Inspiration til Valentinsdag

Af -

Valentinsdag bliver også kaldt de elskendes helligdag, på denne dag er det tradition at par udveksler valentineskort, blomster, chokolade eller andre små gaver som symbol på deres kærlighed. Hvis du er i tvivl om hvilken gave du skal købe til din partner, eller blot ønsker lidt ekstra inspiration så læs blot videre.

 

^EA67D62EF97F2AD45BAF24F5BC049C86019C15C654056EEBFB^pimgpsh_fullsize_distr


Inspiration 

Du vil gerne overraske din partner, men du er ikke helt klar over med hvad eller hvordan. Du kan se vores store udvalg af gave ideer til din Valentin her.
Mænd og kvinders forventninger til Valentinsdag kan være meget forskellig. Hvis I ikke har snakket om at udveksle gaver, er det en god ide lige at stikke en finger i jorden og fornemme om det er noget din partner har gjort sig nogen tanker om. Hvis din partner ikke ønsker at I skal udveksle gaver, kan du selvfølgelig lade overraskelsen være noget I kan foretage jer sammen, så du ikke sætter din partner i forlegenhed.

Hvis budgettet ikke er så stort så er der stadig masser af muligheder for at skabe rammerne om en uforglemmelig aften sammen med din partner. Hvis I har børn så undersøg mulighederne for at få dem passet af bedsteforældre, så I kun har hinanden at tage hensyn til.
En god middag i selskab med din partner, er som regel første skridt i retning af en fantastisk aften. Hvis du ikke er god til at lave mad, kan du overveje at bestille udefra, men din partner vil helt sikkert værdsætte din indsats, uanset om du servere spaghetti med kødsovs eller om du servere en stor bøf med opbagt sovs. Efter at middagen er indtaget, i stearinlysets skær, er det tid til at kigge dybt i hinandens øjne, eller hvad I nu har lyst til. Der er i hvert fald masser af muligheder, I kan f.eks.

  • Spille et spil sammen
  • Se en film, gerne en film din partner har ønsket sig at se længe
  • Giv din partner en massage
  • Gå en tur sammen
  • Forbered et lækkert karbad til din partner
  • Tage en tur i biografen, vær ude i god tid med billetterne
  • Tage ud og stå på skøjter

Valentinsgave til hende

Gaveguide

Hvis du gerne give din partner en gave, skal du selvfølgelig først gøre dig nogen overvejelser omkring budget, er dette ikke vigtigt for dig er der selvfølgelig frit valg på alle hylder. Men gør dig alligevel nogen tanker om hvad partner godt kunne tænke sig. Et godt råd herfra vil være at undgå alt køkkenudstyr og gaver som kan falde ind i kategorien gaver til hjemmet, medmindre din partner går meget op i madlavning og ikke har snakket om en bestemt køkkendims de sidste 6. måneder, der er selvfølgelig altid undtagelser, og du selvfølgelig kender din partner bedst. Det gode råd er at gå efter noget som din partner har snakket om i længere tid, dette vil både gøre din partner glad og samtidig vise at du lytter til din partners ønsker. Hvis det alligevel er svært at finde ud af hvad din partner skal have i Valentinsgave, er der selvfølgelig en lille guide parat.

 Klassikerne

 • Blomster
  Mere klassisk bliver det ikke, de kommer i et uanede antal varianter og størrelser, og ikke mindst prisklasser. Hvis du gerne vil overraske din partner med en buket på f.eks. arbejdet, og du gerne vil have at den skal leveres, er det en god ide at være ude i god tid. Som kvinde skal du heller ikke være bange for at give din mand en smuk buket blomster. Du kan f.eks. sende en rose til din Valentin her
 • Smykker
  De fleste kvinder vil blive glad for at få et lækkert smykke i gave. Her er der også et utal af variationer og noget til de fleste prislejer. Hvis du ikke har et overblik over hvad hun kan lide, så kig i hendes smykkeskuffe og lad dig inspirerer.
 • Lækkerier til ganen
  Det er et kendt faktum at kvinder elsker chokolade, og som regel i alle afskygninger. Der findes masser af forskellige typer af chokolade og der er efterhånden noget for enhver smag. Lakrids er også blevet utrolig populær, og lakrids fås også en masse spændende variationer.
 • Den hjemmelavede
  En god omgang massage er der ikke nogen der siger nej til. Du kan også lave en lækker middag til jer begge eller forberede et lækkert karbad for i begge kan dele en flaske vin. Du kan også lave en kurv, fyldt med alle din partners ynglings ting.

Den personlige gave 

 • Personlig pleje
  synes du at din partner mangler noget på badeværelseshylden, dette kan både være en ny parfume, eller en lækker creme. Hvis du ikke er helt sikker på din partneres præferencer indenfor dufte, så kig på hvad din partner har i forvejen og få hjælp i din lokale Matas eller Magasin.
 • Personaliseret gave
  Der er mange muligheder hvis du ønsker at give din elskede en meget personlig gave. Du kan f.eks. få lavet en personlig nøglering med et billede af jer to sammen, eller med vedkommendes initialer. Hvis din ikke elskede, er den store fan af tegnebogen, men foretrækker at benytte en kortholder, kan du få lavet en personaliseret kortholder med vedkommendes navn på, dette kan få gjort hos de fleste gudsmede. Du har også mulighed for at få lavet et Mobilcover med billeder fra alle jeres gode øjeblikke sammen. Når det kommer til at personalisere ting med forskellige tryk eller billeder er der i dag rigtig mange muligheder for at få lavet lige præcis det du har lyst til.
 • Gadgets
  De fleste mænd har en forkærlighed forskellige små dingenoter som kan gøre hverdagen lidt nemmere eller i hvert fald sjovere. Der findes masser af sjove muligheder derude, og jeg har prøvet og finde frem til nogen af de sjoveste.
  http://www.coolstuff.dk/Naughty_Knot  – Mon ikke den bliver taget i brug senere.
  http://www.coolstuff.dk/Baconkarameller  – Hvem elsker ikke bacon?
  http://www.coolstuff.dk/Candy-Grabber-Tivoli  – Hvem sagde at det skulle være let at få fat i fredagsslikket?
  http://www.coolstuff.dk/EverDock  – Kan oplade flere produkter samtidig, så I kan også deles om den.
  http://www.coolstuff.dk/Rengoringstofler – Så kan han også hjælpe dig med at vaske gulv.Du kan også købe et gavekort direkte til coolstuff.dk og lade ham helt selv bestemme hvad der er sjovest.
 • Oplevelses gave
  Det er meget populært at give oplevelses gaver, så har I også en undskyldning for at komme ud af døren og få set noget andet end hjemmets fire vægge. Der er masser af muligheder, og noget til de fleste budgetter. Hvis I går meget op i øl eller vin, er det en meget oplagt mulighed at tage til øl- eller vinsmagning.

Du kan selvfølgelig altid se vores store udvalg af oplevelses gaver på sendentanke.dk og god fornøjelse.