Velkommen til Matas

Af -

NYHED! Nu kan vi hos sendentanke.dk tilbyde gavekort til Matas!

Matas er en en butikskæde med 295 butikker rundt om i Danmark som sælger en masse produkter indenfor hudpleje, beauty tilbehør, dufte og makeup. Hos Matas kan der købes produkter til mænd, kvinder og familiens mindste. De har et bredt udvalg af brands som også inkluderer deres eget mærke; Matas striber.

Matas

Gavekort til Matas hos Sendentanke.dk

Med et gavekort til Matas kan man købe alt man skulle stå at mangle indenfor lækre cremer, hårfarve, en ny lækker lipgloss, den nye parfume fra Paco Rabanne, håndkøbsmedicin og pleje til den lille nye i familien. Det gør Matas gavekortet meget alsidigt; der er noget for enhver smag! Gavekortet kan indløses i deres fysiske butikker såvel som deres webshop, så modtager kan selv vælge om han/hun foretrækker at shoppe i deres fysiske butik eller hjemme fra sofaen.

Står du og leder efter en gave og overvejer du et matas gavekort, så kan du nedenfor se nogle af alle de muligheder modtager har, når han/hun modtager et gavekort til Matas.

Du kan købe gavekortet til Matas lige her: ► Matas gavekort

Matas

Det perfekte gavekort til mor eller far – et matas gavekort?

De fleste mødre går meget op i at have noget ordentlig hudpleje. Hos Matas kan mor frit vælge mellem lækre cremer fra Biotherm, Clarins, Plaisir, Origins og mange flere.

Derudover er der også muligheden for at vælge nogle lidt mere atypiske produkter så som nogle fine smykker eller en oplevelse i form af et hotel ophold.

En ting de fleste mænd døjer med, er barbering. Hos Matas kan far finde en masse spændende produkter der gør barberingen lidt lettere. Her er alt fra Gillette, Nivea og Matas striber til de lidt dyrere produkter som Clinique, Yves Saint Laurent og REN.

Udover barbering kan far også finde en masse lækre dufte fra et væld af brands samt en masse lækre hårprodukter hvis frisuren skal holdes ved lige.

Du kan også finde mange andre gaveideer til far her.

Hvad skal de nybagte forældre have i gave? 

Et gavekort til Matas er den perfekte barsesgave at give de nybagte forældre! Her kan der findes en masse lækre ting til både mor og baby!

Med gavekortet kan mor købe alt fra en olie der skulle hjælpe på strækmærkerne til et væld af ammetilbehør så både mor og baby før den bedste start sammen. Derudover er det muligt at købe nærmest alt indenfor pleje til den lille guldklump! Her er der alt fra basis ting som vatpinde, vådservietter og zinksalve til de lidt dyrere ting som babyalarmer, sutteflaske sterilisatorer og bæreseler.

Gaven til kæresten - Matas gavekort

Gaveidé til kæresten

Også kæresten har en masse muligheder for at finde noget lækkert i Matas! Det kunne være en af alle de lækre parfumer der er at vælge i mellem. Det kunne også være noget fra Matas’ Helse og Sport sektion hvis kæresten er glad for træning og velvære – her er det muligt at købe alt fra løbetøj og proteinbarer til kosttilskud og massageolier.

Der er uden tvivl et væld af muligheder, når man modtager et gavekort til Matas! Der er både muligheden for at købe varer der er nice-to-have men også need-to-have produkter. Står du og mangler den perfekte gave til en du holder af, så overvej et gavekort til Matas fra Sendentanke! Hos os kan du sende gaven afsted med det samme – få klik og så er gaven samt en personlig besked, klikket ind hos modtager. Så skal en du holder modtage et gavekort til Matas, så kig forbi sendentanke.dk – hos os er der mulighed for at vælge mellem en masse forskellige beløb.

Velkommen til Matas på sendentanke.dk 🙂