Julehygge i weekenden

Af -

Så blev det fredag!

Hos sendentanke.dk er vi godt klar over at denne weekend for mange står i julefrokostens tegn. Derfor vil vi lige ønske jer alle en super weekend med nogle fede julefrokoster! Husk at i med et Hungry gavekort fra sendentanke let kan sige tak for festen til vennen, veninden eller kollegaen!

Vi er til gengæld også klar over at den for mange andre ikke står på en vild julefrokost denne weekend.. og gudskelov er der en masse andre ting man kan lave sådan en juleweekend! Skal i julehygge i weekenden?

Julehygge i december måned

Der er masser af ting og lave hvis man bare vil hygge hele weekenden og finde julestemningen frem. Har man børn kunne man bruge weekenden på at lave nogle hjemmelavet julegaver julegaver til bedsteforældrene fra børnene.

Der er så mange kreative ting man kan kaste sig ud i med børnene. På sjovforborn.dk fandt jeg blandt andet en ide til nogle super kære dækkeservietter. Så skal du lave en hjemmelavet julegave til mormor og morfar burde de helt sikkert overvejes! Det er rimelig simpelt.. DU lader børnene tegne nogle fine tegninger hvorefter tegningerne bliver lamineret og voila.. så er der nogle fine hjemmelavet gaver – er det ikke en fed julegaveidé?

En anden sød julegaveidé er en stofpose med tegning eller kartoffeltryk på. Den kan bruges til at handle ind og meget mere.

Den perfekte hjemmelavet julegave til bedsteforældrene må dog være at købe nogle finde opbevaringsglas som børnene pynter. Derefter hopper i i køkkenet og bager noget lækkert julebag til glasset – man kan jo ikke give et tomt glas!? 🙂

Har man en sød tand, er sådan en gave jo en god undskyldning for at få bagt nogle lækkerier.. de skal jo lige prøvebages og smages først.

Vi håber i alle får en skøn 5. december! Om I så har en aftale med hegnet eller sukkerruset!

Just-Eat.dk gavekort