Inspiration til julegaveideer

Af -

Nu er den her snart igen: JULEN. Vi ER begyndt at forberede den. Det gælder såvel arrangementer som julefrokoster, julekalender til børnene, adventstraditioner, bagværk og gaverne.

Har du mange, du skal give gaver til, har du sikkert været ude allerede og bede om ønskelister. Det ville være så dejligt at vide, hvad modtagerne godt kunne tænke sig. Eller i hvert fald i hvilken retning du skal gå. Men ofte venter du forgæves.

Vi vil forsøge at guide dig og give dig en smule inspiration til dine julegaveideer, så du med en vis sikkerhed kan give gaver, der ikke skal igennem bytteræset igen efter jul.

Men allerførst vil vi henlede din opmærksomhed på Universalgavekortet, fordi det nok er den sikreste vej til den ultimative gave. Modtageren vælger helt selv, i hvilke butikker der skal handles og i hvilken hastighed. Du kan sende gaven på få sekunder via mobilen, eller du kan få sendt gavekortet til modtager eller til dig selv i en smuk papirudgave med din helt særlige hilsen.

Gavekort til alt

Køb et gavekort til ALT – lige her: Universal gavekort

Julegaveideer til ham – Find inspiration her

Er han den lille prins, der skal ud og opdage verden inden længe, så kan vi inspirere dig til et stykke legetøj fra Ønskebørn eller Cdon.

Hos Ønskebørn har du mulighed for at købe bObles produkter, der har livslang levetid. De stimulerer drengens motorik og farvesans, mens han balancerer, roterer, hopper og kaster. Og kreativiteten udvikles, når han igen og igen skal finde på nye muligheder at bruge legetøjet på.

Ønskebørn Gavekort

Hos CDON.com kan du vælge mellem millionvis af produkter lige fra småt legetøj til de nyfødte til gå-og løbetøj, der inspirerer til at komme op og kigge.

Har du et gaveønske til legebarnet, kunne vi anbefale CoolStuff. Her finder du alt i legesager, spil og puslespil og både til indendørs og udendørs aktiviteter.

Og sportsbarnet vil helt sikkert have julegaveønsker, du kan opfylde ved at klikke ind på Sport og Fun. Dette er et oplevelsesgavekort, hvor han kan få afprøvet mange forskellige sportsformer, så det ikke kun er fodbolden, der ruller.

Den voksne mand – tjah….er han manden, der har alt, eller er det kun en lille erkendtlighed, du skal sende? Inspirationerne er mange.

Til den modige og selvudviklende mand må vi klart anbefale gavekortet Superman. 50 forskellige oplevelser landet over og helt klart til den maskuline, adrenalin-pumpende herre.

Er du ude i en lille opmærksomhed, kan det være et gavekort til Bog og Idé. Her findes et utal af muligheder, der passer til enhver.

Den modne mand kunne være din far eller bedstefar. Han er måske ikke lige til adrenalinsus eller andre store muskelmanøvre men måske mere til en madoplevelse. Hér kunne vi inspirere til en gave til Verdenskøkkenet og slå gaven sammen med den til mor eller bedstemor. De kan vælge mellem 40 restauranter: sushi, thai, spansk, fransk, italiensk, mexicansk, japansk, argentisk, pakistansk, indisk og naturligvis også dansk. Delikat og lækkert.

Mangler du mere inspiration, så tjek vores 150 julegaver til ham. Der er gaveideer til alle aldre.

Julegaveideer til hende

Den lille prinsesse skal have den skønneste gave af alle: En prinsessekjole. Den kan du finde hos SmåHjerter. Den lille tylskjole i mange farver eller måske én af de mange andre yndige og bløde.

Pige-legebarnet kan have stor glæde af gaven fra CDON.com og Teddy Kompagniet, hvor du finder de blødeste og lækreste krammedyr i alle størrelse – både til at putte med og til at mixe med andre dukker i dukkehuset.

Og sportspigen kan du give den ultimative oplevelse med et gavekort til TravelSense med rejser til et utal af sportsbegivender.

Den voksne pige skal have Wellness. Det vil hun sætte stor pris på. Og det kan hun få med et gavekort til En skøn Behandling med muligheder for lækre oplevelser i mere end 75 butikker over hele landet. Eller et Wellness Ophold for to sammen med dig- måske. Et fantastisk pift til parforholdet.

Endelig den modne pige – som naturligvis skal have en madoplevelse sammen med din far eller bedstefar. Vi kan f.eks. inspirere dig til et gavekort til Brasserie for 2. Franske lækkerier i mere end 40 restauranter landet over. Stemningsfuldt og rustikt og af de bedste råvarer.

Vi håber, du er blevet tilstrækkeligt inspireret til at finde netop de gaver, du skal købe. Du er naturligvis velkommen til at kigge på alle de andre tilbud, vi har på vores side og glæder os til at se dig igen til dit næste gavekøb.