Inspiration til den perfekte indflyttergave

Af -

Har du også brug for inspiration til den perfekte indflyttergave? Skal du også snart til indflytterfest og er i tvivl om hvad du egentlig skal komme med i gave. Jamen så er du absolut ikke den eneste. Hvis du har brug for inspiration til både sjove og gode ideer til indflytter gaver, så læs videre.

I Tyskland er det en tradition at komme med brød, salt og en lille mønt når der bliver holdt indflytterfest. Dette fungere som en form for velsignelse af hjemmet og symbolisere at der altid må være brød og velstand i hjemmet. Dette er absolut en sød tradition, som en del også bruger herhjemme, men du kan selvfølgelig også sagtens købe noget som er mere praktisk anvendeligt.

gryder og nips

Bahne til hjemmet

Alt efter hvor meget vedkommende allerede ligger inde med af udstyr, er det som regel meget populært at give udstyr til det nye hjem. Man bliver hurtigt overrasket over hvor meget man egentlig har brug for i ens eget hjem. Selv for en som er flyttet hjemme fra for 5 år siden dukker der stadig ting op, som man finder ud af at man mangler. Det er lidt tankevækkende. F.eks. finder man ud af at man rent faktisk kommer til at savne et dørslag eller en si, selvom man har brugt mange penge på gryder med dørslag i. Desuden kan man altid bruge flere Margrethe skåle, det er nemlig irriterende når man holder fest og mangler skåle til chips og andet godt. Nu kan man også få låg til Margrethe skålene, og dette kan varmt anbefales, det er rigtig praktisk når man gerne vil gemme salaten til dagen efter, og spare både dig og miljøet for brug af husholdningsfilm og stanniol.

Du kan give et gavekort til Bahne, så kan han/hun selv vælge. Du kan sende det lige her.

Hvis dit budget ikke er så stort, er det også rigtig fint at komme med en lækker hjemmelavet kage, eller måske endda en hel æske af småkager eller cookies. Sammen med et fint kort, er det lige så godt som en købe gave.

Skal du give en indflyttergave til hende?

Det er et kendt faktum, at kvinder elsker nipsting, og helst mange af dem. Vaser, skåle, og fyrfadsstager er altid populære at modtage i indflyttergave. Vinglas er der også mange kvinder der ønsker sig, og her er det selvfølgelig en god ide at konsultere vedkommende, smag og behag er jo som bekendt forskellige. Kvinder sætter selvfølgelig også altid pris på en smuk buket blomster eller en æske kvalitetschokolade. Hvis du slet ikke har tid til dette, har du altid mulighed for at give et gavekort. Du kan enten gøre dette ved at gå ned i den butik du ønsker at give et gavekort til f.eks. Matas og få lavet et gavekort. Hvis du er i tidsnød, kan du også vælge at bestille et digitalt gavekort, som bliver sendt direkte til modtagerens mobiltelefon. På den måde kan du være sikker på at modtageren altid har gavekortet med sig, og ikke glemmer at bruge det. Dette kræver selvfølgelig at vedkommende har en smartphone.

Hvad skal jeg give i gave

Forslag til en indflyttergave til ham

Gi ham en ramme øl, det går man ikke galt i byen med. Mænd mangler ofte de mærkeligste ting, så hvis du har mulighed for det, så tag et kig i hans køkkenskabe inden du går ud og køber en gave. Generelt går du ikke galt  byen med at give ham sprut, alt efter alder, kan du starte med en slavevodka, hvis det er en ung fyr, eller en lækker flaske kvalitetsvin hvis han er lidt ældre. Den hurtige gave kan enten være et hjemmelavet gavekort til en hjemmelaver middag eller et elektronisk gavekort som bliver sendt direkte til modtagerens mobil til Hungry. Gavekortet kan købes her.

Her kan du finde inspiration til parret

Når man er to der flytter sammen, er sandsynligheden for at de begge to har en masse ting, og de vil højest sandsynlig give dig en ønskeliste hvis de ønsker sig noget bestemt. Hvis dette ikke er tilfældet, er det en sikker vinder, altid at komme med en smuk buket blomster, eller en god flaske vin. Du kan også med fordel vælge at give parret en oplevelsesgave, som de kan nyde i fælleskab. Her er der igen mange muligheder, men du kan næsten ikke gå galt i byen med et gavekort til en omgang brunch, eller et gavekort til biografen.

Vi håber du fået nogle gode ideer til en indflyttergave 🙂