Ideer til årsdag med kæresten/konen

Af -

Skal dig og kæresten snart til at runde årsdagen? Og i den anledning vil du gerne gøre noget helt specielt for hende? Du vil gerne fortælle hvor meget du holder af hende, på en anderledes måde end hvad du gør til hverdag, hvor romantikken ikke kommer i første, anden eller tredje række.

Hos sendentanke.dk har vi listet en masse gode ideer til hvad i kan lave på jeres årsdag, så i rigtig kan nyde hinandens samvær. Planlæg jeres årsdag i skjul og overrask hende på dagen! Hun vil uden tvivl sætte pris på alt det arbejde du har lagt i det, og det vil komme dig til gode på et senere tidspunkt (nå Champions League, Super Bowl, NFL eller den danske Superliga går i gang).

Læs mere om ideer til årsdag med kæresten/konen nedenunder! 

Morgen

Start hendes morgen med en lille fin buket blomster og kaffe på sengen. Bed hende om at klæde sig på, da du har lagt et program for jeres dag.

I skal ud at spise brunch med bobler, på en af byens hyggelige cafeer. Nyd atmosfæren og den gode morgenmad som vil ligge en god bund i maven til resten af dagens program.

Formiddag

Efter en hyggelig brunch tager i sammen i spa. Vi ved godt det ikke er noget som du måske ville være særlig begejstret over, men nyd atmosfæren, spaen og ikke mindst hinanden. Her er der god mulighed for at få kigget hinanden dybt i øjnene og få snakket sammen om ting i ikke gør i den travle hverdag.

Frokost

sandwich

Spis en sen frokost på en hyggelig restaurant eller cafe, gerne på en med lækker udsigt, atmosfære eller anderledes menukort.

I kan også findes et sted i kan bestille take away f.eks. sushi, sandwich eller italiensk pizza. Find jer et godt spot i parken, ved søen eller havet (alt efter hvor i er henne i landet).

Eftermiddag

Efter frokost skal i ud og have vind i håret. Find et sted i kan sejle i Goboat, kano eller kajak. Husk vin, chokolade eller andet sødt til jeres tur på vandet. Nyd det danske vejr og natur fra vandets overflade.

Aften

Efter en hel dag væk hjemmefra, er det klart at foretrække aften hjemme! Slut aften af med en god bøf og vin hjemme i vante omgivelser. Her kan i bare være jer selv uden at have en masse mennesker omkring jer. Tilbring resten af aften med spil eller en god film.

Vi garantere dig, at din kæreste/kone vil blive overrasket, og sætter stor pris på alt det du har gjort for hende!

Vil du gerne forkæle hende ekstra meget på dagen og give hende en gave har vi flere gode ideer til dig!