Lækker julekonfekt

Af -

Så blev det tirsdag den 9. december og i den anledning synes vi lige at vi vil give jer en opskrift på noget lækker konfekt.

En opskrift der altid har bragt megen glæde til julekomsammen i min familie, er en opskrift fra Odense Marcipan. Opskriften kan selvfølgelig også laves og nydes uden at det er fordi man har familie eller venner på besøg til julehygge. Den er nem og forholdsvis hurtig at lave, så det er bare om at komme i gang!

Det lækreste stykke julekonfekt

Dette stykke julekonfekt er en himmelsk blanding af nougat, chokolade, marcipan og mandler.. What’s not to like?

Der skal bruges følgende ingredienser:

400 gr Marcipan
200 gr Nougat
100 gr Mandler (jeg bruger normalt mandelflager
100 gr Mørk chokolade

Rist mandlerne gyldne på en bageplade i ovnen ved 150 grader. Rul imens marcipanen ud og læg den i en form. Størrelsen på formen afhænger af hvor tykke du vil have konfekt stykkerne (jeg bruger en form på 20*20cm). Smelt nougatten over et vandbad og bland mandlerne i. Derefter hældes nougatmassen over marcipanen og stil den på køl til den er fast (tager ca. 30 minutter). Smelt den mørke chokolade og smør den ud over nougatten. Når chokoladen er stivnet vendes tages konfektstykket ud af formen. Derefter smøres chokoladen på marcipanen og når chokoladen er størknet skæres konfekten ud i ønskede størrelser.

Og 1, 2, 3 så er der lækker julekonfekt for enhver der elsker nougat og marcipan! Perfekt til aften kaffen!

I dagens anledning har jeg selvfølgelig også selv været i gang og haft lidt dette lækre konfektstykke med på kontoret. Mens vi sidder og sender julegaver og julehilsner afsted skal der jo også julehygges lidt 🙂

Send en julehilsen til en du holder af på sendentanke.dk

Vil du gerne sende en julehilsen til en du holder af? Så gør det! En sød lille besked, et julekort eller et lille gavekort til lækker chokolade fra Peter Beier med en personlig besked.. er sikker på en lille julehilsen vil sende en bringe en masse julestemning til en du holder af.

sendentanke

Glædelig 9. december til jer alle fra sendentanke teamet!