Medarbejder gaver

Af -

Hvis du står og leder efter den bedste måde at vise dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, at de er værdsat – er du det helt rigtige sted. Hos sendentanke har vi gaver til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere som de rent faktisk kan bruge til noget. Vi tilbyder gavekort, som de kan få direkte på deres mobiltelefon. Ingen porto og kun få sekunders leveringstid! Vi giver dig mere tid, til det, som betyder noget for din virksomhed. Få klik og så har du dine medarbejder gaver. Læs videre og få inspiration til dine næste indkøb til medarbejder gaver.

3

Skab værdi for din virksomhed – køb gode medarbejder gaver

Kender du det, at når du skal give en gave til dine ansatte, så kan du ikke finde inspiration til den perfekte gave? Det kender vi i hvert fald. Derfor har vi gjort det lettere for dig, så du kan bruge tiden på noget andet. Normalt  ville man måske give en flaske vin, chokolade eller andre ting, som for det meste bare ender i skabet derhjemme. Men hvis man kan ramme sine ansatte på nogle bedre gaver, som de rent faktisk kan bruge til noget, så skaber det også mere værdi, for dig som virksomhed. Det kunne være du har brug for gaver i disse situationer:

Her er din mulighed for at det kan blive enklere for virksomheden og sjovere for medarbejderne!

Vi har 100-vis af gaver, gavekort og oplevelser, som din medarbejder kan få på sin mobil på få sekunder. Gavepriserne er fra 25 kr. og opefter – store og små gaveideer.

Læs mere om vores firmagaver her

sendentanke logo

Præmier til dine medarbejdere?

Har du månedens sælger, som du skal belønne for sin gode indsats, så vil vores gavekort være oplagt. Præmier kan normalt være af forskellig art, som f.eks. slik, biograf billetter, vin eller chokolade. Men med sendentanke gavekort, kan du give din medarbejder frihed til selv at vælge, hvad han eller hun ønsker sig.

Personalegoder

Mange virksomheder har personalegoder til deres medarbejdere, som kan være alt fra fitness medlemskab til en månedlige massage. Disse personalegoder giver en stor værdi for medarbejderne, da de føler de får lidt ekstra for deres indsats.

Nogle virksomheder tilbyder også at videreuddanne sit personale, således at de kan blive endnu stærkere end de i forvejen er indenfor deres fag. Det giver medarbejderen en følelse af anerkendelse, som i sidste ende gør virksomheden stærkere, da medarbejderen er blevet det klogere.

Mangler du inspiration til personalegoder? Måske vi kan give dig nogle gode tips til hvad du skal give dine medarbejdere næste gang.

Frokostordning, gratis frisør, en frokost/brunch til weekenden, sammen med en han/hun holder af, massage i arbejdstiden, fælles arrangementer, gavekort til oplevelser og gratis fitness medlemskab.

Mulighederne er mange, og dine medarbejdere vil blive glade for hvilken som helst personalegode, de nu engang får. Det er jo ikke alle steder dette bliver tilbudt, så de føler sig ofte tilfredse med de goder der er.

2

Spar tid til det der betyder noget

Hvis du vælger vores all-round gavekort så giver du medarbejderen mulighed for selv at vælge, imellem alle vores gavekorts partnere. Friheden til selv at vælge, giver værdi i sidste ende.

Mulighederne er mange, nogle af de populære gavekort er her:

 • Hungry
 • Zalando.dk
 • Miinto.dk
 • Bahne
 • Matas
 • Itunes
 • The Body Shop
 • Unibet

Så det letteste ville være, at bestille dette gavekort, da dine ansatte kan vælge lige det de har lyst til. Det er den perfekte medarbejder gave. Spar dig selv tid for en tur i butikkerne, for at finde en gave. Når du vælger sendentankes gavekort vil du opleve følgende:

 • Mange forskellige gavekort eller oplevelser
 • Gavekort med jeres firma logo på
 • Kan leveres via sms eller e-mail
 • Få klik fra tanke til gave
 • Nemt og hurtigt
 • Ingen porto

Gavekort til far på fars dag

Ved at vælge sendentanke, som jeres fortrukne gavested, har I mulighed for at spare en masse tid. Nu skal du ikke længere bruge tid på, at gå ned i byen for at købe gavekort eller vente på at posten kommer!

Vi har gjort det nemt for virksomheder! I kan logge ind, med jeres eget log-in og bestille gavekort, når det passer jer.

Opret firmalogin her

Kender du til reglerne omkring firmagaver? Hvis ikke, se vores guide her og bliv klogere.

Kontakt os på info@sendentanke.dk eller +45 70 22 47 00 til en uforpligtende snak.