Er du sent ude med julegaven? Køb den her

Af -

Så blev det endelig den 24 december! Glædelig jul herfra sendentanke.dk!

Så venter en hel dag med hygge, lækker mad og gaver sammen med alle dem man holder allermest af <3 Der er intet der kan ødelægge den gode julestemning, som at komme i tanke om at man har glemt at købe en julegave eller hyper børn der hvert 5. minut spørger om det ikke snart er jul.. aka hvornår skal vi åbne gaver J Derfor har vi hos sendentanke her nogle fif, der kan hjælpe på julestemningen hvis du skulle mangle en gave eller nogle ideer til aktiviteter denne juleaftens dag. Husk du kan se vores 24 julegaveideer her, hvis du er ude i sidste øjeblik.

Julegaven i sidste øjeblik

Har alle ikke prøvet enten at have glemt at købe en gave i farten eller måske ikke at have haft købt en gave fordi man ikke troede man var på gave med pågældende person? Vi har julegaver som du kan købe i sidste øjeblik. Med sendentanke kan du undgå en meget akavet situation! Hos os er det nemlig muligt at sende en julegave af sted få sekunder før den skal modtages! Hos os kan du købe gavekort til 100vis af butikker og oplevelser – her kan du helt sikkert finde en gave som modtager vil blive glad for! Dette kunne f.eks være en god cognac til far, et gavekort til noget lækkert tøj fra Miinto til søster eller en lækker middags oplevelse for to til kæresten. Kun fantasien sætter grænser. Har du en du vil overraske, så har vi gaven!

Gavekort på sendentanke.dk

Aktiviteter juleaften

Juleaftens dag kan godt være en meget lang dag – specielt hvis man fejre den julen med børn. Der er flere timer til at gaverne skal pakkes op og de forstår ikke at der går så lang tid før maden er færdig. Derfor kan det være en god ide at have nogle ting at foretage sig i løbet af dagen, så børnene (og barnlige sjæle) kan blive aktiveret lidt 😉

Da jeg var barn brugte vi dagen på at hygge os med marcipan og nougat som vi så spiste mens vi så Disney juleshow. Som voksen har vi rykket konfekten til lille juleaften, men Disney’s juleshow er stadig fast invetar på juleaftens dag hos os.

Er man så heldig at det bliver en hvis jul, kan lidt sjov og ballade i sneen godt anbefales. Hos os har vi, store som små, altid synes det var sjov at kælke og bygge igloer, for så at komme ind og blive varmet op med en kop kakao bagefter – det er da julehygge! Mange familie har også den faste tradition at tage til julegudstjeneste, hvilket helt sikkert også er en super hyggelig tradition! Med etl små børn kan det dog være lidt af en udfordring fordi de nok ikke synes det er så hyggeligt, men det lærer de med tiden J

En god ide med mindre børn, er kreative aktiviteter. At lave perleplader, tegne en juletegning i gave til far eller at bage og pynte småkager.. Aktiviteter der giver lidt ro på for de små, som de kan koncentrere sig lidt om.. ellers bliver dagen rigtig lang!

Hvilke aktiviteter plejer i at have juleaften? Har i overhoved aktiviteter eller er det bare en dag med ren afslapning hvor børnene leger inde på værelset?

Glædelig jul til jer alle fra teamet bag sendentanke!