Multi Gavekort – Gavekortet til alle butikker i DK

Af -

Vi oplever hver eneste dag her på kontoret, at flere forskellige kunder har tvivlsspørgsmål angående det populære Multi Gavekort, også kendt som Luksusgavekortet på vores hjemmeside sendentanke.dk. Mange af problemerne opstår, når gavekortet skal indløses. En typisk fejl, er når Multi Gavekortet bliver indløst til et nyt Multi Gavekort, da mange ikke er klar over, hvad man lige præcis kan indløse gavekortet til og hvordan det fungerer. Vi har derfor samlet alle informationer omkring dette på ét sted, for at afklare samtlige regler og tvivlsspørgsmål.

Du kan læse mere om vores Luksus Gavekort her.

 

Hvad er et Multi Gavekort/Luksusgavekort?

Et Luksusgavekort er det mest populære gavekort og helt klart det, som der bliver solgt flest af hos os. Hvilket også ligger til grund for, at der er flere henvendelser angående problemer med indløsningen af disse gavekort, hvor de kan bruges og hvad det rent faktisk er.
Et Multi Gavekort, er et gavekort som giver adgang til samtlige butikker på en given gavekorts hjemmeside. Frem for at dit gavekort kun kan bruges i Matas, kan du indløse dette gavekort til alt fra Matas til Jensen’s Bøfhus, til en tur i en Ferrari.

 

Hvorfor give et Multi Gavekort?

Vi har allesammen, på et eller andet tidspunkt i vores liv, skulle udvælge en gave til en vi holder af. Det er dog bare ikke altid den nemmeste opgave. For selvom man kender personen godt, er det svært at vide, hvad de lige præcis gerne vil have. Alle mennesker på jorden har forskellige præferencer, og alle mennesker på jorden oplever den verden vi lever i, forskelligt. Hvor der er nogen som lægger værdi i en hel kasse øl, er der andre som sætter pris på en god vin. Og det er her, at Multi Gavekortet træder ind i billedet.
Ved at give en af dine nærmeste et Multi Gavekort, slipper du for engangs skyld for at stresse rundt fra butik til butik, i håb om at finde noget som passer til den givne person. I stedet får de nu selv frit valg på alle hylder, hvor de selv kan bestemme om gaven skal bruges til en Kitesurfing lektion, eller om den skal gå til en lækker brunch. Det giver modtageren den ultimative valgfrihed, du skal aldrig stresse over et gavevalg igen og sidst, men ikke mindst, modtageren kan umuligt blive skuffet! Ingen sure miner over forkerte gaver længere.

Leder du som firma efter et multi gavekort? så er du landet det helt rigtige sted. Vi har det ultimative Multi Gavekort, den eneste forskel er som sagt, at vi kalder det for et Luksusgavekort. Her får du valgmuligheden mellem 100-vis af butikker, restauranter og oplevelser, som alle dine mearbejdere kan få glæde af. Hvem vil ikke selv, kunne bestemme ens egen gave? Ved at bestille gavekort til dine medarbejdere gennem os, får du;

 • Nem og hurtig bestilling samt betaling
 • Levering på få sekunder
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Den komplette form for valgfrihed

Skal du bestille mange Luksus Gavekort som firma – kan du oprette en konto lige her. Pssstt… Du kan også finde alle vores rejsegavekort lige her.

 

luksus gavekortet

 

Hvordan indløser man et Multi Gavekort?

Hvis du allerede er indehaver af en Multi Gavekortskode, som du gerne vil indløse, og vi tager udgangspunkt i vores side, sendentanke.dk, er det nogle meget simple steps du skal følge. Eller du kan læse om det på denne side her.

 1. Gå ind på www.sendentanke.dk (Derinde er der 100-vis af butikker/oplevelser)
 2. Vælg derefter lige præcis den butik, oplevelse eller webshop som du gerne vil indløse dit Luksusgavekort til og klik på den (Du vil nu komme videre til selve indløsningssiden)
 3. Herefter vælger du, til at starte med, hvilket beløb du ønsker at gavekortet skal lyde på. Det vælger du i boksen “1. vælg gavekort og pris” over til højre i den lille grå boks.
 4. Du skal nu udfylde alle leveringsoplysningerne, som er følgende; Dit navn, din e-mail, en personlig besked til personen du holder af, modtagerens navn, leveringsdato (hvis det ikke skal sendes med det samme), herefter vælger du, om det skal sendes til modtagerens mobil nr. eller e-mail og til sidst indsætter du dine Luksusgavekortskoder samt trykker på “[] Jeg accepterer sendentanke.dk’s handelsbetingelser”
 5. Når dette er gjort, kan du nu se hele din ordre i denne grønne boks til højre, således at du kan tjekke om alt er som det skal være før afsending.
 6. Når alt er udfyldt, og der er blevet tjekket at både informationen og ordren stemmer overens, trykker du på “Køb Gavekort”
 7. Dit Multi Gavekort/Luksusgavekort er nu blevet indløst og sendt afsted til den ønskede modtager.

OBS: Kommer du til at indløse dit Luksusgavekort til et nyt luksusgavekort, vil du blot modtage en ny mail med en ny kode i, svarende til det samme beløb som forrige kode. 

 

Har du spørgsmål?
Ring til os på 70224700
E-mail til os på: info@sendentanke.dk.

 

Andre indlæg: