Kreative gaver – 3 tips til den kreative gave

Af -

Har du, ligesom så mange andre, også svært ved at finde den helt rigtige gave? Uanset om det skal være til din mor, far, bedsteforældre, kæreste, mand eller kone? Vi kender det godt, og derfor har vi hos Sendentanke.dk gjort noget ved det. Med denne artikel kommer vi med 3 gode tips til kreative gaver, hvordan du finder den perfekte gave, hvor du har gjort dig nogle kreative tanker også. Vi håber, at du kan få meget glæde af denne, og ikke mindst finde inspiration til en god kreativ gave.

 

Søde fristelser (for 2) – Den perfekte (kreative) gave

Hos Sendentanke.dk har vi mange forskellige gaver, men denne ”Søde fristelser” er særligt populær og ikke mindst med nogle kreative tanker bag. Gaven er oplagt at give til en god ven, veninde eller familiemedlem/samlever, hvis personen er særlig slik- og kagesulten.
Her er der mulighed for, at modtageren kan tage én person med – forhåbentligt dig – og så kan I nyde en masse lækkerier, som den søde tand helt sikkert vil elske.

Gavekortet kan indløses i hele landet, hvor mere end 45 af de bedste og mest lækre bagerier, caféer og konditorer har et samarbejde med os. Derfor er der mange muligheder, og I kan vælge efter smag og behag. Klikker du under ”Butikker” ved denne gave, så vil du kunne se, hvor gaven kan indløses henne.

Gaven er oplagt, hvis I begge elsker det søde, og måske ovenikøbet også godt kan lide at bage der-hjemme? På den måde er gaven både sjov og en smule lærerig også, hvor I kan finde inspiration til jeres næste bageprojekt, hvad enten det er en flot cupcake eller den lækreste brownie I nogensinde har smagt. Der hersker ingen tvivl om, at denne gave indeholder mange kreative tanker, og du vil som giver helt sikkert bringe store smil frem på modtagers læber.

Se mere om gavekortet her: Søde Fristelser eller Paradis Is Gavekort.

 

Sport og Fun – Kom ud og oplev livet

Er du selv meget glad for sport og aktivitet, og kender du en eller flere personer, som elsker det ligeså meget, som du selv gør? Så er denne ”Sport og Fun” helt sikkert den perfekte gave. Her er der mulighed for mange forskellige oplevelser, hvor I kan udfolde jer fysisk med sjov og leg gennem forskellige sportsaktiviteter. Her er der mulighed for at vælge mellem 65 forskellige oplevelser over hele landet, og så kan I sammen beslutte jer for, hvorvidt I er til bowling, gokart, mountainbiking eller noget helt fjerde. Der er utallige af muligheder, og så er det bare med at beslutte sig for, hvad I har mest løst til.

Gaver behøver ikke nødvendigvis at skulle pakkes ind med sløjfe og bånd, for at skulle ”indløses” på dagen. Med dette gavekort har du mulighed for at samle dine nærmeste venner eller familie, tage hinanden i hånden og få en sjov og kreativ dag til at gå med en af de mange forskellige mulige akti-viteter, som dette gavekort kan indløses til. Der er aktiviteter for alle, og derfor kan selv de mindste også være med. Med denne gave er du garanteret en god oplevelse for alle deltagere, og gaven samt dagen, hvor dette gavekort indløses, vil helt sikkert blive husket for resten af livet, hvilket er hele essensen med en god gave.

 

Charmerende weekend – og vær kreativ


Er det længe siden, at du sidst har været på ferie med din kæreste, mand eller kone, og kunne du godt tænke dig, at I fik en hyggelig weekend sammen, hvor I kan nyde hinanden med afslapning og selvforkælelse? Så har vi den helt rette gave til jer. Med ”Charmerende weekend” får du mulighed for at invitere en person med på en weekendtur, hvor I får 1 overnatning for 2 personer inkl. Mor-genmad.
Det er den perfekte gave at give til din mand eller kone, hvis I har haft en hård uge, og blot trænger til at slappe af og komme lidt væk fra de vante omgivelser.
Gaven er også særlig populær at give til eksempelvis et brudepar, som kan komme af sted og få lidt alene tid sammen, eller som årsdag til dig og din kæreste.

Med denne gave er der mulighed for at vælge imellem mere end 65 forskellige hoteller, kroer, herregårde og badehoteller rundt om i landet, og derfor kan I selv beslutte jer for, hvorvidt I vil køre langt væk hjemmefra og opleve noget nyt, eller om I ønsker at finde noget lækkert i nærheden. Der er ingen tvivl om, at modtageren af gaven vil mene, at du har været særlig kreativ med denne gave, og den vil med garanti også blive velanset. Det er nemlig ikke noget, man får hver eneste dag, og det gør denne gave særligt speciel.

 

Vi håber, at du har fundet denne artikel inspirerende, men skulle du endnu ikke have fundet den helt rette gave blandt disse tre valgmuligheder, så er det blot med at lede videre på vores hjemmeside. Her finder du mere end 100-vis af forskellige gavekort, og vi garanterer dig for, at den rette gave gemmer sig et sted mellem vores store udvalg. Det oplagte valg, hvis du ikke ved hvad du skal give til modtageren – er vores Luksus Gavekort. Det er en sikker vinder.

Er du udkig efter andre gaveideer, kan du se alle gaver til ham eller hende lige her.

 

Har du spørgsmål – kontakt os på:
Tlf: 70224700
E-mail: info@sendentanke.dk

 

Andre blogindlæg: