakkekalendre hjemme hos jer? Hos os synes vi det er en hyggelig ting – både for børn og voksne! Så er der lidt sjovt at vågne op til hver morgen hvad en det er en pakke rosiner eller tyggegummi eller en lidt dyrere gave som noget legetøj eller en ny ansigtscreme.

Har du købt alle pakkekalender gaverne?

Nogle er ud i god tid og har helt styr på pakkekalenderen allerede i starten af november.. Jeg er ikke en af dem! Her bliver de købt sådan lidt løbende – bare jeg er ca. en uge forud, så går det nok! Det giver lidt plads til at finde noget spændende gaver der er på tilbud eller spot eller købe en eller anden ting manden lige pludselig nævner at han virkelig bare godt kunne bruge.. så den nem lige at snige med ind 🙂

Er du lige som mig ikke en af dem der har helt styr på gaven til pakkekalenderen langt tid i forvejen, så er der hjælp at hente – specielt hvis du skulle være så uheldigt at glemme den og stå og mangle! Hos sendentanke har vi nemlig en masse søde små billige pakkekalender gaver som vil være perfekte til en pakkekalender! Det kunne f.eks. være en sandwich menu hos Sunset Boulevard for at gøre frokosten lidt mere lækker eller et send-en-film gavekort til Youbio – så er aftenen på sofaen senere planlagt! Det er i hvert fald pakkekalender gaveideéer til ham, som helt sikkert vil være populære!

Der er en masse at vælge i mellem! Så hvad end du leder efter en kalendergave til kæresten, en pakkekalender for voksne eller en anderledes pakkekalender gave, så kig forbi vores side! Her finder du masser af inspiration til den perfekte pakkekalender gave!

Vi håber i alle får en skøn julemåned! Husk at følg med her på bloggen – der vil i løbet af måneden komme en masse sjove og interessante opslag omkring jul!