Hvad skal jeg give i adventsgave?

Af -

Står du og overvejer om der er en du holder af der skal overraskes med en adventskalender til jul? Og går du med spørgsmålet: Hvad skal jeg give i adventsgave? Når man vil lave en adventskalender er der nogle få ing der lige skal overvejes.. hvem er den til? Om det er en adventskalender til kæresten, en god veninde, mor og far eller til et barn gør en forskel for hvad adventsgaverne skal være. Derudover kan der også være stor forskel på hvor meget man mener en adventsgave skal koste. Derfor er det en god ide at overveje hvad man vil bruge af peng på kalendergaverne – det gør det en del lettere at finde dem når man ikke skal kigge vidt og bredt efter dem!

Den bedste adventsgave

Den bedste adventsgave er en gave med tanke bag.. og allerede det at du giver en adventskalender viser at du tænker på personen, så ingen grund til dårlig samvittighed hvis du har valgt den nemme løsning og valgt en færdiglavet adventskalender.

Har du valgt at være lidt mere kreativ og selv sammensætte adventsgaverne, så skal der en smule mere tanke bag. Er det en veninde kunne man f.eks. inkludere en adventsgave fra matas. Leder man efter en lidt mere billig adventsgave, kan man være kreativ og lave et hjemmelavet gavekort på en middag.. eller en massage hvis det er en adventsgave til kæresten.

gave til advent

Inspiration til en god adventsgave til hende

Leder du efter en adventsgave til en veninde, søster eller mor? Der er en masse spændende gaver man kan overraske med på advent. Når man leder efter adventsgaver til en man holder af er der to ting man kan have med i overvejelserne, der gør det en smule nemmere at finde den gode adventsgave. For det første skal man overveje hvad modtager godt kan lide og dernæst skal man overveje hvad ens budget til adventsgaver er. En adventsgave kan jo være alt fra en lækker læbepomade til den kolde vintertid til en frokostoplevelse for 2 – kun fantasien (og pengepungen) sætter grænser!

Få en masse inspiration til gaven til hende du holder af her!

Advents ideer til ham

Skal far overraskes med en adventsgave i år? Hos sendentanke har vi en masse idéer til en adventsgave til far, som helt sikkert vil bringe glæde! Fædre plejer at sætte stor pris på kvlitetsprodukter. Netop derfor vil vores gavekort til Gentlemens Bazaar eller en lækker cognac være en helt perfekt adventsgave til far!

Leder du efter adventsgaven til kæresten? Hos sendentanke har vi en masse gode adventsgave ideer der hjælper dig med at finde den bedste gave til ham.

Adventsgaven til børn

Når man leder efter en adventsgave til børn behøves man ikke lede særlig længe, for de fleste børn er det oftest nok at det er noget nyt – det er spændende nok i sig selv. Når man leder efter en adventsgave til et barn skal man selvfølgelig overveje hvad alder barnet har. Ældre børn begynder oftest at foretrække tøj eller spil, hvorimod børn omkring de 2-7 år stadig synes legetøj er det sjoveste. Leder man efter en adventsgave til en lille tumling eller en nyfødt, kunne man overveje at give et gavekort til Ønskebørn.. så kan den lilles forældre selv finde lige det stykke legetøj eller tøj den lille virkelig godt kunne bruge lige nu. Et gavekort kunne faktisk være et hit i alle aldre. At få lov til selv at tage med ud at vælge legetøj eller som et ældre barn selv vælge ens tøj.. Det kan da kun blive en success!

Overvejer du om en du holder af, skal have en pakkekalender i stedet, så har vi også en masse søde, sjove og anderledes gaver til pakkekalenderen!

Gaven til advent