Klippekort til kæresten – 10-tursklip

Af -

Står du og mangler en gave til din kæreste, eller bare gerne vil forærer ham/hende en overraskelse? Så er et hjemmelavede klippekort en god og sjov ide.

Selve ideen med et hjemmelavede klippekort er, at han/hun ud fra klippene frit kan vælge hvad han/hun vil have/ lave, klippende kan være en ting han/hun for, eller en aktivitet,oplevelse sammen med dig, eller ydelse. Og din kæretse kan selv vælge hvornår han/hun vil gøre brug af klippene. Du kan dog lave et regelsæt som medfølger klippekortet, en regel kunne for eksempel være, at din kæreste max må bruge to klip pr. dag. Reglerne kan man helst selv bestemme, det kommer jo også meget an på hvilket ting, oplevelser eller ydelser man har valgt der skal være på klippende.

Se nedenunder for ideer til hjemmelavede klippekort

Du kan helt selv vælge hvor mange klip der skal være på klippekortet 5,10,15 eller 20? Det er op til dig. Vi her hos Sendentanke.dk har dog valgt at tage udgangspunkt i 10 klip, derfor kan du nedenfor se 10 gode ideer til klip og forhåbentlig få inspiration til dit eget hjemmelavede klippekort til din kæreste. Som helt sikkert vil syntes det er en sjov og anderledelse gave. Der er både ideer til ham og til hende, og ideer der kan passe til begge køn.

Kæreste par der kysser

Ideer til hjemmelavet klippekort

1.En valgfri aktiv aktivitet

Det er for det meste sjovt at være aktiv sammen med din kæreste, man snakker tit om nogle andre ting end hvis man sad hjemme i sofaen eller ved spise bordet. Der kommer tit emner op som i ellers ikke ville få snakket om. At være aktiv sammen kan betyde mange forskellige ting, det vigtigste er at, i hygger jer sammen og begge parter syntes det er sjovt. Herunder er en liste af gode ideer til aktive ting som du kan lave med din kæreste.

 • En tur i biografen sammen.. Psssst – du kan købe Biograf Gavekort lige her til mere end 70 biografer i Danmark ► Bio-Gavekort for 2
 • Klatring – udenfor eller indendørs på en klatrebane.
 • Tage i svømmehallen, springe fra vipper og plaske rundt.
 • Lej nogle mountainbikes og kør rundt i skoven.
 • Spil tennis – udendørs eller indendørs.
 • Kør gokart – selvom man ikke kan snakke imens man kører.
 • Gå en rigtig lang tur sammen (6-10 km) i skoven eller ved stranden.
 • Tage ud og rulle sammen.
 • Sejl i kajak eller kano, dem kan man tit leje til en fornuftig pris.
 • Meld jer til en times danse undervisning.
 • Skyde lerduer.
 • Stå på indendørs ski.
 • Hop i faldskærm.

Der er masser af gode ideer, bare sørg for du med sikkerhed også ved at det bliver sjovt for din kæreste. Du kan også købe et gavekort til en ordenligt omgang adrenalinsus, hvor der er masser muligheder for fede og sjove aktiviteter. Når din kæreste så bruger klippet, for han/hun boxen og kan frit vælge imellem en lang række forskellige aktiviteter.

Bemærk ved køb af boxen:Når du køber gavekortet, modtager du en gavekortskode som sendes til sendentanke@smartbox.com, her vedlægger du navn og adresse. Herefter sendes Smartbox Arenalinsus gavekortet til dig med posten. Nemt og hurtigt! Du behøves ikke engang bevæge dig uden for døren. Gaveboxen ligger klar derhjemme, indtil din kæreste vælger at benyttet klippet.

Se gavekortet her

Gokart tur

2. Full Body massage – Nøgen

Det er altid dejligt at få massage og endnu bedre er det, hvis den man får massage af, er en man elsker. Gå ind i soveværelset og tænd en masse stearinlys så der bliver dejligt varmt, læg et tæppe på sengen og hav noget massageolie eller babyolie klar, (creme kan også bruges) gå så ind og hent din kæreste og bed ham/hende om at klæde sig af, imens du gør det samme. Giv så din kæreste den bedste massage du kan, husk at gøre det dejlig langsomt og følsomt, sæt eventuelt romantisk musik på for at optimere stemingen. Også kan man jo godt tænke sig til hvor aften fører hen 😉 Du er velkommen til altid, at kigge på sendentanke.dk hvor du kan finde mange forskellige gaver og gaveideer til din kæreste.

Mand der får massage

3. Mad og drikke

Ved dette  klip skal du tage din kæreste med ud at spise. Dette kan gøres på forskellige måder, du kan lade din kæreste bestemme hvor i skal spise henne, eller du kan reserverer bord et sted og overrak din kæreste. I kan tage pænt tøj på og gå ud at spise dyrt og drikke vin, spise running sushi, burger eller hvad i har lyst til. Det er i princippet lige gyldigt hvad og hvor i spiser så længe i bare hygger jer.

Se gavekortet her

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 10.50.53

4. En fræk overraskelse

Måske er det lidt grænseoverskredende for dig, men når du først du er i gang vil din kæreste elske det. Bare kast dig ud i det.

Til ham: Overrask din kæreste med en fræk dans/strip, køb noget lækkert nyt undertøj gerne ”Over the top”, måske et korset? Gnid og vrid dig op ad ham, og gør ham virkelig tændt. Hvis du har nogle håndjern så brug dem! Hvis du ikke har nogle håndjern så køb nogle! Ved at du giver ham håndjern på, kan han ikke røre ved dig, imens du gnider dig op ad ham, hvilket piner og tænder ham endnu mere. Tag gerne hans bluse af inden, så han mærker dig på sin nøgne hud, kys ham på munden og nedover brystet, og se hvad det fører til.

Til hende: Alle går rundt med fantasier, og som hendes kæreste burde du hvide hvad der tænder hende. Fantasere hun om dig som, den hårde type der holder hende fast og gerne vil have modstand? Eller fantasere hun om den bløde mand der giver hende blomster og behandler hende som en prinsesse? Det kan også være hun syntes det er vildt frækt hvis du går 100 % ind i rollen som f.eks. brandmand, indbrudstyv, håndvækker eller andet. Det vigtigste er bare at det tænder hende:

Hvis hun ikke tænder på den salgs ”rollespil” Så tænd stearinlys på badeværelset, kys hende inderligt, masserer hende og bare vær intime sammen. Det er noget langt de fleste piger ville elske.

Hjerter med hænderne

5. Overraskelse på arbejdet/ studiet

Det er altid dejligt at få overraskelser, så hvorfor ikke overraske din kæreste imens han/hun er på arbejde/ studie? Din kæreste har valgt kippet: Overraskelse på arbejdet/studiet. Og er måske lidt nervøs for hvad du kan finde på, denne ide er på ingen måde slet, men rigtig sød. Hos sendentanke.dk tilbydes der gavekort som bliver sendt direkte til mobiltelefonen, og gavekortet kan benyttes få sekunder efter.

Hos sendentanke.dk er der over 100 forskellige gavekort at vælge imellem.

Til ham: Send et gavekort til ham på hans mobil og glæd ham med et gavekort til f.eks. Sunset Boulevard eller Hungry så kan han spise frokost der. Et gavekort til Oneplay hvis han spiller Playstation, computer, x-box mm. Så kan han selv vælge hvilket spil han gerne vil købe. Det kan også være en lille ting som f.eks. et gavekort til en kop kaffe fra 7- eleven. Det er dig der bestemmer der er masser af forskellige muligheder i alle prisklasser.

Til Hende: Send et gavekort til hende på hendes mobil og glæd hende med et gavekort til f.eks. Matas eller The BodyShop så hun på vej hjem kan gå ind og forkæle sig selv, med nyt makeup, creme, en ny duft eller hvad hun har lyst til. Med et gavekort til Interflora kan hun med glæde selv gå ind og vælge sig en buket duftende blomster, der falder lige i hendes smag.

Med et gavekort fra sendentanke.dk er der mange muligheder for gavekort over mobilen. Et gavekort fra Sendentanke.dk er perfekt til at glæde dem du holder af, nemt og hurtigt. Vi har en lang række samarbejdsparter udover det nævnte overstående f.eks.

Med et gavekort til sendentanke.dk er der helt sikkert noger for enhver smag.

sendentanke tablet

6. Film, slik og popcorn

Ved klippet film, slik og popcorn er det dig der skal give slikket, filmen og popcornene. Din kæreste vælger selvfølgelig selv sit eget slik og selvfølgelig også filmen. Ved dette klip hentydes der til biografen, men klippet behøves ikke indebærer en biograf så længe der er slik, film og popcorn. Du kan sagtens lave en hjemmebiograf, hvor du tænder stearinlys og tager dynerne ind fra soveværelset, det er nogle gange hyggeligere fordi, i kan være intime og rigtig slå fødderne op, og læne jer helt tilbage. Selvfølgelig er det også altid hyggeligt at tage en tur i biffen, og hvis din kæreste og dig hellere vil i biografen end at være hjemme, så er det jo bare det i skal gøre.

popcon

7. Morgenmad, middagsmad og aftenmad

Forkæl din kæreste med morgenmad, middagsmad og aftenmad, lavet af dig. Alle elsker god mad og alle elsker at blive forkælet, så det her er den perfekte kombination. Dette klip egner sig bedst til en dag i weekenden eller en dag hvor i begge to har fri fra arbejde/studie.
Herunder finder du nogle gode ideer til hvad du kan lave til din kæreste.

Morgenmad

 • Rundstykker fra bageren/fryseren med lækkert pålæg til.
 • Blødkogte æg og toast brød.
 • Havregrød med banan og chokolade på.
 • Stort brunchbord med: æg, bacon, frugt, pandekager, yoghurt, brød, pålæg, pølser og en kage fra bageren.

Hvis du syntes kan i også tage ud og spise brunch, det er også billigere end at købe det hele selv. Her kan du finde et gavekort til brunch. Bemærk ved køb af boxen:Når du køber gavekortet, modtager du en gavekortskode som sendes til sendentanke@smartbox.com, her vedlægger du navn og adresse. Herefter sendes Smartbox Arenalinsus gavekortet til dig med posten. Nemt og hurtigt! Du behøves ikke engang bevæge dig uden for døren. Om morgen kan du så vække din kæreste med en brunch overraskelse.

Send brunch Gavekort her

Lækker morgenmad

Frokost

 • Rugbrød med forskelligt lækkert pålæg på – æggemadder – kartoffelmader.
 • Salat med kylling/tun, bacon, feta ost, majs, appelsin, agurk, tomat, og meget mere.
 • Lav lækre sandwich med din kærestes ynglings pålæg, køn noget lækkert brød og varm det i oven/rist det, så det bliver sprødt.

Sandwich

Aftensmad

 • Hjemmelavet pizza med serrano skinke og avokado.
 • En god omgang spaghetti og kødsovs, lavet på rødvin og fløde.
 • Gode bøffer med bagte kartofler, smør og en god salt.
 • En lækker sprødovn and med salat og brød til

Lækker aftensmad

8. Shoppetur

Ved klippet her kan i tage på en shoppetur sammen. Hvor din kæreste for lov at vælge en valgfri ting på din regning. F.eks. sko, bluse, busker, undertøj, smykke, parfume eller andet. I kan selvfølgelig aftale en pris hjemme fra, og hvis kæresten finder en ting der er dyre end det i har aftalt, så må din kæreste selv lægge resten til. Det er helt okay alt aftale en pris, du har jo også brugt mange penge på de andre klip, og jeg er sikker på din kæreste også tager hensyn til dig og bare værdsætter hele ideen.

En piger der prøver sko på en shoppetur

9. Du bestemmer i dag

Ved dette klip bestemmer din kæreste alt i dag! (selvfølgelig med måde) Det kan faktisk være en rigtig god ting nogle gange at lave ting sammen med din kæreste, som du måske ikke helt har lyst til. Men i sidste ende er det jo meget hyggeligt alligevel. Så hvis han vil se action film, i bygge markedet, se fodbold eller hvad han nu vil, så må du bare følge med. Og hvis hun vil tage fodbad, lave ansigts maske eller ud og kigge i butikker så er det, det i skal lave i dag. Din kæreste syntes kun det er hyggeligt at du er med, og at du for et indblik i hvad han/hun laver med vennerne, veninderne eller alene.

Hvis der virkelig er noget som du bare IKKE gider, og du ved din kæreste godt finde på at sige i skulle lave det, så kan du jo altid være snu, og skrive i regelsættet alt han/hun bestemmer men at, fodbold/ ansigtsmaske ikke kan vælges.

Romantisk midda

10. Brug en weekend sammen

Du kan give din kæreste alle ting i verden, men det i sidste ende kommer an på er om du giver din kæreste den opmærksomhed, som han/hun skal have. Din kæreste skal føle sig værdsat og elsket, og i en travl hverdag har du masser af ting at se til, og er måske træt når du kommer hjem, så en weekend sammen ville være et godt klip. Så kan din kæreste nyde dig fuldt ud. Herunder er en liste med steder i kan tage hen sammen.

 • I kan sagtens også bare være derhjemme, men gør weekenden ekstra hyggelig. Intet tv, kun film, spil i stedet for nogle bræt spil, læg jeres mobiler lidt væk! Lav god mad sammen, og nyd hinandens selvskab.
 • Lej et sommerhus, og tage på sommerhus tur.
 • Tag på telttur, hvor i laver bål, fanger fisk og nyder naturen.
 • Brug en weekend på Oslo færgen, det er super hyggeligt.
 • Tage en romantik tur til Paris – London eller en anden by.
 • Tage på et wellness ophold sammen, hvor kan nyde hinanden i dejlige og rolige omgivelser. Du kan købe et gavekort til et wellness- box ophold her, der er en overnatning inkl. Så hvis man vil have en hel weekend skal der købes en ekstra nat.

Bemærk ved køb af boxen, når du køber gavekortet, modtager du en gavekortskode som sendes til sendentanke@smartbox.com, her vedlægger du navn og adresse. Herefter sendes Smartbox Arenalinsus gavekortet til dig med posten. Nemt og hurtigt! Du behøves ikke engang bevæge dig uden for døren.

Hyggeligt hotel værelse

 

Vi her hos sendentanke.dk håber du kan bruge nogle af forslagene, også er det bare at komme i gang med at lave dit eget hjemmelavede klippekort til din kæreste.