Hygge dag med kæresten

Af -

Går du med tankerne om en hyggedag med kæresten? Nogle gange kan man godt glemme at virkelig leve i nuet, om det er fordi man tjekke Instagram imens man snakker med kæresten, eller lytter til musik imens du læser en god bog. Vi tror jo alle sammen vi er GENIALE til at multitaske – men er vi det? Det kan godt være at vi kan gøre adskillige ting samtidigt, men går kvaliteten så ikke ned ad bakke, jo mere vi laver ad gangen?

Nyd hinandens samvær – i nuet!

Hvad med at skrue helt ned for tempoet og nyde dine venners-, families-, eller kærestes selskab, hvor der ingen iPhone er tilstede på bordet og TV’et ikke kører i baggrunden. Jeg tror virkelig det vil overraske dig hvad det kan gøre for dig, dit forhold til venner, familie og kæreste, men også bare din oversskuds fornemmelse til ting. Gør ting med måde og kvalitet – så tror jeg du vil føle dig gladere og (lidt cheesy, måske) et bedre menneske 😉

Vi har nogle gavekort hos Sendentanke.dk, som jeg tror vil hjælpe en med at leve i nuet og nyde de mennesker der er omkring én – samt have en perfekte hyggedag med kæresten. Ellers kan du også finde vores andre gaver til kæresten lige her.

 • Champagne Brunch – for 2 

  • Sæt dig ned med en af dine nærmeste og spis noget lækker brunch! Det er god kombination af bacon, pandekager, æg, godt brød og et glas bobler til. Hvad er der ikke at elske?
  • Dette er en jo en rigtig hygge dag med kæresten, det vil sikkert falde i god jord!

hyggedag med kæresten brunch

 • Wellnessophold – for 2

  • Gør dig lækker-smækker med en omgang massage og velværd på højt plan. Forkæl dig selv og en anden med en overnatning med morgenmad samt adgang til wellness faciliteter på et udvalg af hoteller i Danmark, Sverige eller Tyskland. En rigtig god anledning til at tage et smut udenlands. Du kan vælge imellem 15 wellness-hoteller i topklasse. Her bliver du umuligt distraheret af din smartphone. (ellers skal du lægge den langt væk!)

hyggedag med kæresten wellness

 • Happy Day – for 2 

  • Denne pakke løsning giver jer muligheden for at vælge hvad i har lyst til at lave sammen. Er det en sensuel tango oplevelse med en omgang drikkevarer? Her kan du umuligt fokusere på andet end din flotte, og måske lidt klumset, dansepartner.


dag med kæresten

 • Dig og mig (sjovt nok, også for 2)

  • Om i har lyst til at tage et flødebolle kursus, hvor i kan stå at prøve at lave den flotteste flødebolle nogen har set, eller om i bare skal stå og prøve at kontrollere flydende chokolade, marengs og en lækker marcipanbund (held og lykke!).
  • Hvis det virker for sukkersødt for dig og din partner – så kan i lytte til noget lækkert jazz og nyde et bare læskende cocktails. Lad musikken styre den aften, nyd drinken og det gode selvskab.

Romantisk middag med kæresten

 • Romantisk weekend

  • Denne er den ultimative gave at give. Her er i absolut alene, kun med et fint hotel værelse, en seng og lækre omgivelser. Her er middag og morgenmad tænkt på, så i skal sådan set bare spise, spise og drikke en masse vin. En vaskeægte hygge dag!

Hyggedag med kæresten på hotel

 

Vi håber at i kunne bruge vores små råd til at nyde hinanden, og smide smartphonen langt væk. Hvis du stadig mangler lidt inspiration og idéer til nogle dejlige stunder sammen, så læs med her.

Er du på udkig efter andre gaveideer – kan du se vores mange forskellige gavekort her. Ellers er den oplagte gaveide, vores Luksus Gavekort.