Månedens gavepartner er JUST EAT

Af -

Det er en fornøjelse at præsentere månedens gavepartner som er JUST EAT! Det er nemt og bekvemt at glæde en du holder af med et gavekort til JUST EAT . JUST EAT er kendt for at bringe din mad lige til døren, nemt og hurtigt. Aldrig mere behøver du gå sulten i seng eller bekymre dig om opvask.

Fra ide til international succes

Vi kender det alle sammen, der er ingen der magter at lave mad i aften, men på den anden side skal der jo komme mad på bordet.
Der er ingen der rigtig gider spise rugbrød til aftensmad og det er selvfølgelig bidende koldt udenfor, så du kan næsten ikke overskue at køre ned til den lokale pizza mand for at komme hjem med en næsten kold pizza. Så er det godt at du har dåsesuppe i skabet eller? Nej for der er heldigvis en løsning, så du slipper for dåsesuppen endnu en dag og stadig bliver mæt. Just-Eat har eksisteret siden 2001 og leverer i dag mere end 900.000 måltider om måneden.

Just-Eat.dk gavekort
Gavekort til en friaften fra køkkenet

Man kan finde alt det som din gane begære på Just-Eat, og hvis du gerne vil spare på kalorierne er der også rig mulighed for dette. Her kan man finde alt fra burger og pizza, til indisk og sushi, og selvfølgelig traditionel dansk mad.
Månedens gavepartner som er JUST EAT, har på ganske få år udvidet forretningen til både England Belgien og vores nordiske naboer.

Just-Eat samarbejder med mere end 2000 restauranter i Danmark, så der er noget for enhver smag til hele Danmarks befolkning.
Det er altså definitivt slut med at skulle spise rugbrød til aftensmad, det bliver ikke lettere at få lige præcis det du ønsker både til at kurerer tømmermænd og den store sult. Så du roligt glæde en du holder af med, med et gavekort til Just-Eat hurtigt og nemt via sendentanke.dk

Se vores andre gavekort her