Lav selv gavekort

Af -

Mange folk mener at gavekort er upersonlige, og at folk ikke har lagt nok tanker i deres gave. Det er vi bestemt ikke enige i! Gavekort kan sagtens være personlige, gennemtænkt, og passe perfekt til modtageren der skal få gavekortet. Vi har samlet nogle ideer sammen, som kan gøre gavekortet mere livligt og personligt.

Lav dit helt eget gavekort

Ved at lave dit eget gavekort kan du give det lidt liv til din gave, og på den måde gøre den mere personlig. Her kan du selv bestemme om du selv vil ”lave” gavekortet, fx ”Middag for 2 på —–”, her kan du selv vælge den restaurant i skal ud at spise på, og omkring den værdi du har tænkt dig at give for. Her kan du også indsætte nogle billeder af restauranten, dig selv og modtageren, eller bare en masse flag og gøgl. Dette bliver et meget personligt gavekort – som forhåbentligt får folk til at ændre deres mening om upersonlige gavekort. Efter det er printet ud, kan du jo også tegne, klippe-klistre over det hele, for at give det printet gavekort lidt mere karakter og hygge!

Du kan også give et biograf gavekort (vi har 5 forskellige gavekort at vælge imelem) som kan benyttes i mere end 70 biografer over hele landet. Du kan nemt sende det til dig selv, og derefter printe det ud. Du kan læse mere om biograf gavekortet her.

MY VALENTINE gavekort

Et lille udkast til et gavekort til Valentines

eller 

Lav-selv-gavekort-brunch

Et gavekort til brunch på Café Norden på strøget

 

Hvis dette ikke er noget for dig, så kan du:

Gavekort online print selv

På vores hjemmeside, sendentanke.dk, kan du printe det gavekort du har tænkt dig at give. Her står værdien der, et billede af selve logoet på butikken hvor gavekortet kan bruges, og koden. Dette kan du selv printe ud, og pakke fint ind i en lille æske, kuvert eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige! Her er der også lidt mindre arbejde i det for dig, og en rigtig god idé, hvis du står og har glemt venindens fødselsdag, eller mor og fars bryllupsdag. Hos os, kan du selv lave og købe dit eget gavekort, online! Dette er en perfekt, nemt og hurtig løsning! Sendentanke to the rescue!

 

Dette er blot et udkast af hvordan vores All-Round gavekort kommer til at se ud 🙂

Næste gang du står og mangler et gavekort, hurtigt, skal du bare hoppe ind forbi vores hjemmeside, vælge et gavekort eller vores Luksus gavekort til hele hjemmesiden, printe det – og WUPTI! Så har du en fin gave til enhver som helst 🙂

Vi har lavet en liste over de 11 fedeste gavekort at modtage i gave. Læs med og få lidt inspiration.

Ellers kan du læse nogle af vores andre indlæg her: