Incentives

Af -

Står dit firma og leder efter et incentives gavekort? Et incentives gavekort kan bruges i et væld af sammenhænge! Det kan bruges til ens egne medarbejdere for at øge motivationen samt arbejdsglæden, men der hvor incentives gavekort ofte bliver brugt, er i forbindelse med brugerundersøgelser, konkurrencer og hvervekampagner. Hos sendentanke sender vi gaver via mobilen eller mail. Dette gør vores gavekort yderst anvendelige i både forbrugerundersøgelser og konkurrencer da deltagerene eller vinderne kan modtage gavekortet med det samme. Er I interesseret I at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer indenfor incentives gavekort? Så læs videre i indlægget eller læs mere ► her.

Hvad kan sendentanke tilbyde i form af incentives gavekort?

Hos sendentanke er der mulighed for at vælge et bestemt gavekort til en af vores 100-vis af butikker og oplevelser samt muligheden for at vælge et gavekort hvor modtager har mulighed for selv at vælge hvilken butik eller oplevelse vedkommende vil have.

Vi har 100-vis af gavekort til brands som Sunset Boulevard, Ønskebørn, Hungry, Saxo.com, Zalando, Inspiration, Wunderwear, CDON.com, Interflora, Peter Beier Chokolade, Unisport og mange mange flere.

Dette gør det muligt at personliggøre gavekortet ved f.eks. at købe et gavekort til en specific butik til ens medarbejdere. Derudover er der muligheden for at tilbyde et gavekort der kan bruges til alle vores gavepartnere. Dette er vores mest populære firmagave – både i forbindelse med firmajulegaver samt incentives gavekort. Det er et gavekort næsten alle finder anvendeligt. Der er en bred vifte af butikker og oplevelser at vælge imellem hvilket gør at der er noget for den musik interesseret, hende der elsker madlavning, ham der elsker en god oplevelse eller dem som er helt tosset med tøj og sko! Gavekort er nemt at bestille og sende afsted! Derudover har vores mobile gavekort den ekstra fordel af modtager altid har det på sig, hvilket øger chancerne for at det bliver brugt, i stedet for at blive glemt hjemme i skuffen.

Gavekortet til alt

Incentives gavekort har vist sig at kunne øge interessen for kampagner markant. Så skal du igang med at gennemføre en hverve, reklame -eller imagekampagne, så burde muligheden for incentives gavekort helt sikkert overvejes!

Hvorfor skal vi vælge sendentanke?

Hos sendentanke har vi gjort det let for firmaer at give belønninger til deres medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter. Hvad end man vælger en bestemt gave fra vores side eller vores allround gavekort kan man nemt og hurtigt sende gavekortet afsted. Med kun få klik har man købt og afsendt gaven og modtageren har den inden for få sekunder. Så står du og leder efter en bonusordning eller et incentives gavekort til dine ansatte, samarbejdspartnere, kunder eller andre, så kig forbi vores side med info til firmaer – her kan i læse meget mere om anvendelses mulighederne samt oprette gratis firmalogin hvis det skulle have interesse.

  • Gratis fakturaservice
  • Overblik over alle jeres gavekortbestillinger
  • Firmalogo på gavekortet + personlig besked
  • Nem og hurtig bestilling (Ingen administration)
  • Ingen gebyr (0 kr)
  • Attraktive rabataftaler

All-round gavekort

Så står I og mangler en firmagave til jeres ansatte? Så har vi samlet en masse idéer til gode firmagaver som jeres ansatte helt sikkert vil blive glade for!

I er også velkommen til at ringe eller skrive for yderligere spørgsmål:
Tlf: +45 70224700
E-mail: info@sendentanke.dk

OBS: Er du i tvivl om reglerne for firmagaver som virsomhed – kan du helt sikkert finde svaret i vores infografik om samtlige firmaregler her.

 

gavekort firma kunder