Månedens gavepartner er Sunset Boulevard

Af -

Du kender dem sikkert, de lækre og ikke mindst berømte Sunset Bouldevard pomfritter. Udvalget er ikke blevet mindre, siden dengang Sunset Boulevard startede i 1996. Udviklingen er gået stærkt siden dengang, og idag kan du nyde din frislavede burger eller sandwich flere steder i Danmark end nogensinde før. Med et gavekort til Sunset Boulevard, er det lettere end nogensinde at glæde en du holder af. Køb dit gavekort her.

Sulten på farten?

Vi kender det alle sammen, du er på farten og har brug for at få stillet den lille sult, ja faktisk er du mere sulten end du lige havde regnet med. Du har ikke lyst til noget fedt og snasket, mere noget let og velsmagende, som ikke drypper af fedt eller friture. Måske du egentlig godt kunne bruge en burger, men den skal bare være lidt mere spændende end den du får hos de almindelige fastfood kæder. Så er der lige pludselig ikke så mange muligheder tilbage, og hvad gør du så? Faktisk er der ikke andet at gøre end at gå ind på den nærmeste Sunset Boulevard.

Gaver til ham

Fra sandwich til burger

Sunset Boulevard har eksisteret siden 1996, og har over 40 restauranter i Danmark. Sunset Boulevard har gennemgået en rivende udvikling siden de startede for snart 20 år siden. De blev kendte på deres knap så usunde pomfritter, som til gengæld har masser af lækker smag, og som sidenhen er blevet hen og er blevet et must når man er på Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard kan tilbyde et bredt udvalg af Sandwich, burgere og salater. Hvis du har en sød tand, kan du også glæde dig selv eller en anden med en italiensk is, som findes i tre smags varianter. Til de små boder, findes der selvfølgelig også Børne menuer. På Sunset Boulevard kan du være sikker på at kvalteten er i top, og du får en frisk vare med masser af grønt, og forskellige lækre dressinger.

Du behøver ikke vente længere med at glæde en du holder af. Du kan købe et gavekort til Sunset Boulevard her, og send en tanke til den du holder af.