Nytår – Hvad skal du have styr på?

Af -

Så er det snart slut for året 2015, tiden flyver jo afsted! Men før vi siger farvel til dette dejlige år, skal vi lige fejre det med en fest! Hvad skal man have klar til denne begivenhed? Hvad skal man give til værtinden/værten? Hvad med dem du ikke er sammen på med aftenen? Vi kan blive ved.. men bare rolig, her er et lille overblik over de ting du ikke skal glemme, så du kan hoppe godt ind i det nye år.

Til den perfekte nytårsaften (det er næsten umuligt, men man kan jo prøve)

  • Champagnen eller cava på køl – Gerne flere flasker, i skal jo feste hele natten. Du kan også sende en champagne til din vært.
  • Dekorationer til huset – Balloner, glitter helvede over det hele, stjernekastere, osv.

stjernekaster

  • Bordopdækningen – Skal der være bordkort? eller skal det være mere nonchalant, hvor folk kan sidde hvor de vil, om det er i køkkenet, sofaen eller altanen?
  • Menuen – 3-retters eller tapas? eller take away? det kommer jo selvfølgelig an på budgettet, og den tid du gider at bruge i dit køkken 😉
  • Outfittet – Skal det være fint og elegant? er der tema for aftenen? Eller du kan bare ha’ noget med glitter på, så skal det nok fungere! Hvis du står i en lille tøj-krise, som de fleste af os jo kender til, så har vi Zalando, Miinto.dk eller ASOS til at komme og redde dagen! Jubi for gratis fragt!
  • Nytår hilsnen – Vi sender jo alle de sms’er der ønsker vores nærmeste et rigtig godt nytår og dejlige, søde hilsner for det nye år. Så hvorfor ikke sende en sms med et lille gavekort og en sød hilsen på vejen? Nemmere bliver det ihvertfald ikke..
  • Nytårs fortsættet – Det skal man jo også have styr på, hvilke mål vil du sætte dig for 2016? Skal du tabe dig, spise sundere, se din familie noget mere, eller arbejde mere produktivt? Det kan jo være hvad som helst! Skriv det ned, hold dig orienteret om hvad du har sat dig for mål, og gør det!
  • Nyd aftenen med dine venner, familie, eller hvem det nu er du fejre nytår med!

konfetti-fest-nytår

 

Så husk nu at hygge dig, og lad vær med at gå op i alle de små ting der nok kommer til at gå galt, det er ligemeget, musikken spiller, folk er ligeglade! (og nok lettere beruset)

Drik en masse vand, så du ikke kommer til at starte det nye år, med årets værste tømmermænd! 😉

nytår-tømmermænd

 

GODT NYTÅR I DEJLIGE MENNESKER!