Kontorets favoritter

Af -

Glædelig fredag den 12. december!

I forbindelse med at det er weekend, er der sikkert en masse af jer der skal bruge weekenden på at shoppe julegaver. Hos sendentanke er det ikke kun nemmere at klare julegaveindkøbene rent fysisk, vi hjælper jer også gerne med en masse inspiration hvilket gør det endnu lettere!

Julegaveideer på sendentanke.dk

På sendentanke har vi samlet en hel side bare med inspiration til årets julegaver. Her er det rig mulighed for at finde en masse julegaver til familie og venner som helt sikkert vil bringe glæde. Leder du efter en gave til en bestemt har vi hos sendentanke samlet vores gaver under forskellige faner som gør det nemt at finde lige præcis gaven til den du holder af! Leder du f.eks. efter julegaven til kæresten? Eller mangler du nogle julegaveideer til hende? Så kan vi hjælpe hos sendentanke! Du kan f.eks på vores side julegaven til far, få en masse inspiration og gaveideer til den perfekte julegave til far. Dette kunne være et gavekort til Saxo.com. Her har far mulighed for at finde en god bog og tilmed vælge mellem at købe en fysisk -, en lyd –eller en e-bog. En anden god gave kunne være en vinoplevelse. Så kan far tage mor under armen og tage på en vinsmagning hvor der er inkluderet lidt viden on vin samt en lækker snack til vinsmagningen.

Gavekort til 100-vis af butikker


Kontorets favoritter

For at være endnu mere behjælpelige, har vi spurgt 4 forskellige kollegaer, hvilket gavekort fra vores hjemmeside de ville blive mest glad for.


Gavekort til Hungry

Flere herinde var enige om at man ikke gik galt i byen med et gavekort til Hungry. Et Hungry gavekort kunne bruges i så mange forskellige anledninger og man var sikker på man ville få det brugt inden for en overskuelig fremtid. Nogle synes det var det fedeste gavekort at have på mobilen dagen efter en god bytur, mens andre synes det var et dejligt indslag i en travl hverdag. Der var i hvert fald ingen tvivl om at den generelle mening var at det var en ren luksus at have et Hungry gavekort lige ved hånden!

Just Eat Sushi

Vinoble gavekort

Julie som er grafikerelev hos sendentanke valgte Vinoble som handes favorit gavepartner.

Blev overrasket af en veninde med et gavekort til vinoble med beskeden: “Hej Julie. Nu er det jo fredag, så jeg tænkte vi skulle stearinlys-hygge med rødvin og lidt lækkert musik i aften? Jeg har sendt dig et gavekort til Vinoble som tak for hjælpen sidste uge – så hvis du finder en lækker vin, sørger jeg for maden.”

Efter arbejde smuttede jeg forbi Vinoble på Krystalgade og butikken var over alt forventning! 1000 kvadratmeter fyldt med alt fra Merlot til Belvedere, det var svært at vælge! Ubeslutsomheden tog over og jeg valgte at hive fat i en ekspedient om hjælp. Der gik ikke længe før jeg følte jeg var til vinsmagning på en gård i Toscana – jeg stod og smagte på seks forskellige vine, mens ekspedienten spurgte mig ind til arrangementet og maden. Jeg gik fra butikken med et smil på læben og tog hjem til min veninde med den helt rette vin – ingen tvivl om det, efter den slags service!

Vinoble’s udvalg er simpelthen så stort og det passer til alle aldersgrupper. Her kan du overraske veninderne med en lækker gin til cocktailnight, forældrene med en skøn rødvin eller overraske bedstefar med en overdådig cognac. Det må være min absolutte favorit på sendentankes side!

Vingave

Gavekort til Roomshop.dk

Roomshop gavekort

Spurgte man Mark fra salgsafdelingen hvilken gavepartner der var hans favorit, så var svaret uden tøven Roomshop.dk. Som han sagde:

Man kan altid købe noget nyt tøj eller en ny parfume, men sådan nogle kvalitetsprodukter som man kan finde hos Roomshop er ikke nogle man bare lige går ud og køber. Derfor ville et gavekort til Roomshop.dk være det jeg ville blive gladest for.

Med et gavekort til Roomshop.dk kan man vælge mellem en masse lækre designer møbler og boligtilbehør fra både danske og internationale designere.


Matas gavekort

Spurgte man i marketings afdelingen var den absolutte favorit gave fra sendentanke, et Matas gavekort. Man kan altid bruge en lipgloss mere.. eller en lækker håndcreme når vi nu går vinteren i møde!

Den største grund til hvorfor Matas er en alltime favorite er at de har et bredt sortiment og man også kan finde produkter der bruges i dagligdagen såsom shampoo og kosttilskud. Det er meget kedeligt.. i know! Men elsker bare gavekort man ved man får brugt! Jeg bliver helt irriteret hvis jeg modtager et gavekort til en tøjbutik og så ikke kan finde noget jeg godt kunne tænke mig. Så skal man vente på der kommer nye varer for at se om der er noget der er spændende på det tidspunkt. – Camilla, Marketing

Med et gavekort til Matas kan man købe små luksus ting man ikke lige finder penge til i hverdagen så som en god parfume eller noget fra Clinique. Skulle der mod forventning ikke være noget man lige står og mangler så er der stadig muligheden for at købe en masse små basisting som man altid kan bruge. Det er derfor Matas er en af kontor favoritterne.. fordi det er gavekortet der altid kan bruges!

Matas

Hvilken gave ville du foretrække at få?

Mangler du flere julegaveideer, så kig forbi vores side hvor vi har samlet en masse inspiration til årets julegave!