Hvad skal jeg give far i julegave?

Af -

Det er søndag den 14 december.. dette betyder selvfølgelig 2 ting.. Tømmermænd til halvdelen af befolkningen og julehygge for den anden halvdel!

December måned er for de fleste propfyldt med julefrokoster i weekenderne. Der er julefrokosten med arbejdet, med vennerne, med det tidligere arbejde, med familien.. Der er altid en grund til at holde en julefrokost! Det er først dagen efter man begynder at overveje om det nu også var så god en ide alligevel.

Når julefrokosten dagen før rammer

Kender vi det ikke alle.. At vågne dagen efter en god fest og tænke hvem har brugt mit hoved som tromme? Eller at have en ørken i munden? Eller den der rammer mig mest.. den evige sult! Efter en god julefrokost er det garanteret at jeg spiser som, ikke kun en mand, men en hel gruppe mænd!

julefrokost

Er du en af dem der var ude at fejre juletiden i går, så ved du formentlig hvad jeg snakker om. Dine tanker har formentlig allerede cirkuleret flere gange omkring det at skulle bestille noget fastfood og en stor cola. Sig tak for en god fest til kollegaen, vennen eller søster ved at sende et gavekort afsted til dem, så de også kan pleje deres tømmermænd. Med et gavekort fra sendentanke er der mange muligheder. Du kan sende et gavekort til Hungry afsted til en du holder af.. Hos sendentanke har du endvidere muligheden for at sende noget mere specifikt afsted, så som en pizza eller burger fra hungry. Så overrask en fælles tømmermændslidende med en god pizza fra hungry – så er tømmermænds søndagen reddet!

Sidder du med spørgsmålet: Hvad skal jeg give min far i julegave?

Vi er ikke alle så (u)heldige at have være ude til julefrokost i dag og derfor er nogle af os også friske og klar til en masse julehygge og shopping. Julen nærmer sig jo og derfor skal der også snart styr på alle julegaverne! I julen har de fleste shoppingcentre heldigvis åbent alle ugens dage, så det selv på en søndag er muligt at få klaret lidt af juleindkøbene! Er du ikke så meget til juleræset i december? Vi forstår dig godt! Hos sendentanke kan du nemt og hurtigt få klaret juleindkøbene ved at købe dine julegaver online og dermed bruge resten af søndagen på andre langt hyggeligere ting. Vi har gavekort til 100vis af butikker og oplevelser, så der er rig mulighed for at finde julegaven til mor, mandelgaven, adventsgaven til kæresten og den lille julehilsen til onkel, på vores side!

Gavekort til 100-vis af butikker

Så mangler du stadig nogle af julegaverne, så kig forbi vores side! Her finder du helt sikkert inspiration til årets julegaver!

Julegave til mor – en masse gode julegaveideer til verdens bedste mor!

Julegave til far – her finder du julegaven til ham!

Julegave til kæresten – leder du efter en romantisk julegave til kæresten? Så kig her!

150 julegaveideer til far, bror, kæreste, ven, morfar, farfar